Komentarai

1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10  »
norėčiau sužinoti jūsų nuomones/galimas teorijas apie tupaco mirtį/gyvenimą, kova su Natorious big
2012-12-23
+13
Atsakyti
Yra teorija, kad Tupacas paprase itakingu Italijos mafijozu, kad i ji pasaudytu ir taip jis taptu dar populiaresnins, bet gavo per daug suviu ir padvese kaip suo.
2012-12-23
-7
Atsakyti
slaughteris
kazka gero trauki i nosi rokuti :)
2012-12-23
-18
Atsakyti
Manau pakankamai faktų/įrodymų galima pateikti, kad Tupac yra gyvas, visi albumai, jo mirtis su labai daug klaustuku, na net neturiu nuomonės ar jis gyvas/miręs.

BIG vienintele klaida buvo, kai Pac'as pagalvojo, jog jį pašovė Biggie užsakyti žmonės, manau tai yra visiška nesamonė, aišku Pac'as nieko nenorėjo klausyt, tuo labiau dar Biggie "diss" kuris buvo išleistas dar prieš Pac pašovimą išvis sukėlė didelę bėdą.
2012-12-23
+10
Atsakyti
Ačiū kad užvedei šitą temą :) Yra prikurta pilna konspiracinių teorijų apie jo mirtį, kurios iš dalies gali būti ir teisingos. Įsivaizduokit jo situaciją, žmogus pavargęs nuo visuotinio dėmesio, nori ramybės ir t.t. Todėl jis galimai inscenizavo savo mirtį, kuri kartu pasitarnavo kaip puiki reklama jo baigtiems bet dar neišleistiems albumams, kurie buvo šluojami, todėl visa tai nešė dar didesnį pelną. Pagal susitarimą su kitais bendrininkais jis galėjo laisvai viską suplanuoti, įvykdyti ir pasitraukti į atokesnę vietą negu USA, be to tas pelnas gaunamas už pardavimus gali toliau tekėti į kišenę, net jam "mirus".

http://www.youtube.com/watch?v=shp5uwuw6...

http://www.youtube.com/watch?v=HtoxEheku... (filmuota 2004 m.)
2012-12-23
Atsakyti
[media]http://www.youtube.com/watch?v=aCrHjOKmN...[/media]

P.S čia visi gandai sklinda, jog jis Kuboj, kur visai kitokia politika, nei visur kitur.

Savo Albumuose All Eyez On Me ir 7 Day Theory, lyg pirštu rodo, jog jis pasitraukė iš biznio savo noru.
2012-12-23
-11
Atsakyti
omg
leiskit 2pacui ilsetis ramybeje...
2012-12-23
-4
Atsakyti
JIS GYVAS.
2012-12-23
-8
Atsakyti
senai zmogus mires o jus cia skleidziat vejus..
2012-12-23
-3
Atsakyti
De_flexsenai zmogus mires o jus cia skleidziat vejus..


Kiek skaičiau, 2pac suvaidino savo mirtį dėl kažkokio illuminati. Yra dar jo daina su pavadinimu Killuminati.
2012-12-23
-3
Atsakyti
ShL
Žalgirietis_De_flexsenai zmogus mires o jus cia skleidziat vejus..Kiek skaičiau, 2pac suvaidino savo mirtį dėl kažkokio illuminati. Yra dar jo daina su pavadinimu Killuminati.


"dėl kažkokio illuminati" tai parodo kiek tu žinai :D
2012-12-23
-2
Atsakyti
tas "illuminati" sukelia tas netikras sąmokslo teorijas, vos ne po kiekvienu youtube video gali rast "illuminati" sąmokslo apsiskaičiusiu žmonių.
2012-12-23
-7
Atsakyti
Tday dar žiauriau negalėjai nusišnekėt -.-

