Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Rungtynių žaidėjas
Kyrie  Irving
PTS 32 | REB 3 | AS 12 | BS 1
LeBronui Jamesui prireikė vos trijų kėlinių tam, kad atliktų pirmąjį šio sezono bei jau keturiasdešimtąjį savo karjeros trigubą dublį, o Klivlando „Cavaliers“ (37-14) pasiekė nesunkią pergalę.

Jameso ir Kyrie Irvingo vedami Tyronno Lue auklėtiniai 120:100 (31:23, 30:22, 30:25, 29:30) sutriuškino Sakramento „Kings“ (21-31) krepšininkus.

Visas rungtynes užtikrintai pirmavę šeimininkai trečiajame ketvirtyje įgijo 24 taškų persvarą (88:64), o jo pabaigoje dešimtąjį kamuolį atkovojęs ir trigubą dublį pasiekęs Jamesas paskutiniajame ketvirtyje į aikštelę jau neišbėgo.

11 taškų ketvirtajame kėlinyje surinkęs Irvingas iš viso pelnė 32 taškus ir pagerino savo šio sezono rezultatyvumo rekordą bei atlikdamas 12 rezultatyvių perdavimų pakartojo savo geriausią karjeros rezultatą.

Duobėje esanti Sakramento ekipa pralaimėjo jau aštuntąsias iš paskutiniųjų devynerių rungtynių. Rajonas Rondo atskleidė, jog dėl „Kings“ žaidėjų nusiteikimo pergalės šiame mače ir nebuvo galima tikėtis.

„Neprivalomoje rytinėje treniruotėje pasirodė tik trys ar keturi vyrukai. Tai daug ką pasako. Komanda su tokiu požiūriu negali įveikti „Cavaliers“ klubo“, – po mačo kalbėjo Rondo.

„Cavaliers“: Kyrie Irvingas 32 (12 rez. perd.), J.R. Smithas 22, LeBronas Jamesas 21 (10 atk. kam., 10 rez. perd.), Kevinas Love‘as 11, Richardas Jeffersonas 10.

„Kings“: Omri Casspis ir Rudy Gay‘us po 16, DeMarcusas Cousinsas 14, Willy Cauley-Steinas 13, Darrenas Collisonas 11, Marco Belinelli ir Kosta Koufos po 8.

Rungtynių vaizdo reportažas:

https://www.youtube.com/watch?v=iMKAeUz6Muo

Komentarai:
:D
Nugalejo Kings pas kuriuos tokia tragsika situacija komandos viduj kad net zaidejai nebebendrauja tai Byron klykia visa gerkle kaip zjbs :D :D :D Cirko bezdzione konkreti Byron :D :D
2016-02-09
-1
Atsakyti
nervina isvis mane tokie zmones kaip Byron - atvaziuoja is Silutes rajonu kaimu, katik is tvarto istraukti tokie zmones kaip Byron dvelkiantys sviezio karves sudo ir sieno miksiuko kvapeliu ir vaidina intelektualius "ëkspertuzzz", nes dirbant savo rajono Maximos grusciku teko matyti Jakilaiti ir koki Rolanda Matuli, kurie atvere Byronelio protines bei intelektualines chakras, kaip sakoma kaimo berniokui per daug buvo visko ir susisuko protelis nuo per daug garso ir sviesu Wilno sostineje :/
2016-02-09
-4
Atsakyti
ByronLabai ironiska: Karaliu komanda gavo krepsinio pamokele nuo TIKROJO KREPSINIO KARALIAUS ;)))O siaip kalbant apie Kings komanda, tai jiems kuo greiciau reikia vyti lauk ta Karla. Siemet Vakaru kaip senai bebuve silpna, o patys Kings lyg ir sustipreje turetu buti lyginant su pernai metais, pasikviete Rondo, kuris kiekvienas sutiks, tikrai gerai zaidzia, kamuoliais Counsinsa maitina, zaidzia savo geru Celtics laiku krepsini. Bet deja treneris visiems likusiems zaidejams neranda zaidimo plano. Su esama sudetimi Kings tokioje Vakaru konf. kaip siemet, maziausiai 6 vietos turetu buti verta! Reikia atleisti treneri. Net jei nepakliutu siemet Kings i PO, tai bent Cousinsas butu patenkintas nauju treneriu ir jei zaidimas pageretu su nauju treneriu, tai gal pavyktu ir Rondo islaikyti. Tada kitais metais pasikviestu dar viena koki superstara ir gali gali tikrai buti gera komanda. Bet jei trenerio neatleis, tai gali prarasti ir Counsinsa, ir Rondo. Beje, Rondo kitiems metams su savo zaidimu tikrai bandys 20mln+ per metus kontrakto prasyti.


