„Lietuvos rytas“ pasirinko ULEB Europos taurę

Jonas Miklovas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2015-07-01 22:31
Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Vilniaus „Lietuvos rytas“ nemeta kelio dėl takelio. Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, LKL vicečempionai pasirinko kitą sezoną žaisti ULEB organizuojamose Europos taurės varžybose.

Vilniečiai siekė vardinio kvietimo į Eurolygą, tačiau ULEB vadovai 5 vardinius kelialapius skyrė kitoms ekipoms.

Nors sostinės ekipa tada buvo pakviesta varžytis Europos taurės varžybose, ji kurį laiką svarstė variantą žaisti naujajame FIBA Europos projekte, kuris vienytų 64 komandas ir būtų atsvara Europos taurei.

Trečiadienį per posėdį „Lietuvos ryto“ vadovai visgi nusprendė pasirinkti labiau pažįstamas varžybas ir toliau rungtyniauti Europos taurėje. 

Sostinės ekipa ULEB vadovams jau sumokėjo užstatą. 15 tūkst. eurų užstatą yra sumokėjęs ir Klaipėdos „Neptūnas“, o trečioji Lietuvos ekipa, turinti vietą Europos taurėje, Utenos „Juventus“, žada apsispręsti iki penktadienio.

Iš viso Europos taurėje dalyvausiančios ekipos turi sumokėti 48,5 tūkst. eurų mokestį.

Komentarai:
ooo malaciai, netiketai, bet protinga sprendima pasirinko, itariu vistiek Fiba silpnesnsi turnyras su maziau prestizo, tai ner ko rytui dar zemiau ristis.
2015-07-02
+2
Atsakyti
Gal kas gali paaiskint, kas tas fiba europe turnyras? Ir be keiksmazodziu? Aciuuu.
2015-07-02
Atsakyti
Money liga toliau lupikauja iš klubų, tuo ir skiriasi Europos krepšinis nuo Europos futbolo, jei iš futbolo Europoje galima uždirbti, tai iš krepšinio tik nuskurdėti.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-02
+1
Atsakyti
EuroCup komandos kai atidziau pasiziuri yra ištikrūjų solidžios ir nera toks ir silpnas tas EuroCup Žalgiriuj tikrai butu ka ten veikti. Vos kelios komandos yra kurias galetu pavadinti silpnesniom tai Rumunu komanda gal Podgorica dar. O šeip dauguma komandu turincios varda Turku, Graiku, Ispanu, Rusu kad ir Prancuzu ar Vokieciu, Italų. Tikrai turnyra galetu vadint prestiziniu reikalu kur belekas ten nepatenka. Latviai dziaugiasi viena komanda turedami estai išvies nievienos neturi net Kalevui neikandamas eurocup. Lenkai irgi vos viena komanda teikiša. Žodž net nera kalbos apie tai ar šis turnyras yra prestižas Europos krepšiny.
2015-07-01
-1
Atsakyti
gidastaip kaip cia taip? komentatoriai vos neapsi...dami aiskino, kad Zalgiriui bus vamzdiec, o vat lrytas isplauks ant bangos. o stai vat ir prasom. skuduru per veida.


ritas visada isplaukia ant bangos. Sudu bangos.
2015-07-01
-5
Atsakyti
taip kaip cia taip? komentatoriai vos neapsi...dami aiskino, kad Zalgiriui bus vamzdiec, o vat lrytas isplauks ant bangos. o stai vat ir prasom. skuduru per veida.
2015-07-01
+1
Atsakyti
Ajajai o kiek zviegimo buvo:DDDDDDD
2015-07-01
+10
Atsakyti
cia tai geras,reikia moketi dar pinigus,kad zaisti turnyre???lmao Futbole uefa duoda milijonus klubams,kurie dalyvauja
2015-07-01
+3
Atsakyti
Juventus ir turetu zaist ulebe, jai ne tai stiprei nuvils. jai jau prienai sugebejo zaist ulebe tai juventus turint galimybe s savo noru atsisakyti ir pereit zaist chalenge su visokiais vengrais ir austrais turetu but geda
2015-07-01
+5
Atsakyti
UKV
Juventus, labai tikiuosi, irgi taip pat padarys. Lietuvos klubai bus solidarūs. Kur turnyras su tradicija ir galimybėmis ir kur visiškos Nežinomybės taurė. Akivaizdu kas labiausiai apsimoka
2015-07-01
+7
Atsakyti
Jusentusas irgi galetu. Tada daugiau LKL komandu paimtu i fiba turnyra. Jeigu isvis toks bus. Manau Juventusas turetu pasinaudot galimybe vistiek ULEB Euro cup yra didesnis prestizas nei fiba. Manau liks taspats euro chalandzas tik daugiau komandu bus.
2015-07-01
+6
Atsakyti
kas bekieka

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.