Nuotr.: zalgiris.lt/L.Kazakevičius
Nuotr. zalgiris.lt/L.Kazakevičius

Kauno oro uostas atnaujino bendradarbiavimą su Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubu – oro uoste atidaryta svarbiausių komandos trofėjų paroda „70 didingų sezonų“. Keliaujantys iš Kauno iki rugsėjo pabaigos galės apžiūrėti taures, iškovotas per 70 metų komandos istoriją, ir susipažinti su reikšmingiausių laimėjimų akimirkomis.

Prieš atkeliaudama į Kauno oro uostą paroda buvo eksponuojama „Žalgirio“ arenoje, tad dabar progą ją išvysti turės ne tik krepšinio gerbėjai, bet ir į miestą atvykstantys užsieniečiai bei daugiau keliaujantys lietuviai.

„Kauno oro uostas yra pirmoji vieta, kurią pamato užsieniečiai, atkeliavę į Laikinąją sostinę oro transportu, tad norime jiems parodyti tai, kas labiausiai garsina miesto vardą – krepšinį ir „Žalgirį“. Patys būdami krepšinio gerbėjais tikimės šia paroda tiek Lietuvos, tiek užsienio keleiviams suteikti ir papildomų emocijų – galbūt kas nors prisimins, kaip stebėjo pergalingas rungtynes ar bus įkvėptas siekti savo sportinių tikslų“, – sakė Kauno oro uosto direktorius Bruno Kasparas.

„Eksponuodami komandos iškovotas taures „Žalgirio“ arenoje pastebėjome, kad gerbėjai dažnai prie jų sustoja, fotografuojasi ir džiaugiasi žalgiriečių pasiektomis pergalėmis. Mūsų siekis, kad apie „Žalgirio“ pasiekimus žinotų visas pasaulis, todėl mielai sutikome ekspozicija pasidalinti ir su Kauno oro uostą aplankančiais keleiviais. Tikimės, kad susipažinę su trofėjais, jie atras kelią ir į „Žalgirio“ areną“, – teigė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Parodoje Kauno oro uoste eksponuojamos šešios „Žalgirio“ iškovotos taurės ir pergalių nuotraukos iš 1998-2014 m. klubo sezonų. Jas bus galima apžiūrėti ne Šengeno sektoriaus keleivių išvykimo salėje iki rugsėjo pabaigos.

Anksčiau oro uoste keleivius pasitikdavo „Žalgirio“ stendas su komandos krepšininkais, artimiausiu metu tikimasi jį atnaujinti, o iki naujojo krepšinio sezono pradžios Kauno oro uoste duris atvers ir „Žalgirio“ suvenyrų parduotuvė.

Komentarai:
sudrycio fanams pavydas :DDD
2015-08-29
Atsakyti
ro libeertus
Lochwli, pries vaziuodamas ant vln pagalvok, kur po sulios vaziuosi: ar i londona ar vilniu, kaip 90 proc kavensku. Taip kas nespjaudyk.i sulini. O jei busi visiskas debilas, liksi kaine, dirbsi uz miesto gamybinej imonej, bazinesi su audi ar bmw ir vaiksciosi su aptiazke ir rodysi ta ck ar boss jobana dirza, kuris pabres tavo kavenskiskuma. Good luck tsakant

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-08-28
+1
Atsakyti
Kokie dar aplamai trofejai gali buti Vilniaus oro uoste? Taigi is salia esancio Kirtimu taboro cigonai viska iskart isvogtu?
2015-08-28
-7
Atsakyti
JD
ngfnhttp://bc.lrytas.lt/images/com_fwgallery...va loxai yra biškį trofėjų


Ka tu cia vadini lochais, asilo berete? Nuo kad kibirai yra trofejai, kloune? Ka cia suda ikelei?
2015-08-28
+1
Atsakyti
ngfn
http://bc.lrytas.lt/images/com_fwgallery...

va loxai yra biškį trofėjų
2015-08-28
Atsakyti
vln
taip,taip labai galingas Vilniaus futbolas,dziugina Pakruoji,Utena,Marijampole ir aplinkui.Aisku atvaziavus karta per metus kokiam Europos vidutiniokui,padedami sveciu komandos fanu, mes beveik uzpildom "net" 5 tukst. stadiona.Tiesiog milziniskas susidomejimas.
2015-08-28
+6
Atsakyti
Big_Daddy3000Vilniui krepsinis niekam neidomus,Vilniuja kaip ir visam pasauli Vilnieciai megsta futbola...krepsinis tik kaimuose zaidziamas


Rusijoje, Amerikoje, Europoje krepsinis tik kaimuose zaidziamas. Kazka protingo vis bandai islementi, daunasnuki, bet vis nesigauna?
2015-08-28
+2
Atsakyti
Big_Daddy3000Idomu kokie trofejai galetu buti Vilniaus oro uoste kai vainausko suburta krepsinio anomalija tiek metu sugeba tik vegetuoti..


Vilniui krepsinis niekam neidomus,Vilniuja kaip ir visam pasauli Vilnieciai megsta futbola...krepsinis tik kaimuose zaidziamas
2015-08-28
-3
Atsakyti
Idomu kokie trofejai galetu buti Vilniaus oro uoste kai vainausko suburta krepsinio anomalija tiek metu sugeba tik vegetuoti..
2015-08-28
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.