Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Praėjusį savaitgalį vos šešiese Molėtų „Ežerūną-Karį“ nugalėję Joniškio „Delikateso“ krepšininkai sulaukė dar vieno ilgai laukto komandos papildymo. Pranešama, kad Roberto Stankevičiaus treniruojama komanda pasirašė sutartį su 195 cm ūgio puolėju Simu Raupiu.

Krepšininkui šį sezoną niekaip nepavyksta įsitvirtinti vienoje ekipoje. Jis sezoną pradėjo Šakių „Vyčio“ komandoje, kuri po trejų rungtynių žaidėjo paslaugų atsisakė.

Vėliau 21-erių metų rokiškietis atsidūrė Kauno „Atleto-LSU“ komandoje, kurioje per šešerias sužaistas rungtynes vidutiniškai rinko po 16 taškų, atkovojo po 8,3 kamuolio ir atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, lapkričio viduryje Raupys persikėlė į kitą Kauno komandą – „KTU-Mimeta“ klubą. Visgi čia krepšininkas taip pat neužsiliko ir spėjęs sužaisti vos vienas rungtynes iškeliavo į naują karjeros stotelę Joniškyje.

Raupys NKL pirmenybėse rungtyniaus jau ne pirmą sezoną. Anksčiau jis yra gynęs Kauno „Jazz-Diremtos“ bei Šakių „Zanavyko“ komandų garbę.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.