Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Šią vasarą Los Andželo „Clippers“ į Dalaso „Mavericks“ iškeitęs vidurio puolėjas DeAndre Jordanas neypatingai gerai sutarė su pagrindiniu Kalifornijos klubo įžaidėju Chrisu Paulu, praneša ESPN.

Jordanui nepatiko tai, jog Paulas nuolat šaukdavo ant jo, neretai paskelbus minutės pertraukėlę įžaidėjas paduodavo ranką visiems aikštelėje buvusiems komandos draugams, išskyrus Jordaną.

Trisdešimtmetis Paulas aršiai kritikuodavo 211 cm ūgio Jordano pasirodymus prie baudų metimo linijos. 26-erių „centras“ praėjusį sezoną baudas metė 40,4 proc. taiklumu.

Skelbiama, jog prie „centro“ apsisprendimo palikti Los Andželą svariai prisidėjo ir jo rolė „Clippers“ komandoje. Jordanui pabodo būti Blake‘o Griffino ir Paulo šešėlyje.

Komandos vyriausiasis treneris Docas Riversas iš aukštaūgio reikalavo tik stabilaus žaidimo gynyboje, o pats Jordanas tikėjosi didesnio vaidmens puolime.

„Mavericks“ veteranas Dirkas Nowitzki atšaukė savo atostogas ir su Chandleriu Parsonsu skrido į Los Andželą pasimatyti su dvigubą dublį vidutiniškai per rungtynes renkančiu vidurio puolėju. Klubo vadovas Marcas Cubanas, kartu su treneriu Ricku Carlisle‘u, vakarienavo su Jordanu ir jiems pavyko įtikinti, jog Dalase krepšininko rolė bus didesnė.

Tuo metu „Clippers“ stovykloje derybos su Jordanu vyko kitaip. Į susitikimus neatvykdavo kiti žaidėjai, o Paulas atostogavo Bahamuose su LeBronu Jamesu ir Carmelo Anthony.

Viso to rezultatas – ketverių metų 80 mln. JAV dolerių sutartis su „Mavericks“ ir sugrįžimas į gimtąją Teksaso valstiją.

Komentarai:
..
Butumet tokio ugio ir tiek jegos turetumet kaip DeAndre paziureciau ar jus geriau metitumet baudas ar jos siektu 20%? Abejoju, sneket visada lengviau nei daryt.
2015-07-07
+5
Atsakyti
tai kad molis yra, todel Paulas ir saukdavo. geras pvz., kai kazkuriam mace DJ atkovojo puolime kamuoli likus 0,7 s ir galejo isplest pergale, bet pagalvojo, kad laikas baigesi, o Paulas sokineja pries ji, rekia "mesk, mesk". :D tai ko noret, kad nerektu ant asilo. Paul yra vienas protingiausiu zaideju lygoj, tai nenuostabu, kad sitas molis jam nepatikdavo. buvo geras tiek, kiek Paulo ir Griffino talentas leido isspaust is jo tokius statsus. garantuoju, kad Mavsuose nieko geresnio neparodys.
2015-07-07
-9
Atsakyti
Boratas
Jonui vieta atsilaisvino :)
2015-07-07
-1
Atsakyti
Blogis_69
Galejo pas mane i kiemo komanda ateit zaist gautu 10 euru i menesi ir dar puikiu aley oopu puikiu plius niekas ant jo nerektu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+5
Atsakyti
vaikų darželis ple...

viešai jau bent nesibėdavotų. petraukt reikėjo vieną kartą išvirkščia ranka CP3 ir būtų pasibaigę tie jo rėkavimai, bet jei DJ tyli kai ant jo stumia kažkoks individas iki pažasties, nu tai čia jau jo problemos.
2015-07-07
+9
Atsakyti
djgaffer
Mižnius bl. :-D:-D Nepykit chebra,bet tikrai viskas juokingai atrodo-monstras po krepšiu,bet vaikas gyvenime.Subręstama šiaip iki 18 m.,bet Jordano brendimas užtruko. :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
-5
Atsakyti
Atom
Such a puss... Budamas tokio dydzio matai ji mazius uzgauliojo :DDD cia neisizeist reikia o priimt kritika - nueit pas akiu gydytoja kad akiu suvedima padarytu, 40% baudu pataikymas cia yra baisu. Bobute metant geriau sumestume tas baudas bent 50% butu o cia...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+1
Atsakyti
ByronJames maladec. Jordano pati pavarde visais laikais buvo niekingo luzerio sinonimas.


