Nuotr.: AFP – Scanpix
Nuotr. AFP – Scanpix

Eurolygos nugalėtojai Madrido „Real“ ir stipriausia Pietų Amerikos krepšinio komanda „Bauru“ rugsėjo pabaigoje surems ginklus dėl tarpžemyninės taurės.

Komandos jėgas išmėgins didžiausiame Brazilijos mieste San Paule. Pirmasis susitikimas įvyks rugsėjo 25-ąją, o atsakomasis – rugsėjo 27-ąją.

„Real“ ekipa per savo istoriją tarpžemyninę taurę yra laimėjusi 4 kartus, o paskutinį kartą ją iškovojo būtent San Paule 1981 metais.

Tarpžemyninės taurės varžybos po 17 metų pertraukos buvo atkurtos 2013 metais. Tuomet taurę iškovojo Pirėjo „Olympiakos“ klubas.

Pernai tuometiniams Eurolygos čempionams iškovoti taurės nepavyko – Tel Avivo „Maccabi“ nusileido Nicolaso Laprovittola vedamai „Flamengo“ komandai.

Komentarai:
AnsTai kad ten nesąmonė, Brazilijos čempionai prieš Eurolygos čempionus pastvoiai...


Brazilijos klubai pastoviai laimi lotynų Amerikos lygą.

O šeip, FIBA žadėjo, kad prisidės prie šito turnyro NBA čempionai, Australijos lygos čempionai, Afrikos ir Azijos taurės nugalėtojai, bet kaip buvo tas pats per ta patį taip ir lieka. Azijos taurė išvis jau berods antrus metus nebus rengiama. Va jums ir FIBA visame gražume.
2015-08-10
-1
Atsakyti
Ans
Tai kad ten nesąmonė, Brazilijos čempionai prieš Eurolygos čempionus pastvoiai...
2015-08-10
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.