Nuotr.: USA Today – Scanpix
Nuotr. USA Today – Scanpix

Avery Bradley aidint sirenai pataikė tritaškį iš aikštės kampo ir Bostono „Celtics“ (30-22) iškovojo stulbinančią pergalę NBA pirmenybėse. Brado Stevenso auklėtiniai išvykoje 104:103 (20:32, 23:17, 22:24, 39:30) palaužė Klivlando „Cavaliers“ (35-14).

„Celtics“ per paskutines 3 mačo minutes iššvaistė turėtą 7 taškų persvarą ir paskutinę minutę jau patys atsiliko 96:101, tačiau Jae Crowderis tritaškiu sumažino atsilikimą iki 99:101.

Kyrie Irvingas tada realizavo abi baudas, padidindamas „Cavaliers“ pranašumą iki 4 taškų, bet Turneris pataikė dvitaškį su J.R. Smitho pražanga ir stojo mesti baudos metimo. Baudą jis prametė, bet kamuolys išskriejo į užribį nuo LeBrono Jameso.

Rungtynių žaidėjas
Evan  Turner
PTS 19 | REB 12 | AS 6 | BS 1
„Celtics“ atakai turėjo mažiau nei 4 sekundes ir per jas surezgė rezultatyvų antpuolį – Isaiah Thomasas perdavė kamuolį Bradley ir šis smeigė tritaškį iš kairiojo kampo.

„Tai – nuostabus jausmas. Sekundei pamečiau kamuolį ir nemaniau, kad turėjau pakankamai laiko išmesti kamuolį. Bet spėjau tai padaryti“, – po dvikovos komentavo Bradley.

Bostono komandai tai buvo aštunta pergalė per paskutines 9 rungtynes, po kurios ji Rytų konferencijoje toliau dalijasi 3-4 vietas.

„Nors žiūrint iš plačios perspektyvos tai skaičiuojasi vos kaip viena pergalė, bet tai leidžia pajusti, kad mes tobulėjame ir žaidžiame geriau, – sakė „Celtics“ treneris Bradas Stevensas. – Būtų buvę labai liūdna prarasti tą pranašumą ir pralaimėti. Varžovai mačo pabaigoje sužaidė galingai, bet mes išlikome susikoncentravę. Per 8 sekundes pelnyti 5 taškus yra neeilinis reikalas.“

„Cavaliers“ rezultatas, treniruojant Tyronne'ui Lue, nukrito iki 5-3.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 30 (9/23 metimai), J.R. Smithas 20, Kyrie Irvingas 19, Kevinas Love'as 10. 

„Celtics“: Isaiah Thomasas 22, Evanas Turneris 19 (12 atk. kam., 6 rez. perd.), Tyleris Zelleris 16, Avery Bradley 14, Jaredas Sullingeris 12.

https://www.youtube.com/watch?v=__ljBiuA8RU

Komentarai:
King
Juk su laiku greitis mazeja, ir netikiu, kad del pinigu, juk jis yra prisiekes Cavalierems ziedus.
2016-02-07
-2
Atsakyti
To Kings
Bronius viska daro, kad laimetu ziedu???

Nu ir pavarai... jis viska daro, kad tik kuo pilnesne jo kisene taput ir viskas...

Paziurek Jordano ir Broniaus elgesi... Jordanas gali atiduoti lemema metima kitam, kad tik komanda laimetu, Bronius niekados to nepadarys, nors delto komanda pralaimes...

Bronius man patiko 18, 20, 22 metu plastiskas, greitas krepsininkas....

o paskui raumenu prisiaugino, greiti prarado, plastiskuma prarado, usprantu jei zaistu 4 numeriu ar 5 bet ne savo pozicijoje...

