Nuotr.: Fotodiena.lt/Ž.Gedvila
Nuotr. Fotodiena.lt/Ž.Gedvila

Jau anksčiau bilietą į kitą Europos taurės etapą užsitikrinusi Milano „Emporio Armani“ (4-2) paskutiniajame „Last 32“ ture žaidė be Manto Kalniečio.

Įžaidėjas iš Lietuvos dvikovą praleido dėl lengvo kulkšnies patempimo. Panašu, kad Kalniečio indėlio trūko, nes „Emporio Armani“ svečiuose 68:83 (21:26, 26:20, 12:22, 9:15) pralaimėjo Salonikų „Aris“ (3-3) krepšininkams.

Šios rungtynės nieko nelėmė nė vienai ekipai. Graikams norint pateikti į kitą etapą reikėjo ne tik šio vakaro pergalės, tačiau ir tikėtis, kad „Neptūnas“ nugalės Berlyno ALBA.

Kalnietis, „BasketNews.lt“ žiniomis, susižeidė antradienį treniruotėje ir mačą praleido tik iš atsargumo, kai paaiškėjo, kad mačas Milano komandai nieko nebereiškia.

„Aris“: Jamelle'as Haginsas 15 (8 atk. kam.), Jerelas McNealas, Dominicas Watersas ir Okaro White'as po 12, Spyros Mourtos 11.

„Emporio Armani“: Rakimas Sandersas 14, Andrea Cinciarini 12, Krunoslavas Simonas ir Milanas Mačvanas po 11.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.