Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Sezoną Stambulo „Darussafaka“ klube pabaigęs 28-erių amerikietis Jordanas Farmaras papildė Tel Avivo „Maccabi“ komandą.

Su žaidėju pasirašyta vienerių metų sutartis. 188 cm ūgio atakų organizatorius „Maccabi“ marškinėlius vilkėjo 2011 metais NBA lokauto metu.

Farmaras per savo karjerą penkis sezonus praleido Los Andželo „Lakers“ klube, taip pat rungtyniavo kitoje miesto komandoje „Clippers“ bei gynė Naujojo Džersio „Nets“ garbę.

2012-2013 m. sezoną krepšininkas praleido Stambulo „Anadolu Efes“ gretose.

„Maccabi“ klube Eurolygoje jis sužaidė septynis mačus. Per juos Farmaras pelnydavo po 14,1 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio ir 4,1 karto asistuodavo komandos draugams.

Praėjusį sezoną Turkijoje krepšininkas vidutiniškai pelnydavo po 14,9 taško, atkovodavo po 4,4 kamuolio ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Šią vasarą „Maccabi“ jau papildė Tayloras RochestieTrevoras Mbakwe ir Daganas Yivzori, o Yogevas Ohayonas pratęsė sutartį su ekipa.

Klubas atsisveikino su Marquezu Haynesu ir Jeremy Pargo.

Komentarai:
gali
jis ziuriiai geras
2015-07-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.