Neptūnas 2016-2017

Komentarai

«  1 2 3 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 24 25  »
EdgarasTPanašu, kad šio sezono scenarijus nepasikartos dar kokius kelis metus, nes biudžetas tikrai mažės, kadangi panašu, jog Neptūnas į Eurocup nebus pakviestas. Liko 1 vieta ir kažkaip labai jau abejoju, kad ji atiteks būtent Neptūnui. Bet whatever.. vis dar tikiuosi geriausio.


Didžiausias absurdas, kai visokie lavonai kaip Olimpijos, Partizanai gauna kvietimus, aišku praeityje buvo tikrai geri klubai, bet dabar tiesiog iš jų liko tik vardas, o kylančiam ir smarkiai progresuojančiam klubui su vienu didžiausių lankomumu praėjusio sezono Europos taurėje vietos atrasti negali...
2016-06-10
+6
Atsakyti
Nenustebsiu jei paskutinė vieta bus skirta komandai kuri šiuo metu yra degradavusi, bet turi įspūdingą istoriją.. kadangi matyt Europos taurė nori turėti kuo daugiau tokių komandų, bet nemanau, kad tai yra normalu.
2016-06-10
-2
Atsakyti
Forsa Klaipėda
Reikia su Kupšu pasirašyti sutartį porai metų. Jogėlą galima bandyti. Mockevičių jeigu žalieji nenugvelbs. Man dar asmeniškai Staniulis žiūrisi i PF poziciją. Nemanau jog Neptūnas turi eiti žaliūjų pėdomis ir ieškoti brangių legionierių. Neptūnas turi kortas susigriebti visus geriausius iš LKL vidutiniokų, nes turi bapkių biški, gerai pažista visus žaidėjus, visi žaidėjai iš vidutiniokų mielai pereitų į Neptūną kur galimybės didesnės. Sakyčiau reikia gerai pasukti galvą ir susirinkti perspektyviausius lietuvius iš LKL. Bet būtų gerai, kad jaunesnius o ne senius. Nes jaunų žaidimo kreivė tik kyla ir progresas kartais būna milžiniškas suteikus geras salygas. Tas pats Kaukėnas iki 25m buvo išvis nežinomas, bet suteikus sąlygas ir pasitikėjimą gali iššauti tokie kaip Jogėla, Staniulis, Kupšas. Svarbu turi duomenis viską turi.
2016-06-10
+3
Atsakyti
Lrytas.lt
„95 procentai, kad liksiu su „Neptūnu“. Esu čia labai patenkintas ir kažko daugiau ieškoti nenoriu“, – sakė jis.

Matyt Neptūnas Girdžiūnui žada solidų kontraktą pateikti, kad jis žada ir toliau žaisti Klaipėdoje...
2016-06-11
-3
Atsakyti
Kazys
Jau beveik susitarta su mindaugu girdžiūnu.
2016-06-11
-4
Atsakyti
Anonimas
"Man dar asmeniškai Staniulis žiūrisi i PF pozicij"

ten jau kaip ir yra Zavackas su Sarakausku
2016-06-11
-1
Atsakyti
.....
Jei Girdžiūnas lieka, tai manau, kad susitars ir su A.Butkevičiumi, o dėl Zavacko man kyla abejonės ar jis reikalingas, kai komandoje bus Šarakauskas. Galbūt bus ieškomas kitokio tipo PF žaidėjas..
2016-06-12
Atsakyti
ziuriu dauguma fanu svaigsta. Jus net neturesit puse to ka turejot siemet, nes komandos nebus eurocup'e. Uz ka jiems skriti? LKL 2 vieta- niekam neidomus tas LKL, butu auksas tai dar dar. Eurocup siejimas i kita etapa??? :DDD tai akd beveik viusos koamndos iseina i kita etapa. LKF 3vt- apgailetinas rezultatas.

Koamnda neturi jokios itorijos, NEI KARTO per visa isotrijanera isjusi is eurocup grupes, eurolygoje krito po mirmo etapo, LKL geriausiu geriausiu atveju 3vt, visada 4

is kur jus spngatsa apie tokius kaip uskeviciu i neptuna?JJo ilga yra pakilus nuo pernai emtu ir ryta ssvarsto ar pratesti su juo sutarti ir moekti tokius pinigus

tiem kas sakot neptuna svertas labiau nei rytas eurocuop'o, siemet nezymiai bet taip. Nes isejo is 1 etapo stipresnes grupes, lietuvoj panasus rezultati, LKL 2 ir 3vt. LKF titulas ir LKF 3vt

Liko paskutinis sansas neptunui i eurocup'a- jei ne- taps eiline LKL komanda su vidutiniokais legioneriais ir silpnais lietuviais, kurie neitiks zalgiriui rytui
2016-06-12
-8
Atsakyti
Joo.. užtenka pamatyti, kad rašo Artūriukas ir iš karto suprantu, kad vėl teks skaityti nenormalius psichinio ligonio spangalus.
2016-06-12
-3
Atsakyti
Aišku blogai jei nepateks į Eurocup, bet yra ir Fiba taurė, VTB... Manau pagrindinius žaidėjus išlaikyti sugebės, tačiau finansai priklausis ir nuo Eurocup.
2016-06-12
+3
Atsakyti
TDaY
Galėsit vėl eit į vatinę Putlerio lygą kapotis su rusais :DD
2016-06-12
+3
Atsakyti
Anonimas
Jeigu eis silkfaniai i vtb tai jie uztrauks geda lietuvai..
2016-06-12
-1
Atsakyti
to Anonimas
nepergyvenk į VTB tikrai neis Neptūnas..jei ne Eurocup, tai Fiba taurė.
2016-06-13
+1
Atsakyti
bcneptunas.lt
Tai buvo tarsi atsisveikinimo su 2015-2016 metų LKL vicečempionų ekipa vakaras. Po šio šventiško vakaro su Klaipėda atsisveikino ir namo išvyko "Neptūno" legionieriai: geriausiu LKL įžaidėju pripažintas Danielis Juingas (Daniel Ewing), taip pat Trentas Plaistedas (Trent Plaisted), Angusas Brandtas (angus Brandt), Džerėjus Grantas (Jerai Graint) ir Travisas Baderis (Travis Bader). Nėra aišku, ar nors vienas iš jų kitą sezoną atstovaus "Neptūnui"

