Andrejus Kirilenka Atėnuose pasižymėjo dvigubu dubliu
Andrejus Kirilenka Atėnuose pasižymėjo dvigubu dubliu
Nuotr. AFP – Scanpix
Maskvos CSKA užtikrintai žengė į finalo ketvertą įveikdama Atėnų „Panathinaikos“ išvykoje 74:55, o prie to itin svariai prisidėjo Rusijos krepšinio žvaigždė Andrejus Kirilenka.

Jis pelnė 13 taškų, atkovojo 10 kamuolių, blokavo 3 graikų metimus ir iš viso surinko 27 naudingumo balus bei tapo naudingiausiu Eurolygos turo žaidėju.

Kirilenka geriausiu Eurolygos savaitės žaidėju yra paskelbiamas penktą kartą savo karjeroje. Tarp naudingiausių taip pat pateko Dario Šaričius, Nenadas Krstičius, Tomašas Satoranskis ir Jamesas Gistas.

Kirilenkos žaidimo epizodai:

Komentarai:
bmz
Taip Donce, Kirilenko pavaro, be treniruociu ir 34 metu iskart naudingiausias, 13 tasku o naudingumas27

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-04-25
Atsakyti
Ogo, 'žvaigždė' 13 ir 10, čia jau Jėzus krepšinio aikštelėje!!!
2015-04-24
-3
Atsakyti
o dauguma vaiku komentatoriu, nesuprasdami krepsinio, klykavo kad AK47 jau nebetas ir duok Dieve bus naudingas komandai, o cia pyst kaip visada kelis taskus pelnes arti 30 N.B. surinko, kaip ir sakiau super zaidejas kaip ir zmogus. Nu bet is dalies ir Europos krepsinio tikraji veida parodo - NBA puse metu nezaides, nevertintas zaidejas paskutiniu metu Europoje iskarto tapo zvaigzde :D
2015-04-24
-2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.