Komentarai

1 2 3 4 5 6 7  »
laba diena .Kvaili , izeidziantys , keiksmazodiniai , skatinantys neapykanta , komentarai.

pwz : rytas gaidys zalgiris zjbs , nu , jo jo , nzn , ;DDD , eik tu gaidy , sudas tas kaunas

ka manote apie tokius komentatorius ir ju tokius postus ? kaip su tuo reiktu kovoti ?
2010-07-21
+7
Atsakyti
Tokių komentatorių buvo ir bus. Geriausias kovojimo būdas: tiesiog nekreipt dėmesio į tokius postus. Nes tokias rašliavas rašo tik tie, kuriems trūksta dėmesio ir kurie turi nepilnavertiškumo kompleksą.
2010-07-21
-4
Atsakyti
Pedro
Sudegint tokius ant lauzo :( Labai nervina mane tokie
2010-07-22
+1
Atsakyti
1. Panaikinti aniniminius komentarus ir ivesti ban sistema - bet tai atbaidytu daug potencialiu nauju lankytoju.

2. ivesti confirmation koda kuri reiketu kaskart irasyti (panasiai kaip registracijoje) bet tada zmones tinges rasyti komentarus ir dar gal net puslapio apkrova padides

3. Manau geriausias variantas butu tiesiog rodyti vartotojo IP visiems - zmones tada biski praranda privatuma ir nenori rasineti ziauriu nesamoniu. aisq yra proxiai bet retas juos naudotu
2010-07-22
+5
Atsakyti
Kol pirštu neišsukinėsi nieko nebus.
2010-07-22
-2
Atsakyti
Test1. Panaikinti aniniminius komentarus ir ivesti ban sistema - bet tai atbaidytu daug potencialiu nauju lankytoju.2. ivesti confirmation koda kuri reiketu kaskart irasyti (panasiai kaip registracijoje) bet tada zmones tinges rasyti komentarus ir dar gal net puslapio apkrova padides3. Manau geriausias variantas butu tiesiog rodyti vartotojo IP visiems - zmones tada biski praranda privatuma ir nenori rasineti ziauriu nesamoniu. aisq yra proxiai bet retas juos naudotu


Bet tu tai mldc. :) Ką jau ką, betTest šioj temoj išvysti nesitikėjau. :) Pats esi vienas iš aktyviausių šiame portale, kuris įžeidinėja, skatina neapykantą su savo komentarais tarp fanų, o tu čia dar siūlai kažkokius patarimus kaip sulaikyti tokius komentatorius. Štai pora tavo komentarų iš tavo komentarų archyvo:

Gaila traukinio. Reikes vagona po zalfaniu siautejimu renovot. - 2010-05-24

Ohoho kokia naujiena :D Dar parasykite kaip Milaknis vakar pirko broileriu visciuku 2kg turguje :D - 2009-05-28

Ir čia tik 2 tokie komentarai. Paieškojus tarp visų jo rašytų komentarų galima rasti dar kelis šimtus panašių komentarų į šiuos. :)
2010-07-22
+1
Atsakyti
O kovoti su tokiais komentarais sunku. Prisipažinsiu, kad ir pats esu parašęs tokių komentarų, bet ateityje, manau, kad galėsiu susilaikyti nerašinėdamas tų įžeidinėjančių komentarų, nors ir labiau palaikau Žalgirį. Manau, jog jausti pyktį ant varžovo komandos yra normalu, nors pyktis nėra gerai. Tie kvaili, įžeidinėjantys keiksmažodžiai sumažina tą pyktį, nors jų reiktų kuo mažiau. :)
2010-07-22
+4
Atsakyti
Test prakalbo,ne tau test cia apie mandaguma kalbet :D,su tokias komentarais sunku kovot,nebent bana ivest o tokiu confirmation kodu nereikia tik bereikalingas gaisimas.
2010-07-22
+11
Atsakyti
Jei kalbam apie izeidinejimus, tai nueikit paziureti i rinktines foto albumo komentarus :DD
2010-07-22
+7
Atsakyti
Jeigu sakot, kad as labiausiai izeidineju, tai jau tikrai esu pakankamai kompetetingas zmogus, kuris siulytu, kaip su tuo kovoti. bet priminsiu: as niekada nerasiau tokiu komentaru, kaip "tu duchas" "tu gaidys" ir panasiai.

