Nuotr.: Fotodiena.lt/E.Blaževičius
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Prieš ketvirtadienį vyksiančią Eurolygos burtų traukimo ceremoniją, 24 kito sezono šio turnyro dalyvės pagal pajėgumą buvo suskirstytos į šešis krepšelius.

Vienintelis Lietuvos atstovas šiose varžybose Kauno „Žalgiris“ kartu Milano „Emporio Armani“, Belgrado „Crvena Zvezda“ ir Bambergo „Brose Baskets“ komandomis atsidūrė ketvirtajame. Su šiomis ekipomis Lietuvos čempionams grupės varžybose susitikti tikrai neteks.

Krepšeliai:

 1 krepšelis Maskvos CSKA „Barcelona“ Pirėjo „Olympiakos“ Madrido „Real“
 2 krepšelis Tel Avivo „Maccabi“ Atėnų „Panathinaikos“ Stambulo „Anadolu Efes“ Stambulo „Fenerbahce Ulker“
 3 krepšelis  Malagos „Unicaja“ Krasnodaro „Lokomotiv“ Vitorijos „Laboral Kutxa“ Maskvos srities „Chimki“
 4 krepšelis Kauno „Žalgiris“ Belgrado „Crvena Zvezda“ Milano „Emporio Armani“ Bambergo „Brose Baskets“
 5 krepšelis  Izmiro „Pinar Karsiyaka“  Zagrebo „Cedevita“  Miuncheno „Bayern“ Stambulo „Darussafaka Dogus“
 6 krepšelis Strasbūro IG Limožo CSP Sasario „Dinamo“ Zelionos Guros „Stelmet“

Visos komandos į keturias grupes bus suskirstytos ketvirtadienį per Barselonoje vyksiančią burtų traukimo ceremoniją.

Pernai „Žalgiris“ buvo trečiajame krepšelyje.

Komentarai:
Tiek nusiritęs portalas. Negali net taškų surašyti...

o tas rankingas jau buvo aiškus po paskutinių finalų...
2015-07-08
-6
Atsakyti
UNICAJA su kiekvienu sezonu pasirodė vis prasčiau.

ŽALGIRIUI 13-14 sezonas prastesnis...

UNICS, KUBAN, KHIMKI nemažai prisideda taškų iš eurocup...
2015-07-08
+5
Atsakyti
Pas ŽALGIRĮ 109 taškai. UNICAJA 112.

Club ranking

The Club ranking is determined by the results of clubs in the Euroleague and the Eurocup over the previous three seasons, without including the Qualifying Rounds.

The clubs receive two points for a win and one point for a defeat, in games of the main stage of the Euroleague and the Eurocup. Qualifying round results are not taken into account. Clubs also receive 2 bonus points for reaching the last 16, 2 bonus points for reaching the last 8, one bonus point for reaching the last 4, and 1 bonus point for reaching the Final.[4]

In case of tie, the club with more wins in the last three seasons will qualify above. Should a tie persist, the ranking in the last Euroleague or Eurocup season will determine the positions.
2015-07-08
+10
Atsakyti
Visų pirma Kad Žalgiris yra 4 krepšely yra absurdas! O dėl varžovų „Olympiakos“, „Maccabi“, „Unicaja“, „Darussafaka Dogus“ ir „Dinamo“ būtų labai smagi ir intriguojanti grupė.
2015-07-07
-4
Atsakyti
Tik idomu uz ka Lokomotiv 3 krepseli, komanda kuri pastaruosius sezonus kibire lose,praejusi sezona jau ketvirtfinali krito, o dabar vardinis kvietimas ir bam 3 krepselis.Manau,Zalgiris vertesnis buvo 3 krepselio, jei jau Unicaja su Laboral, kurios tokios pat pajegumo kaip Zalgiris jame buvo,tai kodel mes negalejom?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+6
Atsakyti
nuojauta kad gaus mirtininku grupe su Real, Ulker, Chimki, Darussafaka ir IG :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+2
Atsakyti
2 visi iveikiami namie , su 3 krepseliu galim tiek isvykoi tiek namie kovot , apie 5 cedevita nesneku , darufaka ar kaip ten ir turim imt tiek namie tiek isvykoi , galbut miunhenas su savo dideliu biudzetu gali but sunkiai iveikemas o pinar visos zvaigzdes ale isilakste ziuresim ka paimt , del 6 isvis nera abejoniu turesim imt tiek namie tiek isvykoi . Kad ir kokia butu grupe visvien iseisim i top16 silnu komandu ar taip ar taip nera su visomis reik kovot .
2015-07-07
+2
Atsakyti
2 pirmi krepšeliai geri, trečias krepšelis vidutiniškas , o nuo ketvirto krepšelio prasideda jau silpnejimas ir ryškus atsilikimas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+7
Atsakyti
ŠIAI DIENAI.Kad ir ką gautų iš pirmo krepšelio tam Žalgiris jau atiduotų dvi pergales.Iš antro krepšelio laimėti galima tk prieš PAO, netgi abu kartus, visos kitos komandos nebeįkandamos.Iš trečio krepšelio Žalgiris tikrai nenorėtų rusų, nes būtų lyg su plentvoliu pervažiojamas amerikiečių, todėl labiausiai tiktų besisilpninanti Laboral.Penktam įveikiami visi, bet Žalgiriui tik Cedevita.Iš šešto krepšelio negalima bijoti nieko, nes jei bijai esi Žalgiris, o ir bijai juodų šoklių amerikiečių, kurie šokinėja per tavo didvyrio Milaknio galvą.

