Nuotr.: AFP - Scanpix
Nuotr. AFP - Scanpix

Antrąją vietą Eurolygos „Top 16“ etapo E grupėje užimanti Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa sulaukė pastiprinimo gynėjų grandyje. Rusijos klubą papildė amerikietis Mattas Janningas.

Šį sezoną 27-erių metų krepšininkas pradėjo Jeruzalės „Hapoel“ ekipoje. Europos taurės turnyre amerikietis vidutiniškai rinkdavo po 10,1 taško, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Janningas per savo karjerą yra rungtyniavęs tokiose komandose kaip Sienos „Montepaschi“, Zagrebo „Cibona“ ar Stambulo „Anadolu Efes“.

Eurolygos E grupėje Krasnodaro klubas savo sąskaitoje turi 4 pergales ir 2 pralaimėjimus ir su šiuo rezultatu žygiuoja antroje pozicijoje. Vieningosios lygos turnyre „Lokomotiv-Kuban“ – penkta.

Komentarai:
byron dx
pisau jo motina vakar
2016-02-08
-1
Atsakyti
jooo
Vieninga lyga stipresnė,,,,,,,,
2016-02-07
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.