Pauliaus Jankūno metimas Nuotr.: Fotodiena.lt
Jerai Grantas pasipiršo savo draugei Nuotr.: Fotodiena.lt
Renaldo Seibučio gynyba prieš Martyną Mažeiką Nuotr.: Fotodiena.lt
Šarūnas Jasikevičius Nuotr.: Fotodiena.lt
Kasparas Vecvagaras meta baudų metimus Nuotr.: Fotodiena.lt
Pauliaus Jankūno metimas Nuotr.: Fotodiena.lt
Jerai Grantas pasipiršo savo draugei Nuotr.: Fotodiena.lt
Renaldo Seibučio gynyba prieš Martyną Mažeiką Nuotr.: Fotodiena.lt
Šarūnas Jasikevičius Nuotr.: Fotodiena.lt
Kasparas Vecvagaras meta baudų metimus Nuotr.: Fotodiena.lt

Rungtynių žaidėjas
Vytautas  Šarakauskas
PTS 9 | REB 7 | AS 1 | ST 1
Netaikliau už Kauno „Žalgirį“ šeštadienį „Švyturio“ arenoje mėtė tik šokėjos. „Žalgirio“ nelaimei, tai įtakos rezultatui neturėjo.

Vieną po kito metimus pro šalį svaidę kauniečiai 76:52 (21:11, 27:14, 14:15, 14:14) nusileido Klaipėdos „Neptūnui“ ir LKL finalo serijos iki keturių pergalių rezultatas tapo lygus 1-1.

Trečiasis susitikimas antradienį vyks Kaune.

„Žalgiris“ pelnė pirmuosius rungtynių taškus, kai baudas realizavo Martynas Pocius, bet „Neptūnas“ po to atsakė 10 taškų iš eilės ir nebesižvalgė atgal.

Danielio Ewingo tritaškis pirmo kėlinio pabaigoje inicijavo šeimininkų spurtą 13:0, kurį dėjimu pabaigė Arvydas Šikšnius – 31:11.

https://www.youtube.com/watch?v=iM3tN8rwAoU&feature=youtu.be

Iki ilgosios pertraukos „Neptūnas“ dar labiau padidino savo persvarą ir pirmavo 48:25. Antroji mačo dalis tebuvo formalumas.

„Žalgiris“ šiame mače pataikė vos 17 metimų iš 53 (32 proc.). Paulius Jankūnas, kuris pirmajame finalo serijos mače pelnė 29 taškus, šį kartą nesurinko nė vieno, pramesdamas visus 7 metimus iš žaidimo. „Žalgirio“ kapitonas atkovojo 10 kamuolių ir surinko 6 naudingumo balus.

Rungtynes ketvirtojo kėlinio viduryje sustabdė kuriozas, kai šokėjų išmestas kaspinas užstrigo ant „Švyturio“ arenos kubo konstrukcijų. Kubas turėjo būti nuleistas, kaspinas nuimtas, ir tada kubas vėl pakeltas į viršų.

Šiame susitikime „Žalgirio“ gretose nerungtyniavo Martynas Sajus ir Olivier Hanlanas, kuris neatvyko su komanda į Klaipėdą. „Neptūnui“ padėti negalėjo kojos skausmus pirmose finalo rungtynėse pajutęs Arnas Butkevičius.

„Neptūnas“: Danielis Ewingas 15, Martynas Mažeika 13, Trentas Plaistedas 10, Trevisas Baderis 9, Vytautas Šarakauskas 9.

„Žalgiris“: Jerome'as Randle'as 12, Martynas Pocius 9, Renaldas Seibutis 7.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Tiesioginė spaudos konferencijos transliacija:

Komentarai:
ARMIČia, žinoma, netyčiukas. Bet koks malonus... Kad tik dažniau tą žalią skuduriuką mazgotų