2pac'as yra vienas iš mano mėgstamiausių atlikėjų. Juo labai ilgai domiuosi ir klausausi, bei galiu drąsiai pasakyti, kad 2pac'as mirė (čia jau kaip norit spręskit jūs, nes aš pats 50/50 esu ar miręs jis, ar ne) dėl illuminati, nes norėjo išeiti iš tos sektos. Illuminati visada duoda pirmą įspėjimą kalėjimą (kuriame jis jau sėdėjo), o antro įspėjimo nebebūna, nes tai būna - mirtis, bet su 2pac'u buvo kitas atvejis ir jie vėl įspėjo jį (moteris kažkaip netikėtai apsirašė, kad buvo išprievartauta tupaco). Tos kovos su B.I.G tai iš vis ne prie ko. Tupac'ą prie Notorious studijos atidaužė ir tas pagalvojo, kad čia jis (kur protas, kad savi daužytu žmogų savose patalpose ?. Jeigu 2pac'as ir gyvena, tai tik kuboje. Beje kas nors ten domėjotės tuo 2014 metų sugrįžimu ? Neva jis labai domėjosi Italo Makaveli (ar kažkas panašaus, iš kurio ir pasisavino šią pravardę, ar bent panašią), kuris sakė, kad dėl politikos sumetimų jis neva 'mirė' ir po kelių metų lyg prisikėlęs grįžo. Tai dauguma sako, kad tas pats bus ir su tupacu, nes šitas labai apsiskaitęs jo knygų.
2012-12-24
-6
Atsakyti
Pacas - zmogus su š sumaises visas east side'a bggie mobb deep'a chijei manot kad pac'as ar apskritai betkoks kitas 90 metu kartos
2012-12-24
-7
Atsakyti
uzsibugino b.news, jei trumpai, tai jei manot kad pac'as but galejas suvaidinti savo mirti del pinigu ar del "per didelio demesio" ar kokias nesamones jus cai dar skedziat, jus ziauriai klystat, sro bet jus tikrai nesuprantat kas buvo 90 reperiai.
2012-12-24
-16
Atsakyti
AS GYVAS
2012-12-24
+4
Atsakyti
Apie illuminati
Pats Pac'as netikejo illuminati jeigu klausytumet zodzius jo dainose ar bent butumet mate pora interviu tai zinotumet, o pats manau, kad 2pacas yra gyvas, bet jis nepasirodys 2014 ar kitom pranasautom datom, o tada kai jis pats nores arba isvis nepasirodys
2012-12-24
+2
Atsakyti
Pr0ofuzsibugino b.news, jei trumpai, tai jei manot kad pac'as but galejas suvaidinti savo mirti del pinigu ar del "per didelio demesio" ar kokias nesamones jus cai dar skedziat, jus ziauriai klystat, sro bet jus tikrai nesuprantat kas buvo 90 reperiai.


Jis norėjo palikti illuminati sektą, todėl ir suvaidino mirtį. (palikti illuminati gali tik mirtimi.). Illuminati tikrai yra ir tu anonime nenusišnekėk, kad jis netikėjo tuom. Pirma įrodymai - tada tokios šnekos.
2012-12-25
+5
Atsakyti
KaroliszTday dar žiauriau negalėjai nusišnekėt -.-2pac'as yra vienas iš mano mėgstamiausių atlikėjų. Juo labai ilgai domiuosi ir klausausi, bei galiu drąsiai pasakyti, kad 2pac'as mirė (čia jau kaip norit spręskit jūs, nes aš pats 50/50 esu ar miręs jis, ar ne) dėl illuminati, nes norėjo išeiti iš tos sektos. Illuminati visada duoda pirmą įspėjimą kalėjimą (kuriame jis jau sėdėjo), o antro įspėjimo nebebūna, nes tai būna - mirtis, bet su 2pac'u buvo kitas atvejis ir jie vėl įspėjo jį (moteris kažkaip netikėtai apsirašė, kad buvo išprievartauta tupaco). Tos kovos su B.I.G tai iš vis ne prie ko. Tupac'ą prie Notorious studijos atidaužė ir tas pagalvojo, kad čia jis (kur protas, kad savi daužytu žmogų savose patalpose ?. Jeigu 2pac'as ir gyvena, tai tik kuboje. Beje kas nors ten domėjotės tuo 2014 metų sugrįžimu ? Neva jis labai domėjosi Italo Makaveli (ar kažkas panašaus, iš kurio ir pasisavino šią pravardę, ar bent panašią), kuris sakė, kad dėl politikos sumetimų jis neva 'mirė' ir po kelių metų lyg prisikėlęs grįžo. Tai dauguma sako, kad tas pats bus ir su tupacu, nes šitas labai apsiskaitęs jo knygų.


TDaY nusisnekejo? :D Apie sarkazma matyt neesi girdejes?

Toliau rasai, kad gali drasiai teigt, kad jis mires, bet jau kitam sakinyje sakai, kad tavo nuomone 50/50. Tai kaip is tikruju? Panasu, kad netycia atskleidei kiek tau mazdaug meteliu... :D
2012-12-25
Atsakyti
To Kajusp223
Pats tika atskleidei kiek tau meteliu ten skliaustai buvo jeigu nepastebejai
2012-12-25
+3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 ··· 6 ··· 8 ··· 10  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.