Triuškinančią pergalę Italijos pirmenybių pusfinalio serijoje iškovojo Rimanto Kaukėno Sienos „Montepaschi“ ekipa. Ji ketvirtadienį išvykoje 70:49 (23:14, 17, 13, 19:9, 11:13) sutriuškino Romos „Lottomatica“ krepšininkus.

Sienos krepšininkai seriją iki trijų pergalių laimėję 3-1 pateko į Italijos čempionato finalą, kuriame kovos su Bolonijos „VidiVici“ ir Milano „Armani Jeans“ ekipų poros nugalėtoja.

Šias rungtynes Sienos krepšininkai pradėjo spurtu 11:2 taip pasiųsdami varžovus į nokdauną. Visas rungtynes galingai žaidę svečiai jau trečiojo kėlinio viduryje priekyje buvo 21 tašku (51:30). Solidaus pranašumo Sienos krepšininkai nebeišvaistė ir iškovojo triuškinančią pergalę.

Nugalėtojams Kaukėnas per 29 aikštėje praleistas minutes pelnė 14 taškų (1/4 dvitaškių, 3/4 tritaškių, 3/4 baudų), atkovojo 2 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei 2 kartus prasižengė.

„Montepaschi“: Lonny Baxteris 15, Romainas Sato 15 (10 atk. kam.), Rimantas Kaukėnas 14, Vrbica Stefanovas 10.

„Lottomatica“: Dejanas Bodiroga 12, Mire’as Chatmanas 10, Erazemas Lorbekas 9, Jonas Stefanssonas 9.

Komentarai:
Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.