Ir visiskas nesiskaitymas su nieko tik pinigu darymas ji visiskai kaip krepsininka suzlugde....
2016-02-07
Atsakyti
JR jau pernai per playoffus kruva debilisku prazangu padare, kurios dave "and one", pasizymejo ir sisyk
2016-02-06
+16
Atsakyti
King
Skaiciau jo komentarus ir visai normalus.
2016-02-06
+10
Atsakyti
Tu paskaityk daugiau byrkon komentaru. Ne tik, kad nusisneka Broniu aukstindamas. Bet pasiskaiyk jo komentarus apie Warriors, Spurs, Bulls ir kitas komandas. Menkina kiek gali. Lebronas daro viska, kad laimetu ziedus Cavs. O kuris all-star lygio zaidejas nedaro?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
+5
Atsakyti
Bostonas
Bostonui nereik nei Lebrono, nei Love, nei viso zvaigzdyno, nei teiseju pagalbos, nei bandwagonu, kurie palaikytu 76ers jei tik ten butu bronius. Puikus pavyzdys kai komanda iveikia asmenybes.
2016-02-06
-13
Atsakyti
AAA
Žiūrėjau varžybas live, labai pasišlykštėjau teisėjų nuolaidžiavimu lebronui, betkokiose situacijose sušvilpia prieš jį pražangą, ir visus kartus komentatoriai kartoja : It is good to be king. Tai galima suprasti, kad naudoja sarkazma nes jam padlaižiauja. Gėda.
2016-02-06
+3
Atsakyti
King
NBA FANUI tai tu esi bailys, nes tik moki stumt ir komentuoti, o apie Byrona jis tik pasako savo nuomone ir matosi kad palaiko Dzeimsa ne kaip kiti " jis krito mano akyse ,, nesvarbu ka jis daro , o jis daro, kad laimetu CAVS ziedus!!!
2016-02-06
+3
Atsakyti
Siuo atveju mano komanda laimejo. O Lebrono nemegstu kaip asmenybes. Rasistas, verksnys ir bailys, dar galima pridet snekorius. O prie visa to pridekim tokius durnelius kaip byrkon.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
+8
Atsakyti
King
NBA FANUI ir DONCEI jus amudu tokie nesveiki esat, kad nezinau, ka jums padare James, juk neatejo ir nedave i snuki ir man atrodo, kad jus jo nekenciat kad iveikia jusu komanda. Vienu zodziu patyliu apie jumis.
2016-02-06
-9
Atsakyti
ByronŽiauriai kvailai Cavs žaidė paskutinę minutę. Lyg galvodami, kad jau laimėjo rungtynes. Žinoma, ir pati Fortūna nusisuko, kai Celtics sumetė sunkius metimus. Smith pražanga kvaila leidžiant lengvai pelnyti dar ir du taškus, po to Mozgovas nesugeba sugraibyti kamuolį likus 3 sekundėms iki rungtynių galo, nors visi Cavs turėjo žinoti, kad baudos metimas bus pramestas, nes kitaip nebūtų jiems like laiko pakovoti dėl pergalės. O dar ir Love kažkokią traumą gavo ir nuo trečio kelinio nepasirodė aikštėje. Sakyčiau rungtynes pralošė Smith ir Mozgovas!O apskritai kalbant apie rungtynes, tai ne pirmas ir ne antras rungtynes Cavs turi didelių problemų su baudų pataikymų. Šiose rungtynėse baudų pataikymas: 21/35. Sakyčiau per didelė kaina 14 taškų lengvų prarast. Jei būtų baudų pataikymas bent 28/35 ir pridėjus pirmautus 5 taškus, tai su 12 taškų persvara jokios intrigos jau paskutinę minutę nebūtų buvę.


