Nuotr.: LaPresse – Scanpix
Nuotr. LaPresse – Scanpix

Rimantas Kaukėnas dar kartą iššovė Italijos lygos pusfinalyje, o jo ir Darjušo Lavrinovičiaus atstovaujama Emilijos Redžo „Grissin Bon“ pateko į čempionato finalą.

Lietuviškasis klubas septintosiose pusfinalio rungtynėse namuose 85:80 (24:17, 18:19, 19:19, 24:25) patiesė Avelino „Sidigas“ ir serijoje triumfavo 4-3.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidęs Kaukėnas per 27 minutes pelnė 17 taškų (5/8 dvit., 1/3 trit., 4/4 baud. met.), atkovojo kamuolį bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Kaukėno komandos draugas Lavrinovičius per 19 minučių pelnė 13 taškų (3/4, dvit., 2/4 trit., 1/1 baud. met.), atkovojo 5 kamuolius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Kitoje barikadų pusėje rungtyniavęs Veikalas per 3 minutes krepšio taip ir neatakavo bei pasižymėjo atkovotu kamuoliu.

Rezultatyviausiai „Grissin Bon“ gretose rungtyniavusiam Kaukėnui talkino Amadeo Della Valle, kuris pelnė 14 taškų.

„Sidigas“ ekipoje 23 taškus pelnė Jamesas Nunally, o 22 pridėjo Ivanas Buva.

Italijos lygos finale „Grissin Bon“ susitiks su Manto Kalniečio atstovaujama Milano „Emporio Armani“ komanda.

Komentarai:
Lkl
Lkl auksciausios lygos:)))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2016-05-31
-3
Atsakyti
krites
lygis kritęs žiauriai... pažiurek kaip italai atrodė kai montepaskis Eurolygos final four lošdavo kaip armanis tas pats atrodydavo, kuris dabar net į top 16 neišeina.. nėra net ko lygint
2016-05-31
-5
Atsakyti
--->Karavanas
ką tu vadini pensininkų komanda - tą kurioje iš visos sudėties 30 metų viršija 3 žmonės, o ir tie ale veteranai yra TOP lygio ir super fizinių kondicijų tokiame amžiuje?

Komandos amžiaus vidurkis turbūt kokie 26-27 metai.

Pensininkų komada ple, pasidomėk prieš rašydamas.

p.s. o, kad vyriausii žaidėjai, turintys daugiausia patirties, lyderiauja lemiamose rungtynėse - tai normalu, 9 iš 10 trenerių taip elgtusi.
2016-05-31
+10
Atsakyti
--->tambourinekoks tau lygis Italijos lygoj kritęs? Tu gal jau atsibusk iš sapno.Aišku, lyginant su kokia Endesa lyga, tai Italijoj silpniau, bet jei tu lyginsi su mūsų LKL - tai nėra net ką svaigt.


Aišku, kad susilpnėjęs. Jei tokia pensininkų komanda kaip Grisson Boss pateko į finalą, tai daug ką pasako apie tą
2016-05-31
+4
Atsakyti
--->tambourine
koks tau lygis Italijos lygoj kritęs? Tu gal jau atsibusk iš sapno.

Aišku, lyginant su kokia Endesa lyga, tai Italijoj silpniau, bet jei tu lyginsi su mūsų LKL - tai nėra net ką svaigt.
2016-05-31
Atsakyti
Žinoma Italijos lygos lygis žiauriai kritęs, bet tai nesumenkina fakto, kad Kaukė vis dar solidžioje formoje, jei nepažiūrėtum į pasą tai atrodytų, kad žaidžia ne veteranas, kuriam pagal metus jau gal vienas paskutinių sezonų, gulbės giesmė, bet jis paneigia visus mitus, kad visgi kažkur yra ta karjeros pabaiga, o žiūrint į Kaukę atrodo, kad jis nemirtingas. Pagarba. :)
2016-05-31
+2
Atsakyti
lkl
nu,kad duotu,tiems dizaineriams is milano i kupra
2016-05-31
+2
Atsakyti
spectre chubby
Kauke ziaurus..
2016-05-31
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.