Vel sitas adaptas ozio balsu mykia jam vienam suprantamas utopines "Vagos-Byronelio" lygmens ateities isvadas, kurias jis pats ir perskaito kelis kartus :D

Karalius maladecKaralius geriausias,o Donce3000 lopas!--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


O sitas tai isvis koziris, pamate vaikas kad niekas i jo kliedesius nekreipia demesio tai galvoja ant manes uzstums, nes pastoviai is Byronelio slapia vieta padarau pasirodes, bet koks tu APGAILETINAS ESI, net KYLA klausimas, kas labiau moraliskai zluges - TU ar PLAUKU IMPLANTAS/SUBINES STEROIDAS Delontes posunis?

Tai kaip Byroneli atsakytum i si klausima - esi moraline padugne ar siaip tupas vatnykas sunkiai 6-toko intelekta siekiantis? Jei antras variantas tai reiktu tau konsultaciju :/
2016-02-09
-7
Atsakyti
to byron
silpni tie vakarai ar nea..bet faktas aiskus 3 pirmaujantis vaakru komandos turi geresni rezultatai nei rytu lyderiai cavs...O du klubai aiskiai geresni...Vidutiniu komandu gal ir daugiau rytuose,bet tikrai geru cempionisku vakaruose 3,rytuose tik 1... O 5 pagal pajeguma turbut eina clippers irgi is vakaru...
2016-02-09
Atsakyti
Karalius maladec
Karalius geriausias,o Donce3000 lopas!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-09
-1
Atsakyti
Labai ironiska: Karaliu komanda gavo krepsinio pamokele nuo TIKROJO KREPSINIO KARALIAUS ;)))

O siaip kalbant apie Kings komanda, tai jiems kuo greiciau reikia vyti lauk ta Karla. Siemet Vakaru kaip senai bebuve silpna, o patys Kings lyg ir sustipreje turetu buti lyginant su pernai metais, pasikviete Rondo, kuris kiekvienas sutiks, tikrai gerai zaidzia, kamuoliais Counsinsa maitina, zaidzia savo geru Celtics laiku krepsini. Bet deja treneris visiems likusiems zaidejams neranda zaidimo plano. Su esama sudetimi Kings tokioje Vakaru konf. kaip siemet, maziausiai 6 vietos turetu buti verta! Reikia atleisti treneri. Net jei nepakliutu siemet Kings i PO, tai bent Cousinsas butu patenkintas nauju treneriu ir jei zaidimas pageretu su nauju treneriu, tai gal pavyktu ir Rondo islaikyti. Tada kitais metais pasikviestu dar viena koki superstara ir gali gali tikrai buti gera komanda. Bet jei trenerio neatleis, tai gali prarasti ir Counsinsa, ir Rondo. Beje, Rondo kitiems metams su savo zaidimu tikrai bandys 20mln+ per metus kontrakto prasyti.
2016-02-09
+7
Atsakyti
DRose
Idomi komanda Kings, atrodo kai visi susijema ir laikosi darbo etikos buna sunkiai iveikiami betkam. Dabar jau turbut pradeda laidot si sezona, tai visokiems Cavsams leidzia triuskint juos.
2016-02-09
-5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.