Modestas Paulauskas
Modestas Paulauskas
„Jokiu būdu. Azerbaidžanas ar Armėnija tegu renka užsieniečius, o mes turime puikų krepšinį, tokią istoriją. Krepšinis mūsų nejudinamas“
Vienas garsiausių Lietuvos krepšininkų Modestas Paulauskas buvo kategoriškas idėjai, jog prie rinktinės vairo galėtų stoti užsienietis.
 

Taip pat žiūrėkite:

Komentarai

heh
nacionalizmu ir negebejimo objektyviai i save paziureti is salies persmelktas komentaras.

Su tokiais mastymais musu krepsinis gaunasi, kaip kraujomaisos vaisius, t.y. palieges, silpnas, atsilikes. Negi to ir toliau nori musu krepsinio veikejai?? pasaulyje krepsinis juda pirmyn, o pas mus dar Modesto Paulausko laiku rankinio tipo krepsini zaidzia.
2016-08-31
-16
Atsakyti
taip ir turi būti
Gėda tiems kurie išvis tokį klausimą iškelia ir liečia šventą reikalą. Modestas yra legenda. Ir jis yra mūsų karvedys. Pagarba. Tokių vyru reikia ir duok Dieve.
2016-08-25
-1
Atsakyti
oooooooo
jau geriau paskutiniai čempionatuose nei su kokiu ispanu treneriu ar kokiu užsienio žaidėju.
2016-08-25
+14
Atsakyti
oooooooo
tikrai taip ir ne kitaip!!!

Pasamdytų trenerį užsenietį arba natūralizuotų kokį žaidėją - gyvenime daugiau rinktinės rungtynių nežiūrėčiau.
2016-08-25
-8
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.