Nuotr.: RKL
Nuotr. RKL

Šeštadienį buvo sužaisti visi likę aštuoni RKL komandų turnyro „Perkūno“ taurei laimėti susitikimai, po kurių paaiškėjo, kurios ekipos kovos dėl prizinių bei penktos ir septintos vietų.

Po grupės varžybų vienintelė nenugalėta liko VDU-2 komanda (3-0), iškovojusi visas tris pergales. Ji finale susikaus su dvi pergales šeštadienį pasiekusia ir po skaudaus pralaimėjimo penktadienį atsitiesusia „Omega-United“ ekipa (2-1).

KTU studentai (2-1) penktadienį aplenkė Alytaus SRC-Dzūkija komandą, šeštadienį po jų kojomis krito ir Stakliškių „Guosta“, tačiau grupės lyderių dvikovoje nusileido minėtajai „Omega-United“ komandai ir turės tenkintis rungtynėmis dėl trečiosios vietos.

Panašus scenarijus lydėjo ir kitą mažojo finalo dalyvę – Marijampolės „Sūduva-Mantinga-2“ ekipą (2-1). Marijampoliečiai susitvarkė ir su KM „Perkūnas-Vytrita“, ir su „ASU-Tornado“ krepšininkais, bet dramatiškoje kovoje suklupo prieš VDU-2 studentus.

Rungtynėse dėl penktosios turnyro vietos susitiks šeštadienį Stakliškių nepasigailėjusi Alytaus SRC-Dzūkija (1-2) bei grupės varžybas trinktelėjimu baigusi KM „Perkūnas-Vytrita“ komanda (1-2).

Dėl septintosios vietos kovos finalo dalyvę per pratęsimą palaužusi, tačiau vėliau neatgavusi jėgų Stakliškių „Guosta“ (1-2) ir pergalių dar neragavusi „ASU-Tornado“ komanda (0-3).

Finalinės kovos vyks šiandien (sekmadienį).

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.