Kšištofas Lavrinovičius „Siemens“ arenoje puikiai leido laiką
Kšištofas Lavrinovičius „Siemens“ arenoje puikiai leido laiką
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Kšištofas Lavrinovičius puikiai leido laiką LKL „Žvaigždžių dienos“ metu. Vilniaus „Lietuvos ryto“ aukštaūgiui šventė paliko neišdildomą įspūdį, o renginio metu krepšininkas paragavo ir operatoriaus duonos.

„Įspūdžiai – patys geriausi. Tokiame šou nesu buvęs ir nieko panašaus nesu matęs. Organizacija – aukščiausio lygio. Visos šventės dalys buvo labai įdomios, nuo pradžios, iki pabaigos. Labai sirgau už Travisą Leslie dėjimų konkurse.

Pabandžiau filmuoti su kamera, per ausines girdėjau, kad mane gyrė, bet operatorių reikėtų paklausti, kaip ten viskas buvo iš tikrųjų“, – linksmai pasakojo brolis.

Paklaustas, ar baigęs krepšininko karjerą norėtų debiutuoti televizijoje, Kšištofas atsakė retoriškai: „Nežinau, kur po karjeros nuneš mane vėjai.“

35-erių veteranas „Visų žvaigždžių“ mače taškais nepasižymėjo, o jo atstovaujama „Amžinų priešininkų“ komanda 105:95 palaužė LKL rinktinę.

Akimirkos iš LKL šventės:

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.