Nuotr.: AP-Scanpix
Nuotr. AP-Scanpix

Kurį laiką pastiprinimo ieškojusi Atėnų „Panathinaikos“ pagaliau rado kuo sustiprinti savo gynėjų grandį. Pasak pranešimų, „Panathinaikos“ turėtų sukirsti rankomis su rezultatyviausiu NBDL žaidėju Elliotu Williamsu.

Skelbiama, kad 26-erių metų Williamsas su Graikijos sostinės ekipa sutartį sudarys iki sezono pabaigos.

Rezultatyviausio šio sezono NBDL krepšininko vardą jis įgijo rinkdamas po 28,4 taško. Williamsas taip pat vidutiniškai atkovodavo po 5,9 kamuolio ir atlikdavo po 6 rezultatyvius perdavimus.

Be keletos NBDL klubų Williamsas taip pat yra rungtyniavęs Portlando „Trail Blazers“, Filadelfijos „76ers“, Jutos „Jazz“, Memfio „Grizzlies“ bei Naujojo Orleano „Pelicans“ gretose.

Komentarai:
Mes taip pat Kaune laukiam rezultatyvaus juodaodžio įžaidėjo iš NBDL lygos. Ponas Pauliau paskubėkit :)
2016-02-09
+1
Atsakyti
Lopui Doncei
Tu debiliuk,kadagi tu baigsi savo nesamones rasineti?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-09
+2
Atsakyti
Anonimas
jis kartais ne izaideju nba buvo? trys izaidejus dabar tures, kad mums viena :D
2016-02-09
-2
Atsakyti
Nu toks zaidejas ne stebuklas, bet Europos kaimo lygmenyje turetu suzybeti, aisku dundukas PAN treneris bandys juodi i ëuropietisko-tikrojo krepsinio schemu nesamones kisti kur koks grybas Calathes 16s su kamuoliu trinasi aplink tritaski o paskui per 4s rengiama ataka su baliono paleidimu is belekur, gaila man istikruju juoduku kurie i Europa atkeliauja, pats krepsinio lygis be keliu komandu apgailetinas, treneriai dundukai per daug zaidima stato pagal save, ir isvis ka tokioje kaip Lietuva ar Graikijoje (ubagynuose moraline prasme veikti)?
2016-02-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.