galiu, dar pasakyt, kad patys zurnalistai buna raso straipsnius, provokuojancius rasyti izeidinejancius komentatus. Pvz "Ryto arenaos stogas suluzo" kaip tai susije su krepsiniu? Pasakysit "nes Rytas joje zaidzia" ane? O tai kodel, tada nerasot apie tai, kaip Milaknio bute tinkas ant galvos nukrito?

Savaime aisq, kad naujiena buvo parasyta siekiant sulaukti daug komentaru.. ir siaip buna geri pavadinimai dar straipsniu. Pvz Vainausko paklause miljono klausimu ir vienas is ju buvo "kaip manote ar galetu Rytas nueiti i Final Four?" Savaime aisq, kad vainauskas kaip tikras GMas atsake teigiamai, nes jeigu butu atsakes neigiamai, vadinasi jis nesiruosia laimeti iki galo ir pasiduoda pries sezona - tokiam GMui tik Filipinieciu antra lyga treniruoti... Ir aisq naujiena buvo ispusta, pavadinimas buvo parasytas "Vainauskas tikisi, kad Rytas siais metais pateks i Final Four!!!"

susirinko zemo IQ zalfaniai ir pradejo vel sudais maitint vainauska, net straipsnio neskaite... Dauguma zmoniu neturi interpretacijos skillu ir savo nuomones, todel jiem gali beleka irasyti, o jie negalvoje susidaro klaidingas nuomones, ir prasideda tada - "Vainauskas Duxas, vainauskas kokso prisiuostes"...
2010-07-22
+5
Atsakyti
Test tu totaliai apie save kalbi ir ryskiai nusisneki apie milakni su visokiais tinkais...tu esi vienas konfliktiskiausi zmoniu siame tinklapyje,tu pasiziurek savo komentarus ir suprasi kdl taip kalbu.
2010-07-22
+1
Atsakyti
To Algys : as cia kaip pwz daviau :) as pats is Kauno :)
2010-07-22
+6
Atsakyti
ElisZBet tu tai mldc. :) Ką jau ką, betTest šioj temoj išvysti nesitikėjau. :) Pats esi vienas iš aktyviausių šiame portale, kuris įžeidinėja, skatina neapykantą su savo komentarais tarp fanų, o tu čia dar siūlai kažkokius patarimus kaip sulaikyti tokius komentatorius. Štai pora tavo komentarų iš tavo komentarų archyvo:Gaila traukinio. Reikes vagona po zalfaniu siautejimu renovot. - 2010-05-24Ohoho kokia naujiena :D Dar parasykite kaip Milaknis vakar pirko broileriu visciuku 2kg turguje :D - 2009-05-28Ir čia tik 2 tokie komentarai. Paieškojus tarp visų jo rašytų komentarų galima rasti dar kelis šimtus panašių komentarų į šiuos. :)


