Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Niujorko „Knicks“ žvaigždė Carmelo Anthony sako buvęs nustebintas, kai klubo vadovai atleido vyriausiąjį trenerį Dereką Fisherį, tačiau tai nekeičia jo planų dėl likimo komandoje. Jis sako neprašysiąs būti išmainytas kitur.

„Niekas to nesitikėjo, – apie Fisherio atleidimą sakė Anthony. – Reikia tiesiog pasitikėti Philu. Ką daugiau dabar galime padaryti? Negalima nuo to pasislėpti, negalima dėl to prieštarauti. Taigi aš tiesiog turiu pasitikėti. Nusprendžiau čia likti, nusprendžiau pasitikėti „Knicks“ komanda ir Philu, todėl toliau taip darysiu.“

Fisherį „Knicks“ vadovybė atleido pirmadienį, kai jo komanda turėjo 23 pergales ir 31 pralaimėjimą. Niujorke jis pradirbo vos pusantro sezono.

Philas Jacksonas, dabartinis „Knicks“ prezidentas, buvo Fisherio treneris šiam dar žaidžiant Los Andželo „Lakers“ komandoje.

Laikinuoju „Knicks“ treneriu paskirtas Kurtas Rambisas.

Komentarai:
Jei tai butu bet kuri kita komanda, tai gal ir pasikviestu Blatt'a vyr. treneriu dirbti, bet kiek zinau Ph. Jacksona, tai labai laba mazos galimybes, kad Blatta pasikvies. Sakyciau Blatto kandidatura butu bene paskutinioje vietoje svarstoma. Pagalvokite patys ka zinote iki siol apie Jacksona. Pries pora sezonu bande prisivilioti Kerra, kuri treniravo ir zino jo filosofija apie trikampio puolima. Kai Kerro negavo, tada metesi i kita buvusi aukletini Fisheri, kuris velgi turejo Knicks komandoje idiegti Trikampi puolima. Juk i toki kluba kaip Knicks eile garsiu patyrusiu treneriu eitu dirbti, bet galvoju Jacksonas vel pasirinks jam asmeniskai gerai pazystama zmogu, buvusi zaideja arba kolega, kuriam galetu nurodyneti koki puolima klubo zaidime naudoti. Jei nepasirinks kokio buvusio zaidejo ar kolegos, tai siuo metu eile treneriu atleistu siame sezone. O ka Jacksonas zino apie Blatta? Amerikieciai apie Eurolyga nieko nezino ir net ja nesidomi, o Cavs klube Blatto indeli sunku pamatuoti. Jam isejus Cavs klubas is 11 zaisti rungtyniu pralaimejo 3, o tai yra 72,8% laimetu rungtyniu. Blatta atleido, kai Cavs turejo laimetu irgi 72% laimetu rungtyniu. BET pralaimejo abi GSW rungtynes ir vienas Spurs, o su Lue Cavs turi toki pati laimetu rungtyniu %, bet svarbausia Spurs triuskino lyg pries Sixers zaisdama. Tad sunku pamatuoti koks Blatto indelis zaidimui buvo Cavs zaidime, nes kaip visi zino, Cavs komandoje pergales atnesa James co, kaip ir Heatk klube buvo James ir co, o ne treneriai. Del to abejoju ar galetu Knicks pasikviesti Blatta, nes mes visi zinome, koks Blatt geras buvo Eurolygoje, bet NBA jis nieko neirode ir pasitikejimo kitu akyse neigijo. Labiau tikeciau, kad Blatt eis treniruoti, visgi ruselis savininkas pazysta Blatta :)
2016-02-11
+13
Atsakyti
nu va Blattas turi darba wel NBA
2016-02-11
+4
Atsakyti
asd
GeraldGreen kau tu cia protinga pavaizduot bandai debile :D nuotrauka iskart antonio visi viska supranta
2016-02-10
Atsakyti
Tomas
Carmelitas lieka, noooooooooooooooooooooooooooooooo
2016-02-10
+4
Atsakyti
ff
Išsitrink galvą asile
2016-02-10
+3
Atsakyti
Tuoj bus nebeaisku jei ir toliau betvarke darys. Veliau vietoj Davis rasys Anthony ir galvosim, kad apie Carmelo kalba eina kalba kol neatsidarysim straipsnio... Tiesiog tegul raso taip kaip yra tiek jie,tiek mes priprate, o ne bando kopijuot kazkokius amerikieciu portalus ar pan.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-10
+8
Atsakyti
GeraldGreenJo pavarde Anthony, joks Carmelo,zurnalistai... Ar cia dabar madinga rasyti vardus vietoj pavardziu?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Ko cia kimbi? Juk iskart aisku apie ka kalba...
2016-02-10
-8
Atsakyti
Jo pavarde Anthony, joks Carmelo,zurnalistai... Ar cia dabar madinga rasyti vardus vietoj pavardziu?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-02-10
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.