Frankas Vogelis geriausias praėjusio mėnesio strategas Rytų konferencijoje
Frankas Vogelis geriausias praėjusio mėnesio strategas Rytų konferencijoje
Nuotr. AFP – Scanpix
Indianos „Pacers“ komandos vairininkas Frankas Vogelis ir Oklahomos „Thunder“ klubo strategas Scottas Brooksas buvo pripažinti geriausiais vasario mėnesio treneriais atitinkamai Rytų bei Vakarų konferencijose.

41-erių metų Vogelio vadovaujama „Pacers“ praėjusį mėnesį pasiekė 7 pergales, patyrė 2 nesėkmes bei pagal pergalių procentą (77,8) pirmavo Rytuose.

Tuo metu 49-erių Brookso auklėtiniai Vakarų konferencijoje per 12 rungtynių iškovojo 9 pergales, iš kurių 7 buvo pasiektos iš eilės.

„Pacers“ ir „Thunder“ užima aštuntąsias vietas atitinkamai Rytuose bei Vakaruose.

Tapti geriausiais taip pat pretendavo Bradas Stevensas (Bostono „Celtics“), Davidas Blattas (Klivlando „Cavaliers“), Kevinas McHale'as (Hjustono „Rockets“), Docas Riversas (Los Andželo „Clippers“), Jasonas Kiddas (Milvokio „Bucks“) ir Terry Stottsas (Portlando „Trail Blazers“).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.