Kyle‘as Korveris traumą patyrė po susidūrimo su Matthew Dellavedova
Kyle‘as Korveris traumą patyrė po susidūrimo su Matthew Dellavedova
Nuotr. USA Today – Scanpix

Atlantos „Hawks“ snaiperis Kyle'as Korveris šį trečiadienį Niujorke turės gultis ant operacinio stalo. Krepšininkui bus atlikta dešinės čiurnos operacija.

201 cm gynėjas traumą patyrė NBA Rytų konferencijos finalo trečiose serijos rungtynėse. 34 metų krepšininkas pasitempė čiurną, kai kovojant dėl kamuolio Matthew Dellavedova užkrito ant jo kojos. Korveris aikštę paliko tik su ramentais.

„Buvo maža viltis, kad Korveriui nereikės operuotis, tačiau sužinojus daugiau informacijos supratome, kad norint jam sugrįžti į buvusią formą tai yra neišvengiama“, – kalbėjo „Hawks“ treneris Mike'as Budenholzeris.

Atlantos klubas šiąnakt 88:118 pralaimėjo Klivlando „Cavaliers“ klubui ir baigė pasirodymą NBA pirmenybėse.

Korveris šį sezoną vidutiniškai per 33 minutes rinko po 12 taškų (46,6 proc. tritaškių), atkovojo po 4,2 kamuolio ir atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.