Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Vienas geidžiamiausių šios vasaros NBA laisvųjų agentų LaMarcusas Aldridge‘as yra pagrindinis San Antonijaus „Spurs“ klubo taikinys.

Siekdamas 29-erių puolėją prisivilioti į komandą, „Spurs“ vyriausiasis treneris Greggas Popovichius rengiasi antram susitikimui su Aldridge‘u.

Pirmajame susitikime su visą karjerą Portlando „Trail Blazers“ klube rungtyniaujančiu 211 cm ūgio žaidėju be Popovichiaus dalyvavo ir „Spurs“ veteranai Timas Duncanas bei Tony Parkeris.

Aldridge‘as taip pat jau buvo susitikęs su Toronto „Raptors“ ir Los Andželo „Lakers“ klubų atstovais.

Komentarai:
Vien darbas pas šį trenerį yra pasiekimas :) Greg'as vienas geriausių trenerių mano nuožiura :)
2015-07-04
+7
Atsakyti
to dzekesasisidarbinant paprastam darbe kartais su vadovais buna ne vienas pokalbis ir susitikimas, o cia kai zaidejas sprendzia savo karjeros svarbiausia momenta, manau nieko tokio nuspresti atsakingai kad ir is trecio kart jei reikia. jo atvykimas paciai komandai reikstu sustiprejima ir geresnius sansus laimet cempionu vardus, bilietai greiciau ispirkti butu,is maikiu uzdirbtu ir t.t, todel abi puses suinteresuotos priimt geriausia sprendima


Suprantu, bet taip smulkiai žiniasklaidoj kiekviena jo žingsnį ir pirstelėjimus aprašinėt jau darosi neidomu. Manau daug žaidėjų važinėja į susitikimus, bet Aldridge atveju jau per daug jis sekamas, taip jis super žaidėjas, bet visas smulkmenas apie jį rašyt tai nežinau..per daug čia jau
2015-07-03
-1
Atsakyti
LMA: I'm taking my talents to Texas.
2015-07-03
Atsakyti
to dzekesas
isidarbinant paprastam darbe kartais su vadovais buna ne vienas pokalbis ir susitikimas, o cia kai zaidejas sprendzia savo karjeros svarbiausia momenta, manau nieko tokio nuspresti atsakingai kad ir is trecio kart jei reikia. jo atvykimas paciai komandai reikstu sustiprejima ir geresnius sansus laimet cempionu vardus, bilietai greiciau ispirkti butu,is maikiu uzdirbtu ir t.t, todel abi puses suinteresuotos priimt geriausia sprendima
2015-07-03
+1
Atsakyti
Nu viskas jau kaip ir aišku, eis dėl sumos susitart.
2015-07-03
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
Jau cia issikalinejimas is LMA puses gaunasi....
2015-07-03
-1
Atsakyti
Kiek jau galima su tuo Aldridge. Betrūksta kad per laidą praneštų savo sprendimą
2015-07-03
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.