Nuotr.: Fotodiena.lt/D. Pipas
Nuotr. Fotodiena.lt/D. Pipas

Atsidavęs savo darbui profesionalas ir šiltai bendraujantis už aikštelės ribų – toks yra Kauno „Žalgirio“ naujokas Renaldas Seibutis.

Kalbėdamas su „Žalgiris TV“ trisdešimtmetis 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas prisipažino – dar prieš padedant parašą po kauniečių pasiūlymu žaidėjas jautė didžiulį palaikymą iš kitų žalgiriečių, rungtyniavusių kartu su Seibučiu Lietuvos vyrų krepšinio rinktinėje.

„Dar prieš ateinant į Kauno „Žalgirį“ buvo didelis palaikymas iš kitų krepšininkų. Tai man labai malonu kaip žmogui, kaip žaidėjui. Pokalbių apie strategijas tuomet nebuvo, aišku, kaip ir visada turime aukščiausius tikslus ir metai iš metų tai nesikeičia. Labai džiaugiuosi prisijungęs prie puikaus klubo, puikios organizacijos“, – apie pradžią Kauno komandoje kalbėjo iš Šventosios kilęs krepšininkas.

Pradėjęs treniruotes su kitais žalgiriečiais krepšininkas atskleidė, jog užaugo kartu su istorinėmis „Žalgirio“ klubo pergalėmis, kurios formavo ir būsimus, tuomet dar tik pradedančio žaisti krepšinį, Seibučio karjeros siekius.

„Kai tik pradėjau lankyti krepšinio treniruotes Kauno „Žalgiris“ tiek Lietuvoje, tiek Europoje buvo didelė jėga. Tuomet žalgiriečiai laimėjo Eurolygos turnyrą Miunchene. Tai buvo ypatingas įvykis man, kaip jaunam, dar tik pradedančiam žaisti krepšinį jaunuoliui. Emocionaliai stebėdavau visas „Žalgirio“ rungtynes ir kažkur širdyje labai tikėjausi, kad sunkiu darbu vieną dieną žaisiu apsivilkęs žalius marškinėlius su užrašu „Žalgiris“, – atvirai teigė žaidėjas.

Sezonui prasidėjus, Seibutis atskleidė, kad komandoje esantys krepšininkai sukuria ypatingą „Žalgirio“ dvasią, kurią ypatingai džiaugiasi dukart Europos vicečempionas.

„Nuo pat pirmųjų akimirkų jautėsi „Žalgirio“ dvasia, dar net nepradėjus sezono. Ir nuo pirmųjų dienų, kuomet esu čia oficialiai, treniruočių sistemoje esu labai patenkintas, esame kaip šeima“, – pasakojo ekipos naujokas. 

Išsamesnis Seibučio interviu:

Komentarai:
manau neverta aiškintis kur iškilo ....ir......pirmiausia lekia ne į žalio kraujo dvasią, o į pinigus...ir vėl - staiga parūpo žalio kraujo dvasia.

Aš nekritikuoju jo kaip krepšininko - visi patvirtins kur jis iškilo. Aš jį kritikuoju kaip arogancijos žmogų, o ne kaip gerą krepšininką. Per savo pyktį LR - tu nebemoki naudotis savo protu.
2015-10-06
-3
Atsakyti
slabakas15Seibuti, man tapai niekingu žmogumi - LR - tave išaukštino (Seibuti, pavaryk) - išvedė į karjerą, o tapai - pinigų ir arogancijos žmogumi. Tegul tau Dievas padeda turėti Žalgirio dvasia, bet man esi tik niekingas populistas.


sudrytis nieko nepadare, seibutis pats iskilo savo zaidimu.. manau tau reikia buti pagarbesniu - jei ne seibutis, sudrytis butu del 5-6 kapojasis
2015-10-06
-3
Atsakyti
Seibuti, man tapai niekingu žmogumi - LR - tave išaukštino (Seibuti, pavaryk) - išvedė į karjerą, o tapai - pinigų ir arogancijos žmogumi. Tegul tau Dievas padeda turėti Žalgirio dvasia, bet man esi tik niekingas populistas.
2015-10-06
+5
Atsakyti
Seibuti pavaryk
2015-10-06
-3
Atsakyti
Big_Daddy3000Seibutis atrodo is veido ,kad kazkas gerai is plytos jam trenke i veida :P
kodel bn toleruoja gejus-rytfanius kurie cia komentuojw tik krepsininku grozi ?
2015-10-05
-1
Atsakyti
ZalesDumasNemanau,kad Zalgiris yra autsaideris :) Manau,kad Zalgiris yra stiprus vidutiniokas Eurolygoje,juk metai is metu i top 16 papuolam ir top 16-tuke nesam patranku mesa visiem reikia kovot ir ne visi laimi,o kas laimi 70% pergaliu laimi tikrai atiduomi visas jegas.. Taip,kad nemanau jog Zalgiris yra autsaideris :)


