Draymondas Greenas puikiai jaučiasi „Warriors“ komandoje
Draymondas Greenas puikiai jaučiasi „Warriors“ komandoje
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
„Golden State Warriors“ (46-11) šį sezoną demonstruoja puikų krepšinį, kuriuo mėgaujasi ir žiūrovai, ir patys komandos krepšininkai. Apie tai kalba ir nuo 2012 metų „Warriors“ garbę ginantis Draymondas Greenas.

„Daug kartų sakiau, kad esame puiki komanda ir mėgaujamės būdami kartu. Tarp komandos žaidėjų yra ypatingas ryšys ir privalome iš to išspausti kuo daugiau, nes ši komanda kartu daugiau nebus.

Tiesiog, toks yra verslas. Vienas kontraktas, vienas ėjimas rinkoje ir tai jau visiškai kita komanda. Aš gyvenu šia diena ir mėgaujuosi tuo, ką turime“, – apie NBA specifiką kalbėjo Greenas.

Kovo 4 d. 25 gimtadienį švęsiantis Greenas šiame sezone pelno po 11,3 taško ir atkovoja po 6,7 kamuolio. Tai yra geriausias sezonas puolėjo karjeroje.

Komentarai:
djgaffer
Tai ir taip aišku,kad daugiau tokios vieningos komandos artimiausiu metu nebus.Šiemet jiem turbūt yra realiausias šansas imt žiedus.Ir greičiausiai paskutinis.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-02
+2
Atsakyti
Espadafor to AnonimasDetroitas siūlys jam maksimalų kontraktą. Warriors yra pasirengę viršyti algų kepurę ir pasilikti Green'a, bet tiesa sakant nemanau kad jis to vertas. Jis puikus žaidėjas, puikus gynyboje, energingas kovotojas ir vienas pagrindinių dabartinių Warriors žaidėju, bet rinkoje manau bus geresnių.


:DDDD
2015-03-02
-10
Atsakyti
Espadafor to Anonimas
Detroitas siūlys jam maksimalų kontraktą. Warriors yra pasirengę viršyti algų kepurę ir pasilikti Green'a, bet tiesa sakant nemanau kad jis to vertas. Jis puikus žaidėjas, puikus gynyboje, energingas kovotojas ir vienas pagrindinių dabartinių Warriors žaidėju, bet rinkoje manau bus geresnių.
2015-03-02
Atsakyti
Anonimas
čia tipo ženklas, kad jis paliks GS ir į Detroita varys?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-03-02
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.