Kęstučio Pilipausko vaizdo konferencija II



Vienas geriausių visų laikų Lietuvos arbitrų atsako į tinklalapio „BasketNews.lt“ lankytojų klausimus




Komentarai

dainiuz
kai y kraske pipypas krito ant paskutinio klausimo ir kaip vaikiskai bande vartysis tai kamuoli pamete is akiu tai jau cia traktacija kas pirmiau ar metimas buvo ar prazanga. Esme tokia kad net nemate kuo metimas baigesi o kad sankciju nebuvo vat cia tai ir yra pagrindine ishsigimimo priezastis. Nes teisejai yra tas vadinamas "elitas" tai nebaudziamos indiskos karves, cia kaip tiskevicius dar bande argumentuot ir zaidejai klysta taip jie klysta ir jei danzai klysta seda ant suolo ir gali slinkits i paty suolo gala ar slyst vis zemiau i kita lyga o teisejai kaip svilpia tie patys seniai kol sukriosha dar gerai kad amziaus cenzas yra 50metu bo visokie pilypau dovidaviciai bataiciai cia butu uzsishvilpia ir iki 80metu ir pamainos nebutu niekada.
2012-02-20
+1
Atsakyti
Gvidas
Jonai, oficialiose taisyklese parasyta, kad likus zaisdi dvi minutes iki ketvirtojo kelinio ir kiekvieno pratesimo pabaigos, po taiklaus metimo laikas turi buti stabdomas.

Tad jei to laikininkas nedaro, reiskia jis klysta:):)
2012-02-16
+9
Atsakyti
Jonas
Keista, bet kai kalbejo apie paskutines sekundes, kurios turi buti sustabdomos, tai kiek ziuriu rugntyniu, jos tikrai labai daznai nestabdomos.. As netgi galvojau, kad tai taisykle yra oficiali, kad po imesto metimo, ir likus vienai minutei, laikas neturi buti stabdomas.. Tai matyt, tikrai yra daznas pazeidimas, netgi eurolygoje..

O pats interviu labai geras :) Vienas idomiausiu, kol kas matytu basketnews :) Geriau kalbinkit tokius asmenis, kurie turi ka pasakyti, negu nuobodzius zaidejus, kurie i kiekviena klausima - "ai, nezinau sunku pasakyt". Be to patiko, kad ir klaidas savo moka pripazinti.. Galejo tiesiog pasiteisinti ir pamirst viska. Labai garbingas ir vyriskas pripazinimas :)
2012-02-16
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.