Dazniau? Tai kad dazniau Neptunas tik tavo raudona komjaunimo skudura niokoja. Beje kodel tik dabar islindai? Vis proga nepasitaike ar kaip?
2016-05-30
-8
Atsakyti
Čia, žinoma, netyčiukas. Bet koks malonus... Kad tik dažniau tą žalią skuduriuką mazgotų
2016-05-29
-7
Atsakyti
f16 cia vos keletas zmoniu,snekat apie zalgirio ir ryto fanus kurie sugeba padoriai sneket ir vienas kito kekse nevadinti,sitame forume jau senokai tai teko nemazai "protingu" zmoniu matyt,o kas kaip ir kodel ten koliojosi net nez nes paskaicius truputuka man pakako,praskrulinau su pele iki normalaus posto ir skaitom :)
2016-05-29
-4
Atsakyti
quNNcyEilini karta matau kai kazkas cia pjaunasi,vienas uz kita gudriau pabut nori :) taigi zalgirieciu fanai taip dziaugesi kai rytas pralose neptunui o cia db se kad nori,atmuse kai reikalas,realiai as dziaugiuosi kad dar kazkas isipaiso i sia kova,o ne taip,kaip eile metu rytas vs zalgiri,na kaip bebutu nuo to tik idomiau ir tikrai noreciau kad neputnas pasipuostu ziedais,butu senacinaga sezono pabaiga


Čia vienas žmogelis turi susikūręs kelis klonus (kelis švelniai pasakyta) ir čia dergiasi bei daro gėda normaliems fanams, neskaitau aš jo tų komentarų, nes apgailėtina, ta pati leksika-kalėjimo žargonas, sunku paaiškinti iš kur tokia maniera, ar tai sunki vaikystė, o gal jau pabuvota belangėje, o gal tiesiog asocialios aplinkos poveikis? Neslėpsiu palaikau Žalgirį, bet nesuprantu kam čia reikia menkinti varžovus, kai šiandien visi matėme, kas šiandien buvo visa galva pranašesnis, tiesiog reikia pripažinti tai ir tikėtis geresnio žaidimo ateityje, o tas dergimasis ir laido riterių kovos manęs nedomina ir aš nesitapatinu su tuo veikėju, man tiesiog gėda, kai neutralūs žmonės skaitydami tokių neadekvatų komentarus, susidaro nuomonę apie visus Žalgirio fanus. Supraskit tai nėra Žalgirio fanai, o tiesiog kitų komandų heiteriai.
2016-05-28
-4
Atsakyti
n_28Tai ka, tikrasis finalas jau ivyko pusfinaly? beliko Neptunui sutvarkyt formalumus. Pirmyn klaipedieciai !!!


Is pradziu su n31 dabar su situ klonu tuo pacius kliedesius atnaujino:D Jei tikrieji finalai vyksta jau pusfinalyje tai tavo raudona komanda garantuotai jau ten buna pastatyta i vieta. Tas buvo pries du metus, tas vyko ir siemet:D
2016-05-28
-4
Atsakyti
Eilini karta matau kai kazkas cia pjaunasi,vienas uz kita gudriau pabut nori :) taigi zalgirieciu fanai taip dziaugesi kai rytas pralose neptunui o cia db se kad nori,atmuse kai reikalas,realiai as dziaugiuosi kad dar kazkas isipaiso i sia kova,o ne taip,kaip eile metu rytas vs zalgiri,na kaip bebutu nuo to tik idomiau ir tikrai noreciau kad neputnas pasipuostu ziedais,butu senacinaga sezono pabaiga
2016-05-28
-9
Atsakyti
sdf
n_28Tai ka, tikrasis finalas jau ivyko pusfinaly? beliko Neptunui sutvarkyt formalumus. Pirmyn klaipedieciai !!!


ziurek tik per zanda neprasileisk eilini karta :DD
2016-05-28
-5
Atsakyti
Tai ka, tikrasis finalas jau ivyko pusfinaly? beliko Neptunui sutvarkyt formalumus. Pirmyn klaipedieciai !!!
2016-05-28
Atsakyti
Galima dar karta pamatyt ta nuostabu girdziuna crosa pries vecvagara? :)
2016-05-28
-9
Atsakyti
ProtagonistasKnete prisirinko minusų iš Morley ir Exiter acc ir sugrįžo čia per savo nomenklatūrinį snapą gavęs. Ten sunkiau propagandą nešt, nes minusai matos. Kaip tik religingas žmogus, taip visiškas kvailys. Ne atsitikintai ir Golden Steito fanu patapo - skurdų dvasinį pasaulį turitiems žmonėms visada norisi šlietis prie tų, kuriems sekasi ir tikėti dieviškom būtybėm. Todėl ir palaiko daugiausiai laiminčias komandas. Kremliaus troliai bent už rublikus smirsta internetuose, o šitas pasirodo už dyką spamine dizenterija užsiima. Pasikalba pats su savim iš skirtingų acc ir nebe toks vienšas jaučiasi. Fenomenalus egzempliorius.