Oi tie Leflopo fanai :D Jordano pavarde daugiau krepsniny reiksia, nei kada tau su vistos smegenim suprast eis.
2015-07-06
+12
Atsakyti
W
tokio atletiskumo zaidejui uzmest alley oop'a gali ir zaidejas su issukinetomis rankomis. Idomu tai kad komandos ramscio gynyboje, komandos draugai net nebande ikalbeti pasilikti, bent jau tokiku saltiniu nera. Manau Clippers nesitikejo , kad jis paliks komanda, o dabar neaisku kuom uzkist ta spraga, nebent Marc Gasol, bet jau nebebutu Lob City.
2015-07-06
+4
Atsakyti
slabonis 160cm centruojantis izvaidejas
nusisneka negras biski, cp3 ji geresniu kaip tik padare. kas jam db kis pasus? felton? lin? :DDDDD
2015-07-06
Atsakyti
siaip
paulas nera lengvas tai tikrai ir as maciau macua ziuredamas clippers...bet jis yra lyderis is prigimties ...O jordanas matos toks geresnis zmogus delto gal jam ir nepatinka kai su juo taip nepagerbei elgesi paulas.BEt faktas kad isejo jordanas daugiau nukentejo clippers,o ne jordanas.Jordano svarba gynyba butu sunku net apibudint,dabar paliko tuscia vieta baudos aikstelej cliperiams...
2015-07-06
+1
Atsakyti
da
niekada nemegau Paul, taip kaip zaidejas jis tikrai nuostabus, kaip izaideja vienas is geriausiu NBA, bet tas jo charakteris tai vienas is baisiausiu NBA zaideju... ne pirma situacija kai buve komandos draugai prastai atsiliepia apie Paul.
2015-07-06
+6
Atsakyti
Ai tik nereikia, atrodo butu buves Paulas ten su juo susitikes jis butu pasilikes. Puolimas ejo per Griffina ir Paula, todel ir pabego, nieko cia jau nepakeisi. Jordanas pamate kad jis gali tasku kruvas rinkti, kodel nepabandzius eiti ten kur is taves gali zvaigzde padaryti. Viskas cia normaliai, visu geru zaideju neislaikysi, Hardenas irgi juk ne todel is Thunderiu isejo kad ten jam siknos Durantas nebuciavo.
2015-07-06
-5
Atsakyti
to dzekesas
Idomu kada tas tavo "visada" serdavo kamuoliais? Kai iskrito Griffinas ar kada anksciau? Dabar tik 2 sezonas kai vidurkis aukstesnis nei 10tasku ir tai tik po 11 rinko, o Griffinui iskritus siaute. Jei nezinot tai patylekit, kiekvienas protingas krepsininkas ieskosis komandos kurioje butu svarbesnis nei esamoje, bet cia ne jums suprast.
2015-07-06
+1
Atsakyti
zinovas
lavonas visiskas, jis puolime per tiek metu nba isvis nepatobulejo... taskus rinko tik butent del cp3. jam tik ir telost su cp3 arba kokiu rondo... kitaip puolime taskus terinktu atsikovojas pats kamuoli.
2015-07-06
+1
Atsakyti
taskelis
suprantu deandre, kai pastoviai ant taves saukia, tave diskriminuoja, nelabai malonu. Krepsininkai neturi jaustis svarbesniais uz kitus.
2015-07-06
+11
Atsakyti
cs pasaulio cempionas
Jis Paului tik dekoti turi, nes tik jo deka kazkuo tapo, o kad pats bukas ir prastai gaudosi aiksteleje, tai cia jo bedos, o ne CP3. Dar vargsiukas prades gailetis, kad isejo kitur, nes Mavericks nieko panasaus i CP3 neturi.
2015-07-06
-24
Atsakyti
gerai paulas ir darė,pilnai jį suprantu. Tokiu procentu baudas mesti gėda. Kiek taškų išvaistytų, nereikia tynginiaut , o mokytis baudas kad ir po kelias valandas per diena mesti. Turi psihologinių problemų eik pas psihologa.
2015-07-06
-1
Atsakyti
Kaip ten bebūtų, bet aikštelėje Paulas visad "šerdavo" kamuoliais Jordaną kai tik galėdavo, tai dabar kandžioti tą ranką kuri jį šėrė tai tikrai gyvūliška. Na jei ne gyvūliška, tai nedėkinga. Paulas padarė Jordaną geresniu žaidėju. O jei esi tvirtas psichologiškai tai ištversi visus tuos šaukimus ir rankų nepadavimus per minutės pertraukėlę. Visa tai buvo daroma pačio Jordano vardan, kad taptų "kietesnis" . Kas būtų jei loštų su Kobe? Ko gero pabėgtų po pirmos treniruotės jau. Jordanui reikia kad visi būtų mieli, šilti geri ir..nepretenduojantys į titulą. Geroj komandoj turi būti bent porą ar keli tokie bad ass kad paspaustų psichologiškai kitus. Paulas net girdavo žiniasklaidai Jordaną, stebėdavosi kodėl jo nėra all-staruose ar tarp kandidatų į MVP. Galingas centras tas Jordanas bet jautrus ir silpnas emociškai ir psichologiškai.
2015-07-06
Atsakyti
Tokia amerikietiska Gudaicio versija ;)
2015-07-06
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.