Koks dar smitas pralose rungtynes, ka tu cia nesisneki, jis isvis pataike 5 ar 6 tripus, jeigu ne jis tai butu sutriuskinti cavsai. Rungtynes pralaimejo irvingas su savo lipimu i medi, i visi kiti kas nepataike baudu metimu, o ju isviso cavs pramete apie 16-17
2016-02-06
+9
Atsakyti
Gratz :) byrkonelis sy karta bent islindo y viesuma po eilines nesekmes, dazniausiai tai kokias 3 dienas pasislepes sedi.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
-1
Atsakyti
:D
Vel paduhino Cavs ir Byrkona :D :D
2016-02-06
-3
Atsakyti
Lebrickas Lebronas Babytė Bronė Branislava
Niekas neneigia Lebrono įtaka komandą prikelti konkurencinga, nes jis vienintelis trbūt yra toks buivolas įtakojantis komandos rezultatus tik prisijungęs prie komandos. Aišku ir naujokai jam iš paskos bėga, nežinome kaip būtų jei daleiskim jis prisijungtų prie Sixers ir tt. Bet tebūnie šiai diena lieka tokiu faktu, kad jis prikelia komandas. Esmė ne prikėlime, jo įtakoja, jo auksine žasim, o kaip GM skaitosi su juo. Jei nusileidi iki tiek, kad tau ant galvos gali šikti ta žąsis, tai nu nekažką. Cavs turėjo jauną konkurencingą sudėtį. Po truputį susižaidimas radosi. Jie ir be Lebrono su laiku, kaip Celtics, Bucks būtų prisikėlę. Taip, ne tokiu greičiu, kaip su Lebronu, bet būtų. Turi ateities starą Irving, Waiters buvo, Thompson. Įvedus reikiamus pakeitimus, pasipildžius vienu kitu žinomesniu ir jie būtų savaime priėję prie PO. Ir man rodos tas savaiminis atėjimas būtų daug malonesnis fanams ir prijaučiantiems jiems. Pavyzdžiui, mane, jie, kaip prijaučiantį prarado, po visų tų šūdų, o Lebrui palikus komandą, aš, ją, dar labiau palaikiau ir linkėjau sėkmės. Dabar dėl manęs gali jie ir išnykti, nebeįdomi komanda.
2016-02-06
-4
Atsakyti
donatai juk pats supranti kad lbj ten yra super mega staras,su juo atejimu cavs vel pakilo,vel nesa super pelna ir ju gm versis is kailio kad jam itiktu ir niekur vel nedingtu,kazi ar spursu,mavsu ar cliperiu treneriai su juo susisneketu,kaip pats minejai dievs jis ten krepsinio guru,juk iki siol visi treneriai jam buvo blogi,stumde browna,veliau seke spo ir sieke ji ismesti,o gryzus i cavs susiko visa reikala blatui ir dare kas jam buvo geriausiai :) kol galiausiai buvo ismestas,nors kai rode skaiciukai geriausiais cavs treneris per visa ju istorija geriausiai laimetu pralaimetu rungtyniu santykis,visas cavsu gm personalas yra giliai giliai sulinde lbj i juodaja skyle
2016-02-06
-1
Atsakyti
juokingiausiai
kad anonimas Lebabiu pasivadines ir yra byron issilogines. Galvoja ant tiek durni esam ir nepamatysim :PPP
2016-02-06
Atsakyti
o kodel straipsnyje nera fakto kad Lebaby, "Dievu Dievas", krepsinio zenitas jau 18 is eiles tritaskiu pramete ir "terorizuoja" priesininku komandos lentos virsutine dali? :(

Maciau cia LBJ i Sako NBA duxu laida pakliuvo, ziurek turesim trecia zvaigzde salia Perkinso ir McGee ;)
2016-02-06
+16
Atsakyti
quNNcypo blato isvykimo cavs kolkas buksuoja,o lue ten tik eilinis lbj korisas kuri prastume :)


O tu man pasakyk kuo sitas bajeris su Lue (kur pastatytum Lue ar BN'o Byroneli, vistiek tas pats gautusi ir LBJ taktika deliotu) nuo Romanovo eksperimentu Zalgiryje? Grynai JAV versija kai juodziui stoga nurove nuo pinigu, sloves ir profesiniu pasiekimu :D

Suprasciau jeigu vienas Cavsams butu ziedus atneses, gal tada kazkiek butu galima pateisinti toki poelgi.

Bet dabar tai grynai Lietuviskoji klasika Cavs organizacijoje vyksta kai baigusi vidurine isvaizdi bei su gera figura fyfa melzia 4 klases baigusi turtingu tevu sunu duxeli, kuris uz imerkima fyfos nesamones pildo ir kisa pinigus i silikona. Aisku Lebronui gerai kai Cavs GM nesiorientuoja aplinkoje ir bijo vel East dugne sedet.
2016-02-06
-9
Atsakyti
po blato isvykimo cavs kolkas buksuoja,o lue ten tik eilinis lbj korisas kuri prastume :)
2016-02-06
-1
Atsakyti
Lebabis
Kiek girdejau Donce(trys štukos) ciulpia kotus.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-06
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.