nori nenori, bet pripažint reikėtų, kad Test komentarai nors ir kandūs, tačiau dažniausiai laaaabai teisingi. Taip, suprantama, kad daugeliui Žalgirio fanų jie nepatinka, nes tikrai jiems įkanda su tais komentarais ir priverčia jaustis nejaukiai, tačiau dažniausiai tai būna tiesa. Juk nebūna, kad jis sakytų "tas toks ir toks ir mane ****** jie"
2010-07-22
-12
Atsakyti
Siaip visada megstu skaityt ilgus komentarus ,protingus .Bet pwz kai zaidzia Lrytas ir Zalgiris , iskart kila nesantaika , ir del ko nes kazkas pasake zalgiris ne slanga rytas ne komanda , arba eurolyga , abi komandas jugi zaidzia , tai svarbu visai Lietuvai , o mes pykstames kuri toliau nueis , arba VAZIUOJAME ant Vilniaus , kad ten vieni LENKAI , bet ar vilnieciai kalti ??? jugi jie normalus zmones kaip ir kaunieciai , pwz kaune irgi yra rusu ir t.t nereikia smerkti vieni kitu del tautybiu , komandu , ar siaip is nervu,destikime protingus komentarus , td ir kiti siuo pavyzdziu pasinaudos :))
2010-07-22
+10
Atsakyti
Taip kaip zaidzia rytas ir zalgiris tai ira savotiskas derbis ir kazkokia neapykanta naturaliai turi buti jauciama, bet kodel apart rasius izedziancius komentarus savo puikumo ir gerumo neirodzius pavyzdziui kad ir tribunose?
2010-07-22
+5
Atsakyti
Anonimas
ne nu test tai ziaurus o kuo susijusi naujiena su krepsiniu kad tarkim jankunas baige studijas? del arenos kaip nesusyje jei joje jau sendien vyks jauniu krepsinio cempionatas ir savaitgali zadama vetra tai kas tada?zais baseine?Kad tavo komentarai issaukia zalgirio fanu nepykanta tai 120 % nes tu nesugebi parodyti bent kiek pagarbos siai komandai.Ir kalbet kad tu esi kompetetingas tai tikrai ne tau paciam.

Atvirai man atrodo kad tu uzdarytas pastoviai kambari su tavim net tevai bendraut nenori o is vienatves tu sugebi reikst savo nepykanta zalgiriui siame tinklapye.

As pirmiausia skirciau bana tau.
2010-07-22
+2
Atsakyti
Anonimasne nu test tai ziaurus o kuo susijusi naujiena su krepsiniu kad tarkim jankunas baige studijas? del arenos kaip nesusyje jei joje jau sendien vyks jauniu krepsinio cempionatas ir savaitgali zadama vetra tai kas tada?zais baseine?Kad tavo komentarai issaukia zalgirio fanu nepykanta tai 120 % nes tu nesugebi parodyti bent kiek pagarbos siai komandai.Ir kalbet kad tu esi kompetetingas tai tikrai ne tau paciam.Atvirai man atrodo kad tu uzdarytas pastoviai kambari su tavim net tevai bendraut nenori o is vienatves tu sugebi reikst savo nepykanta zalgiriui siame tinklapye.As pirmiausia skirciau bana tau.


Sitas komentaras labiau tiktu Gediminas06, va ten tai nepykanta, o test, kartais megsta pajuokauti, bet kartais nerealiai stumti....
2010-07-22
+1
Atsakyti
Test1. Panaikinti aniniminius komentarus ir ivesti ban sistema - bet tai atbaidytu daug potencialiu nauju lankytoju.2. ivesti confirmation koda kuri reiketu kaskart irasyti (panasiai kaip registracijoje) bet tada zmones tinges rasyti komentarus ir dar gal net puslapio apkrova padides3. Manau geriausias variantas butu tiesiog rodyti vartotojo IP visiems - zmones tada biski praranda privatuma ir nenori rasineti ziauriu nesamoniu. aisq yra proxiai bet retas juos naudotu


Ar sau taisykles sugalvojai?
2010-07-22
+1
Atsakyti
Kaip jusu kaikuriu komentarai man nuotaika pakele ;))) (jie nedurni tiesiog "pa prikolu")

Dabar uzstosiu TEST. Jis kartais izeidzia , panervuoja , bet tai buna po to kai patys zalfaniai (visokie anonimai) pradeda skandalus. O del tokiu durneliu tai turbut Gedimnas06 , nes jo neapykanta pociui jau pradeda atsibost ir jo nesupratimas , kad kolkas be kalniecio neturim nieko geresnio irgi uzknisa.

Deja manau net sitoj diskusijoj prasides visokie varymai kaip prisijungas gediminas , vartotojovardas ir kiti gyvenimo nuskriausti vaikai
2010-07-22
+2
Atsakyti
kesue
Tokie pikti ir nesvarus komentarai sudaro dauguma, todel daugumos nenori prarast tinklapis, todel su jais nekovojama.
2010-07-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 5 6 7  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.