Iš Vakarų regiono atstovų su "Neptūnu" galiojančias sutartis dar turi Martynas Mažeika, Arvydas Šikšnius, Laurynas Beliauskas, taip pat ir aukštaūgis Vytautas Šarakauskas bei trenerių brigada: Dainius Adomaitis ir Mindaugas Brazys.

Buvo sutartis ir su Galdiku, bet matyt jau kontraktas nutrauktas. Noretusi, kad bent jau J.Grantą pavyktų išsaugoti...
2016-06-13
Atsakyti
khkh
Vienintelį Brandta norėčiau jog kitam sezonui išlaikytų. Įžaidėjus turim savo. Grantas man nepastovus labai. O Brandtas yra ateities Australijos rinktinės narys De Facto. Visus duomenis turinits centras. Ugis, masė, jėga, geras pataikymas. Tokie NBA žaidžia. Per pora mėnesiukų Europoj atvykes pirma karta is Australijos, spėjo pajausti aukstesnio lygio skonį ir atkrintamosiose buvo daug labai gerų rungtynių jo. Tikrai neprašautu Neptūnas, kad ir kaip brangiausią žaidėją pasiėmę naujam sezonui. O iš kitų legionierių nereik nei vieno. Reikia remtis lietuviais nes yra tikrai daug potencialiai pajėgių žaisti EuroCup lygyje. Jeigu nepaims į ĘuroCup,tai Champ lyga irgi įšukis, kodėl nelaimėjus Champ lygos? Iškart į istoriją Neptūnas Europos kašio įsirašytų.
2016-06-14
-1
Atsakyti
to khkh
Brandtas rungtyniaus kita sezona Perto „The Perth Wildcats“
2016-06-14
-1
Atsakyti
ką jūs rūkot?
Chebra, ką jūs svaigstat? Kokie dar Staniuliai? Kupšai? Vietiniai lietuviai? Šis sezonas tik įrodė, kad krepšinis be legionierių - sezono laidojimas. Norint pasiekti aukštumas jie tiesiog privalo būti komandoje. Pažiūrėkite į geriausias Europos komandas. Visur yra legiono, kurie tempia komandą į viršų. Tas pats buvo ir šiais metais kai Ewingas, Grantas, Baderis ir kiti tempdavo komandą ir pažiūrėkite kokių rezultatų pasiekiame...

Net neabejoju, kad išlaikysime Girdžiūną, Butkevičių, galbūt Zavackas dar paskutinį sezoną paloš. Dėl legionierių tai nieko negaliu pasakyti, nes čia manau labai priklauso ar gausime pakvietimą į EuroCup. Jeigu taip, manau Ewingą bandys dar kartą prisivilioti. Galbūt dar Grantą, nes Adomaičiui jis labai patinka. Dėl kitų žaidėjų neturiu nuomonės.
2016-06-14
Atsakyti
Dėl D.Ewingo.
Kiek aš žinau iš patikimų šaltinių, tai teko girdėti, kad D.Ewingu domisi arba Maccabi arba Galastaray klubai ir siūlo apie 350 tūkst. eurų. Viskas priklauso nuo žaidėjo, jei jam patiko Klaipėda, kurioje jis gaudavo tikrai daug laiko, tikrai gali likti čia ir už mažesnį atlyginimą. Na, o jeigu jam rūpi pinigai ir daugiau ar mažiau suolo šildymas gali išvykti į tuos klubus.
2016-06-14
-1
Atsakyti
Geriau pasidomėkit.
Nesuprantu iš kur pas jumis tokia informacija, kad liko tik viena vieta į Europos taurę? Birželio 13 diena buvo paskutinė diena, kada buvo galima siųsti dokumentus, bet ši data nukelta į kitą savaitę, tai yra birželio 23 d. Kol nėra oficialios informacijos apie tai, kam skirti tie 4 pakvietimaiyra naivu tikėti įvairiausius gandus. Manau, kad viskas pasikeis ir gandai ir liks gandais, o Neptūnui tikrai bus suteikta vieta kito sezono Europos taurėje, vien už tokios pasiekimus, klubo istoriją, žiūrovų lankomumą. Kad Rytas gavo 3-iejų metų sutartį tikrai įdomu, bet tai lemia tai, kad tai yra Lietuvos sostinė ir t.t. Taigi laukiame birželio 23d. ir oficialios informacijos.
2016-06-14
-2
Atsakyti
nnn
Čiulpkit bb su tais legionieriais, geriau jau silpnesnė komanda, bet lietuviška. Patinka legionieriai sirkit už žalgirį bbnosiai jūs.
2016-06-14
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 2 3 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 24 25  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.