Nu bet nesveikai issiliejo:D Jau asmeniskai matyt geda atrasyti kai tiek jau prirasyta tai bent kitam atrase ir dar su kaupu pridejo. Tu ant tiek apgailetinas interneto karys kad net nesuvoki jog jei as ir buciau tas morley ar koks kitas knete tai man butu absoliuciai nusispjauti kas ir kiek man minusu deda. Pzdc ka internetinis gyvenimas ka su zmogum padare. Grynas noliferis, islendantis paklykti kai tik Zalgiris pralaimi. Laimetu Zalgiris tai nebutum net islindes ir sedetum grauzdamas alkunes is pasiutimo skaitydamas mano bei kitu komentarus. Juokdarys man dar ir nba pasauli ikiso:)
2016-05-28
-10
Atsakyti
CrossoverisŠaunuoliai Neptūnas. Jovaiša pasirodė,kad yra menkas ekspertas su savo prognozėm,jog Neptūnui nėra šansų.--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jovaiša, Garastas kaip visada veidu į šūdą su savo prognozėmis.
2016-05-28
-10
Atsakyti
navarraPusproti, ar tau nors buvo 1 diena, kada tu nebūtum galvojęs apie Rytą? Neptūnas laimi - apie ryta, Žalgiris laimi - vėl debilas apie tą Rytą rašinėja. Tau gydytis reikia kuo skubiau. Tyčiojasi jis mat iš rytfanių o pats dvigubai daugiau laiko praleidžia apie "NEVA" nekenčiamą komandą minėdamas. Tuoj nulėks acc pasikeisti ir vėl rašinės. Tas pats ir rytoj laukia.


Knete prisirinko minusų iš Morley ir Exiter acc ir sugrįžo čia per savo nomenklatūrinį snapą gavęs. Ten sunkiau propagandą nešt, nes minusai matos. Kaip tik religingas žmogus, taip visiškas kvailys. Ne atsitikintai ir Golden Steito fanu patapo - skurdų dvasinį pasaulį turitiems žmonėms visada norisi šlietis prie tų, kuriems sekasi ir tikėti dieviškom būtybėm. Todėl ir palaiko daugiausiai laiminčias komandas. Kremliaus troliai bent už rublikus smirsta internetuose, o šitas pasirodo už dyką spamine dizenterija užsiima. Pasikalba pats su savim iš skirtingų acc ir nebe toks vienšas jaučiasi. Fenomenalus egzempliorius.
2016-05-28
Atsakyti
Jo, šiandien Žalgiris atvažiavo tik skanaus švyturio alaus atsigerti į Švyturio areną...
2016-05-28
-6
Atsakyti
navarraPusproti, ar tau nors buvo 1 diena, kada tu nebūtum galvojęs apie Rytą? Neptūnas laimi - apie ryta, Žalgiris laimi - vėl debilas apie tą Rytą rašinėja. Tau gydytis reikia kuo skubiau. Tyčiojasi jis mat iš rytfanių o pats dvigubai daugiau laiko praleidžia apie "NEVA" nekenčiamą komandą minėdamas. Tuoj nulėks acc pasikeisti ir vėl rašinės. Tas pats ir rytoj laukia.