atsimink kas tau raso - visisku eurolygos autsaideriu, 2014 m. uzemusiu paskutine vieta visame turnyre fanas :D cia tokiam top16 nepasiekiamas dalykas, tai bando sumenkinti - geriau kibiro taures astunfinalis :D
2015-10-05
+7
Atsakyti
_VLP_Ta dvasia yra . Aisku, del istoriniu pergaliu. Bet be rezultatu ta komandine "dvasia" butu niekas, gal tik menka paguoda, ir tai mes prisimenam is 0-uju desimtmecio laiku. Bet kai tai papildo gerus komandos rezultatus, aisku, tai gali zenkliai traukt komanda i prieki ir tureti didziule galia.Bet sutikite, kad jei zalgirio nepradetu gelbeti Romanovas (neziurint i bloga pabaiga), Motiejunas, jei komanda neisaugtu per kelis metus is amzinojo totalaus eurolygos autsaiderio i vidutinioka, tai vargu ar matytume Delininkaiti, Pociu, Javtoka, Seibuti sioje komandoje. Tai, kad vien komandos isskirtines dvasios nepakanka. Rezultatai kur kas svarbiau, o dvasia + rezultatai tai isvis tikra jega. Tai kad jeigu zalgiriui kazkaip pavyks patekt i eurolygos elita (kuo as labai abejoju), tada tikrai pavyktu tureti didele galia. Bet jeigu zalgiris gris prie sau iprasto eurolygos autsaiderio vaidmens, tai ta dvasia jokios reiksmes netures, kaip tokios legendos pvz. FC Liverpool, FC Inter Milano, FC Spartak Moscow ir t.t.


Nemanau,kad Zalgiris yra autsaideris :) Manau,kad Zalgiris yra stiprus vidutiniokas Eurolygoje,juk metai is metu i top 16 papuolam ir top 16-tuke nesam patranku mesa visiem reikia kovot ir ne visi laimi,o kas laimi 70% pergaliu laimi tikrai atiduomi visas jegas.. Taip,kad nemanau jog Zalgiris yra autsaideris :)
2015-10-05
+5
Atsakyti
Big_Daddy3000Seibutis atrodo is veido ,kad kazkas gerai is plytos jam trenke i veida :P


matyt pats gavai is plytos i galva, nes parasei visiska nesamone, kuria tik zmogus su smegenu sutrenkimu galejo parasyt
2015-10-05
+3
Atsakyti
Seibutis atrodo is veido ,kad kazkas gerai is plytos jam trenke i veida :P
2015-10-05
-2
Atsakyti
Big_Daddy3000kad tas seibutis eilinis vidutiniokas,bet kokiam rimtam klube butu 10-12 zaidejas geriausiu atveju


Nepavydim :)
2015-10-05
+7
Atsakyti
patinka man skaityt visu big daddy, OMG komentarus :D vargseliai durneliai neturi kaip atsikirst jau, tik aiskina kad zaidejas vidutiniokas ar panasiai ;D veidu i s*da taip sakant :D
2015-10-05
-9
Atsakyti
kad tas seibutis eilinis vidutiniokas,bet kokiam rimtam klube butu 10-12 zaidejas geriausiu atveju
2015-10-05
+4
Atsakyti
Ta dvasia yra . Aisku, del istoriniu pergaliu. Bet be rezultatu ta komandine "dvasia" butu niekas, gal tik menka paguoda, ir tai mes prisimenam is 0-uju desimtmecio laiku. Bet kai tai papildo gerus komandos rezultatus, aisku, tai gali zenkliai traukt komanda i prieki ir tureti didziule galia.

Bet sutikite, kad jei zalgirio nepradetu gelbeti Romanovas (neziurint i bloga pabaiga), Motiejunas, jei komanda neisaugtu per kelis metus is amzinojo totalaus eurolygos autsaiderio i vidutinioka, tai vargu ar matytume Delininkaiti, Pociu, Javtoka, Seibuti sioje komandoje. Tai, kad vien komandos isskirtines dvasios nepakanka. Rezultatai kur kas svarbiau, o dvasia + rezultatai tai isvis tikra jega. Tai kad jeigu zalgiriui kazkaip pavyks patekt i eurolygos elita (kuo as labai abejoju), tada tikrai pavyktu tureti didele galia. Bet jeigu zalgiris gris prie sau iprasto eurolygos autsaiderio vaidmens, tai ta dvasia jokios reiksmes netures, kaip tokios legendos pvz. FC Liverpool, FC Inter Milano, FC Spartak Moscow ir t.t.
2015-10-05
Atsakyti
Visi normalus rytfaniai tik dziaugiasi kad Seibutis pagaliau zais geroj komandoj su idealiom salygom, o ne kokiam atrarusiam laikrascio projektelyje
2015-10-05
+3
Atsakyti
Antraste tai cia kaip su bybiu per snuki vainausku pakalikams.
2015-10-05
-1
Atsakyti
Tai ką ir vėl veidu į šūdą, vainauskines komuniagu parodijos atliekos?
2015-10-05
+5
Atsakyti
LABIAUSIAI JAUCIASI PALAIKYMAS IS TOKIU ASU KAIP SPQR CROSS JD ANTIRYTAS INYOURFACE IR KITU LIKUSIU ANTRARUSIU VEIKEJU TIESIOG BESKAITANT KOMENTARUS KYLA ZALGERIO AKCIJOS
2015-10-05
-5
Atsakyti
ramnerNe tik neužsimina apie komandos dvasią, bet visai nepamini Ryto kaip komandos, o tik džiaugiasi galėdamas žaisti Lietuvoje


Logiska.
2015-10-05
-3
Atsakyti
Perku plakata " Seibuti PAVARYK!!!", i PM :)
2015-10-05
-8
Atsakyti
ApolinarsCia mini interviu kai pasirase su rytu. Deja, rytfaniai gaila,bet apie ryto dvasia neuzsimenama :D https://www.youtube.com/watch?v=2jzLWyKo...


Ne tik neužsimina apie komandos dvasią, bet visai nepamini Ryto kaip komandos, o tik džiaugiasi galėdamas žaisti Lietuvoje
2015-10-05
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.