Nuotr.: AP – Scanpix
Nuotr. AP – Scanpix

Pastarąjį sezoną Italijoje nesustabdomai rungtyniavęs Tony Mitchellas tapo kitą sezoną Europos taurės turnyre rungtyniausiančios Klaipėdos „Neptūno“ komandos varžovu.

Skelbiama, kad kartu su klaipėdiečiai F grupėje žaisianti Volgogrado „Krasnyj Oktiabr“ ekipa sudarė sutartį artėjančiam sezonui su 26-erių metų 198 cm ūgio puolėju.

Praėjusį sezoną Mitchellas žaidė Trento „Dolomiti Energia“ ir buvo neabejotinas komandos lyderis. Jis per vienerias rungtynes Italijoje vidutiniškai pelnydavo po 20,6 taško, atkovodavo po 5,8 ir perimdavo po 1,4 kamuolio bei atlikdavo po 2,9 rezultatyvaus perdavimo.

Šį tarpsezonį amerikietis sulaukė pakvietimo prisijungti prie Los Andželo „Lakers“ ekipos, su kuria dalyvavo NBA vasaros lygoje. Per 5 sužaistus mačus Mitchellas aikštėje praleisdavo po 13 minučių, rinkdavo po 3,6 taško bei atkovodavo po 4,4 kamuolio.

Be „Neptūno“ ir „Krasnyj Oktiabr“ Europos taurės turnyro F grupėje taip pat žais Stambulo „Galatasaray“, Jeruzalės „Hapoel“, Žemutinio Naugardo „Nižnij Novgorod“ ir Atėnų AEK komandos.

Komentarai:
GeraldGreenOktyabris bus gryna amerikonu komanda. Idomu kaip treneris padarys komanda is pavieniu zaideju,kuriu dauguma atvaziave statistikos pasidaryt--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


bus labai nenuspejama rusu komanda,nes bus zaidziama ameriekieciu individualiu zaidimu ir jei pasitaikys ju diena,tai jie gali grupeje iveikti bet ka.
2015-09-04
-1
Atsakyti
Oktyabris bus gryna amerikonu komanda. Idomu kaip treneris padarys komanda is pavieniu zaideju,kuriu dauguma atvaziave statistikos pasidaryt

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-09-03
-2
Atsakyti
jd
panasus i pedika
2015-09-03
-7
Atsakyti
begubeguvelnegaliusustotnegaliusustot
tik irodo, kad sudo vertes statistika vasaros lygos, negalima pagal ja spresti apie zaidejo pajeguma.
2015-09-03
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.