Tobiasas Harrisas norėtų pakeisti komandą
Tobiasas Harrisas norėtų pakeisti komandą
Nuotr. AP-Scanpix
Tobiasą Harrisą savo gretose siekianti išlaikyti ir jam kvalifikacinį pasiūlymą jau pateikusi Orlando „Magic“ ekipa puolėją nuo sutarties pratęsimo gali atbaidyti naujuoju vyriausiuoju treneriu.

„Magic“ vairą po šio sezono perėmė Scottas Skilesas. Specialistas yra dirbęs su Harrisu Milvokio „Bucks“ ekipoje, kurioje 22 metų 203 cm ūgio krepšininkas ir pradėjo karjerą 2011 metais.

„Bucks“ vadovai 2013 metų pradžioje nepatenkinti po 4,9 taško per rungtynes vidutiniškai metusio amerikiečio žaidimu nutarė jį išmainyti.

Į Orlandą išsiųstas Harrisas atsiskleidė ir jau tame pačiame 2012-2013 metų sezone vilkėdamas „Magic“ marškinėlius per susitikimą vidutiniškai rinko po 17,3 taško.

Šį sezoną NBA pirmenybėse Harrisas per mačą vidutiniškai pelnydavo po 17,1 taško, sugriebdavo po 6,3 atšokusio kamuolio bei atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Vengdamas dar kartą tapti Skileso auklėtiniu Harrisas neslepia noro persikelti į kitą komandą. Pranešama, jog favoritai prisivilioti puolėją yra Niujorko „Knicks“.

Orlande Harriso vietą užimti turėtų naujokų biržoje penktuoju šaukimu pasirinktas Mario Hezonja.

Komentarai:
madKnicks jau tiek metų šūde sėdi nebijos jie ir to prabangos mokėsčio mokėt, jai Linas grįž gal ir Linsanity grįž pardavimai marškinėlių, marketingas kils, tas pakas dar su TNT ir ESPN tikiuosi jog krepšininkai tokie vidutiniokai kaip sakykim koks A.Affallo neprašys per seza 15 limonu jog jaus ribas kašiorai tikiuos,i dar nežinia kokio dydžio ta algų kepurė kita seza bus--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Algu kepures virsyt negalima sutartis pasirasnt su laisvaisiais agentais. Taip kad pinigu jie gali turet kaip sieno, bet nuo to niekas nepasikeis.
2015-07-01
+19
Atsakyti
mad
Knicks jau tiek metų šūde sėdi nebijos jie ir to prabangos mokėsčio mokėt, jai Linas grįž gal ir Linsanity grįž pardavimai marškinėlių, marketingas kils, tas pakas dar su TNT ir ESPN tikiuosi jog krepšininkai tokie vidutiniokai kaip sakykim koks A.Affallo neprašys per seza 15 limonu jog jaus ribas kašiorai tikiuos,i dar nežinia kokio dydžio ta algų kepurė kita seza bus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
+2
Atsakyti
mad
žinau kas yra algų kepurė tik ne taip isireiškiau biški:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-3
Atsakyti
ganDonce
mad, kaip suprast tavo parašymą px tos algų kepurės jiems? :)

Ar bent žinai kokia paskirtis algų kepurės ir ką tai reiškia?
2015-07-01
+2
Atsakyti
mad
Knicks kitam sezui pg J.Lin J.Calderon J.Grant sg A.Affallo A.Shved L.Galloway sf C.Anthony T.Harris(pf) C.Early pf K.Porzings D.West L.Thomas c G.Monroe J.Smith L.Amundson C.Aldrich manau tokia sudėtį jie gali surinkt laisvai pinigų kaip šieno yra px tos algų kepurės jiems pamatysit gali kažka nuveikt, bent į PO tai tikrai patekt gali laisvai, Westa ir Affallo jie pigiai gali nukirst

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-06-30
Atsakyti
Velmias
Suprantamas nenoras. Dauguma turbut pas toki treneri nenoretu papult antra kart
2015-06-30
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.