Ideali grupė Žalgirio norams(pasiekti bent top 16 2 pergales)

1.CSKA

2.PAO

3.LABORAL

4.ŽALGIRIS

5.CEDEVITA

6.STELMET

Bet juk amžinai negali sektis, todėl beveik neabejoju, kad grupė bus tokia:

1.BARCA

2.MACCABI

3.KHIMKI

4.ŽALGIRIS

5.BAYERN

6.SIG
2015-07-07
-2
Atsakyti
Lasarine nuopisa kaip suaktyvejo, o juk dar pries gera menesi sedejo suvaryti snukiais i savo fekalijas kai ju raudona komuniagu kurwa Zalgiris sausai zagino LKL finale.
2015-07-07
-1
Atsakyti
Ech, tiek nedaug laiko praeina ir visokios lasaros nusivale šūdą nuo kaktos ir su 4 nick rašinėja. xDD

Neveltui tuos rytfanius muša kiekvienam mieste. Ligoniai su sudauzytom galvom:D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-07
+6
Atsakyti
sdf
whiteside11as cia naujas - ar ryto fanai tokie durni visalaik, ar cia tik isimtis toks cross yra?


isimciu cia nera metai is metu jie tokie
2015-07-07
-1
Atsakyti
BasekolofisasTai jau ir Eurolygoje teisejai traukia?


as cia naujas - ar ryto fanai tokie durni visalaik, ar cia tik isimtis toks cross yra?
2015-07-07
-7
Atsakyti
Cross_3) Arba tiesiog teisejai patemps i prieki kaip iprasta


Tai jau ir Eurolygoje teisejai traukia?
2015-07-07
-6
Atsakyti
Cross_KK "kawenckas lizingelis" vis tiek bus prastumtas i ta antra moneylygos etapa. Bus vienas is realiausiu isbandytu siuzetu:1) Arba zk nustato sau pagrindini varzova del 4 vietos (tai bus kas nors is 5 krepsio) ir zaidzia iki mirties lyg eurolygos finale (pries Bamberga visada taip budavo)2) Arba zk tiesiog pateks ten per fuksa kaip pernai (efes ir unics visai nekrito tritaskiai, o kale du "kaledu" jamesas isgelbejo pronozalgrybiuka nuo italijos zveju).3) Arba tiesiog teisejai patemps i prieki kaip iprasta


bet jus rytfanei ar koks dar velnias suprantat kat taip sumdami ant zalgirio su sudais apdergiat savo komanda? Zalgirio fanu galima suprast, kai padaro ryta nepadoria serija kiekten 25:3 per penkis metus? :D nors kas jum belieka beviltiskai lot tiktai
2015-07-07
+4
Atsakyti
Butu smagu jei Basketnews tinklapis apsivalytu ir visi cross, big_daddy ir kiti sunkiai sergantys individai butu iki gyvenimo galo uzblokuoti
2015-07-07
+4
Atsakyti
Pernai irgi Žalgiriui sakėt nėra šansų į top 16 išeit, bet ne tik, kad išėjo, bet išėjo iš 3 vietos ir dar davė vaizdų top 16. Nebūtumėt naivūs optimistai plytfaniai, ne tik kad skaičiuojat, kad rytas gali laimėt kibirą, bet ir visur Žalgiris neturi šansų. Čia kaip ir šiemet LKL finalai su 50/50 šansais :D Papielavojat tarpsezonį, o po to tylit šikes suraukę visą sezoną :D
2015-07-07
-2
Atsakyti
sdf
lasharine nuop. sugeba vienote temoje pasireikst su 4 skirtingais acc :D :D :D
2015-07-07
-5
Atsakyti
KK "kawenckas lizingelis" vis tiek bus prastumtas i ta antra moneylygos etapa. Bus vienas is realiausiu isbandytu siuzetu:

1) Arba zk nustato sau pagrindini varzova del 4 vietos (tai bus kas nors is 5 krepsio) ir zaidzia iki mirties lyg eurolygos finale (pries Bamberga visada taip budavo)

2) Arba zk tiesiog pateks ten per fuksa kaip pernai (efes ir unics visai nekrito tritaskiai, o kale du "kaledu" jamesas isgelbejo pronozalgrybiuka nuo italijos zveju).

3) Arba tiesiog teisejai patemps i prieki kaip iprasta
2015-07-07
Atsakyti
NorbisVargu ar isvis imanoma suburt tokia grupe kurioje zalgiris nebutu nesiojamas


Kaip tai neimanoma surinkt? CASK, Efes, Loko, Zalgiris, Karsiyaka, Dinamo ir mes lasvai Top16, gal net ir is antros vietos
2015-07-07
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.