Nuotr.: Fotodiena.lt/R.Dačkus
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Ketvirtadienį Utenos miesto žiniasklaidai buvo pristatytas naujasis „Juventus“ ekipos vyr. treneris Antanas Sireika. Strategas oficialiai pasirašė sutartį su praėjusio sezono Lietuvos krepšinio lygos (LKL) trečiosios vietos laimėtojais.

Pristatymo metu treneriui ir visai „Juventus“ ekipai sėkmės linkėjo ir Utenos rajono savivaldybės meras Alvydas Katinas: „Kai žaidžia „Juventus“ klubas – miestelėnai net prisigalvoja visokiausių prietarų. Vieni specialiai eina į lauką, kiti – skalbti, viena mano pažįstama – puola lyginti skalbinius. Visi nori, kad tik klubui būtų gerai. Matome, kad mieste susidomėjimas krepšiniu yra labai didelis, todėl ir toliau prisidėsime prie šios komandos stabilumo ir gero vardo“.

Treneris pažadėjo, jog taip pat stengsis džiuginti gerbėjus: „Krepšinis – kultūros dalis. Mums svarbu, kad sirgaliai būtų patenkinti, kad juos džiugintų tai, ką jie mato. Stengsimės siekti kuo geresnio rezultato, bet tuo pačiu duosime šansą visiems žaidėjams. Jei jaunimas treniruotėse įrodys, kad gali įgyvendinti mano nurodymus, jie gaus laiko ir rungtynių metu“.

Sireika pažymėjo, kad buriant ekipos sudėtį ypač atsižvelgiama į tai, kad žaidėjai norėtų atstovauti „Juventus“ komandai: „Man svarbu, jog tos spalvos, kurioms atstovauja krepšininkas, būtų jo kraujyje. Jei žaidėjas nori rungtyniauti ekipoje, jam svarbu tai, dėl ko jis kovoja, tada jis atiduos visas jėgas. Jei krepšininkas ateina į komandą dėl pinigų, ar norėjo žaisti kitur, bet nepavyko, jo nepriversi atiduoti visos širdies“.

Klubo valdybos posėdyje buvo iškeltas tikslas „Juventus“ komandai artėjantį sezoną patekti į stipriausių LKL komandų penketuką bei iškovoti kelialapį į antrąjį FIBA Europos taurės turnyro etapą.

Komentarai:
pernai buvo tikslas šešetukas, šiais metais aukštesni tikslai :-)
2015-08-07
-5
Atsakyti
king6
1 ŽALGIRIS 2 RYTAS 3 NEPTŪNAS 4 PRIENAI 5 JUVENTUS 6 ŽVAIGŽDĖS 7 ŠIAULIAI 8 KOVA TARP DZŪKIJOS IR LIETKABELIO

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-06
Atsakyti
lipop
Nemanau, kad sunkus uždavinys.
2015-08-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.