Dar vienas internetinis don Kichotas:) Pirmyn, liurbiai!!!
2016-05-28
+6
Atsakyti
ProtagonistasTipinis sovietinio bachūro pasipetūchavimas "a kur buvai tada ir tada, a kodėl dabar išlindai, a?", tu kas toks, sovietinio mentaliteto propagandistinis nesveikas gaideli, kad tau kas nors "atšiotus" turėtų dalint? "Nr1 komanda Lietuvoje" kraunasi ant 20+ nuo "silkių ir žuvėdrų" dar nėįpusėjus rungtynėms, o jis stebisi, o jis klausia, ko aš ateinu čia. To paties, ko ir visi - pasidalinti nuostaba. Skirtingai nei tu - tu tik vemt, vemt ir dar kartą - vemt ateini. O pėdų čia gali nemėtyt, baily fašistinis, ten tavo pagrindinis IP, o kad ir iš kitur parašai ar proxy pajungi, tai čia ne kliūtis tokiam psichopatui, kuriam ne kliūtis ir kelias dešimtis skirtingų acc susikurt, kad formuot, atseit, "daugumos " nuomonę. Ir taip ne patys protingiausi iš provincijos suformavo nekokį Ž fanų įvaizdį, tai dar tu čia darkaisi. Laimei, esu aš, kuris eilinį visus nuramins - tu tik psicholiginų traumų rinkinėlis aka Ryto heiteris. Skurdaus mentaliteto iš skurdaus pasaulėlio su skurdžiais argumentais ir skurdžiu suvokimu. Skurdžius esi, raudonoji komjaunimo p4dla :)


Kaip niekinga:DD Is pradziu prikiso tip "rusai puola", "dabar sovietinio bahuro mentaliteta". Nejuokink kloune. Jei neturi savigarbos kad varai tokia paklode nevilties tai ir toliau rasyk ir rasyk kuo daugiau. Jei toks protingas ir dabar matai mano TIKRAJI IP tai nesvaik cia apie proxius ir kitus niekingus issivartymus. Ant kiek reikia buti susireiksminusiam kad save pasatyti i ta, KURIS MATAI VISUS NURAMINS. Siam kartui tiek. O tu nestabdyk, skelbk ta IP, dar kokius kitus sugalvok kad itikinaimiau atrodyti. Eilinis susireiksmines nevykelis, kovojantis su interneto ereliais.
2016-05-28
-10
Atsakyti
BodirogaMano AGONIJA?:DDD Juokdarys islindo matai. Tai cia gi tik tavo agonija nes islendi su didziausia isterija tik tada kai Zalgiris prapila kazkam. Kur buvai kai tavo raudona komandele krito paskutiniu metu nuo visu? Vien tavo paklode pilna isterijos isduoda kokiu asmeniskumu porcija pas tave uzteksta ant snukio. Ir sito ip adreso bei kruvos klonu man nekisk nes as rasau ne is jo. Jei toks gudrus ir gali tai patikrinti tai tikrink tuoj pat. Ka? Nepataikei? Tai dar dar ir sita IP adresa istrauk i savo isterijos pasauli bei SKELBK VISIEMS KAD DAR DAUGIAU ZMONIU SUZINOTU nes jau nekarta is nevilties cia skelbei. Ir nesiardyk su kvailais issivartaliojimas vadindamas kitus padlos kai visi senai zino kas yra vainausku raudona komjaunimo padla.


Pusproti, ar tau nors buvo 1 diena, kada tu nebūtum galvojęs apie Rytą? Neptūnas laimi - apie ryta, Žalgiris laimi - vėl debilas apie tą Rytą rašinėja. Tau gydytis reikia kuo skubiau. Tyčiojasi jis mat iš rytfanių o pats dvigubai daugiau laiko praleidžia apie "NEVA" nekenčiamą komandą minėdamas. Tuoj nulėks acc pasikeisti ir vėl rašinės. Tas pats ir rytoj laukia.
2016-05-28
-2
Atsakyti
BodirogaMano AGONIJA?:DDD Juokdarys islindo matai. Tai cia gi tik tavo agonija nes islendi su didziausia isterija tik tada kai Zalgiris prapila kazkam. Kur buvai kai tavo raudona komandele krito paskutiniu metu nuo visu? Vien tavo paklode pilna isterijos isduoda kokiu asmeniskumu porcija pas tave uzteksta ant snukio. Ir sito ip adreso bei kruvos klonu man nekisk nes as rasau ne is jo. Jei toks gudrus ir gali tai patikrinti tai tikrink tuoj pat. Ka? Nepataikei? Tai dar dar ir sita IP adresa istrauk i savo isterijos pasauli bei SKELBK VISIEMS KAD DAR DAUGIAU ZMONIU SUZINOTU nes jau nekarta is nevilties cia skelbei. Ir nesiardyk su kvailais issivartaliojimas vadindamas kitus padlos kai visi senai zino kas yra vainausku raudona komjaunimo padla.


