Gintaras Krapikas nebuvo linkęs kritikuoti savųjų sirgalių
Gintaras Krapikas nebuvo linkęs kritikuoti savųjų sirgalių
Nuotr. Fotodiena.lt/D. Pipas
Kauno „Žalgirio“ vairininkas Gintaras Krapikas po pergalingos LKL reguliariojo sezono pabaigos spaudos konferencijoje sulaukė klausimo, kaip jis vertina teisėjus ir varžovus skanduotėmis įžeidinėjančių komandos sirgalių elgesį.

„Man atrodo, kad visada, kai žaidi išvykose, susilauki tokio priešininkų gerbėjų elgesio. Mus lygiai pat, kuomet rungtyniaujame svečiuose, įžeidinėja, apspjaudo, apmėto. 

Ką man dabar padaryti? Be abejo, tai nėra geras poelgis, tačiau jis toks egzistuoja ne vien tik pas mus. Aš tikrai apginsiu savuosius sirgalius, kadangi mes su tokiais dalykais taip pat susiduriame, kai išvykstame svetur“, – teigė 53-ejų specialistas. 

Paskutiniame reguliariojo sezono mače principinį varžovą – Vilniaus „Lietuvos rytą“ įveikę žalgiriečiai užsitikrino pirmąją vietą turnyrinėje lentelėje bei namų aikštės pranašumą visuose atkrintamųjų varžybų etapuose.

„Man turbūt lengviau kalbėti negu „Lietuvos ryto“ treneriui, tačiau noriu pasakyti, kad geresnės dvikovos pabaigos Lietuvos krepšinio lygai ir negalėjo būti.

Ačiū visam komandos kolektyvui bei sirgaliams, kurie mus puikiai palaikė. Džiugu dėl vyrų, kad lemiamu metu susikaupėme ir reguliarųjį sezoną baigėme pirmoje vietoje“, – kalbėjo Krapikas.

Šį grandų mūšį šeštadienį „Žalgirio“ arenoje stebėjo 10,084 žiūrovai.

Išsamesnis Krapiko komentaras:

Rungtynių vaizdo reportažas:

Komentarai:
Sirgaliai geri, uz pasivaiksciojima Laisves aleja pasislepus uz mentu nugaru raudoni imbicilai buvo sutikti ju megstamoje Vievio koloneleja ir gavo i duda prarasdami dvi savo veliavas...respectas zaliems visos Lietuvos fanams
2015-04-26
-11
Atsakyti
Maladec zali
2015-04-26
+18
Atsakyti
Viskas normaliai
2015-04-26
-10
Atsakyti
Šiap Krapikui 53 metai....o ne 43 :DDDD
2015-04-25
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.