Nuotr.: SCANPIX SWEDEN
Nuotr. SCANPIX SWEDEN

Belgrado „Crvena Zvezda“ klubas už Atlanto rado naują įžaidėją. Serbijos čempionų atakoms diriguos 28 metų 188 cm ūgio A.J. Price‘as.

Price‘ą 2009 metų NBA naujokų biržoje 52-uoju šaukimu pasirinko Indianos „Pacers“ komanda, kurioje jis praleido pirmuosius tris savo profesionalo karjeros sezonus.

Vėliau krepšininkas po sezoną praleido Vašingtono „Wizards“ ir Minesotos „Timberwolves“ klubuose.

Praėjusį sezoną Price‘as pradėjo Klivlando „Cavaliers“ ekipoje, tačiau vėliau sugrįžo į „Pacers“, o sezoną užbaigė vilkėdamas Fynikso „Suns“ marškinėlius.

Iš viso praėjusį sezoną atakų organizatorius sužaidė 26 mačus ir per vidutiniškai aikštelėje praleidžiamas 12 minučių rinko po 5,1 taško, po 1,2 atkovoto kamuolio ir po 1,8 rezultatyvaus perdavimo.

Komentarai:
djgaffer
Partizanas turi rimtų finansinių problemų.Todėl Zvezda vėl iškilo.Pirkiniai tai tikrai įspūdingi-Sofoklis ir Price'as.Kitą sezoną gali būti dar stipresni,nei praėjusį.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-03
+2
Atsakyti
Edvis
Nes kosmine ispirka gavo
2015-08-03
-6
Atsakyti
Kaip čia ta Crvena Zvezda pradėjo tokius neprastus pirkinius pirkti. Partizanas visada buvo pagrindinis Serbijos klubas, o dabar viskas atrodo estafetę perimė Crvena Zvezda.
2015-08-03
Atsakyti
Manyčiau tūrėtu pritapti, nes šiaip tai gerai aikštę mato ir gali imtis iniciatyvos, kaip tik toks geras Žalgiriui būtų
2015-08-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.