Tipinis sovietinio bachūro pasipetūchavimas "a kur buvai tada ir tada, a kodėl dabar išlindai, a?", tu kas toks, sovietinio mentaliteto propagandistinis nesveikas gaideli, kad tau kas nors "atšiotus" turėtų dalint? "Nr1 komanda Lietuvoje" kraunasi ant 20+ nuo "silkių ir žuvėdrų" dar nėįpusėjus rungtynėms, o jis stebisi, o jis klausia, ko aš ateinu čia. To paties, ko ir visi - pasidalinti nuostaba. Skirtingai nei tu - tu tik vemt, vemt ir dar kartą - vemt ateini. O pėdų čia gali nemėtyt, baily fašistinis, ten tavo pagrindinis IP, o kad ir iš kitur parašai ar proxy pajungi, tai čia ne kliūtis tokiam psichopatui, kuriam ne kliūtis ir kelias dešimtis skirtingų acc susikurt, kad formuot, atseit, "daugumos " nuomonę. Ir taip ne patys protingiausi iš provincijos suformavo nekokį Ž fanų įvaizdį, tai dar tu čia darkaisi. Laimei, esu aš, kuris eilinį visus nuramins - tu tik psicholiginų traumų rinkinėlis aka Ryto heiteris. Skurdaus mentaliteto iš skurdaus pasaulėlio su skurdžiais argumentais ir skurdžiu suvokimu. Skurdžius esi, raudonoji komjaunimo p4dla :)
2016-05-28
+1
Atsakyti
Jankunui nepakrenta ir zalgirio nebelieka
2016-05-28
+7
Atsakyti
Šaunuoliai Neptūnas. Jovaiša pasirodė,kad yra menkas ekspertas su savo prognozėm,jog Neptūnui nėra šansų.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-28
+18
Atsakyti
ProtagonistasAu au au blogas Rytas! Au au au rusai puola! Au au au žaginimai! Au au au menstruacijos!Ar ne taip, raudonoji komjaunimo p4dla? Jau tave ir tavo nuvalkiotus hetinimus kas antras lankytojas žino, ir kad tu dievobaimingas davatka dievais - velniais tiki žino, ir kad tu ne žalfanis o paprasčiausias traumų maišas aka Ryto heiteris žino, ir tavo accountus SPQR, Bodiroga, Cross, Decimus, 1999, Morley, Ribentrop, JD irgi visi iki skausmo žino (čia nė trečdalio neišvardinau), ir tavo IP žino, o kas nežino - priminsiu: 88.223.41.96Taip kad po mano komentarais geriau išvis nesirdoyk religinis glory-hunteri, jei nenori, kad dar daugiau žmonių sužinotų tavo apgailėtiną, kaip tu sakai, AGONIJĄ. O dabar sukalbėk dešimt tėve mūsų, išsiplak rimbu ir eik vemt į knetą. Linkėjimai nuo Pulkovskio beje, keli reitingus su savo spamais, RKP.


Mano AGONIJA?:DDD Juokdarys islindo matai. Tai cia gi tik tavo agonija nes islendi su didziausia isterija tik tada kai Zalgiris prapila kazkam. Kur buvai kai tavo raudona komandele krito paskutiniu metu nuo visu? Vien tavo paklode pilna isterijos isduoda kokiu asmeniskumu porcija pas tave uzteksta ant snukio. Ir sito ip adreso bei kruvos klonu man nekisk nes as rasau ne is jo. Jei toks gudrus ir gali tai patikrinti tai tikrink tuoj pat. Ka? Nepataikei? Tai dar dar ir sita IP adresa istrauk i savo isterijos pasauli bei SKELBK VISIEMS KAD DAR DAUGIAU ZMONIU SUZINOTU nes jau nekarta is nevilties cia skelbei. Ir nesiardyk su kvailais issivartaliojimas vadindamas kitus padlos kai visi senai zino kas yra vainausku raudona komjaunimo padla.
2016-05-28
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti
Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.