Nuotr.:

Stambulo „Darussafaka“ komandą į pergalę atvedęs Luke'as Harangody pripažintas naudingiausiu Eurolygos šeštojo turo žaidėju. Krepšininkas per mačą surinko 35 naudingumo balus ir buvo pagrindinis Turkijos ekipos pergalės prieš Sasario „Bando di Sardegna“ kalvis.

Nesulaikomai rungtyniavęs amerikietis sužaidė sėkmingiausias karjeros rungtynes – jis iš viso pelnė 26 taškus ir po krepšiais sugriebė 13 atšokusių kamuolių.

Antroje vietoje su 32 surinktais naudingumo balais liko Belgrado „Crvena Zvezda“ amerikietis Quincy Milleris, o trečias sąraše rikiuojasi Madrido „Real“ komandos meksikietis Gustavo Ayonas, kuris susitikime prieš Maskvos srities „Chimki“ surinko 30 naudingumo balų.

Taip pat į penketuką pateko Stambulo „Fenerbahce“ gynėjas Bobby Dixonas (29 naud. bal.) bei Vitorijos „Laboral Kutxa“ legionierius iš Prancūzijos Fabianas Causeuras (28 naud. bal.). 

Komentarai:
djgaffer
Neblogai.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-11-22
-4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.