Neptūnas 2016-2017

Komentarai

«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 18 19 20 21 22 ··· 24 25  »
Anonimas
Na priekis kaip priekis, bet sf pvz irgi Gailius geresnis uz Siksniu, o Giedraitis uz Butkevicius.. Tik gyneju grandis Neptuno turetu buti itin stipri :)
2016-08-29
Atsakyti
Anonimas
Manau daug kas priklausys nuo Ryto izaidejo naujo.
2016-08-29
Atsakyti
Anonimas
Tai, kad gynėjai Neptūno visa galva aukščiau Ryto.
2016-08-29
-1
Atsakyti
..
Manau tik PF silpnoka, o kitos labai stiprios pozicijos Neptune ypac gynejai ir centrai
2016-08-29
-2
Atsakyti
Bbc
Manau siais metais sudetis stipresne, nei preitais metais
2016-08-29
-3
Atsakyti
To ..
Nezinau kaip tu ziuri... bet man Neptune nesimato nei vieno tikro centro , na OK , sakykim Grant'as zaidziant greita , zemu penketu paremta krepsini.... O daugiau? Tiek Sarakauskas , tiek Klimavicius ar Kacinas - jie gi PF
2016-08-30
+1
Atsakyti
To Bbc
Stipresne?

Girdziunas metuose, jo zaidime nlb kas turetu patobulet, Mazeikos zaidimas prasteja su kiekvienu sezonu. Butkeviciaus , Siksniaus zaidimas reik tiketis patobulejo, bet vien palei draugiskas regis kad ne. Sarakausko zaidimo kreive ir krenta. Grant'o manau zaidimas liks panasus ar kazkiek pagerejes. Tad is senuju zaideju turetu buti panasus zaidimas.

Drew pakeite Ewing, cia manau, susilpnejo. Baderi pakeite Baronas - sustiprino. Kacinas - Zavacka - didelis klaustukas. Klimavicius tikrai prastesnis uz Brandta, o jaunaji Jucika nereik lygint su Pleisted (nors ir ne ka lose jis).... tad dabartine sudetis atrodo kazkiek susilpnejus
2016-08-30
+2
Atsakyti
Neptunas
Ewing>Drew. Ewing buvo su patirtimi, puikiai zaide 1x1. Drew komandinis zaidejas,pirma ieskos pasu.

Bader
Zavckas
Brandt
Nemanau, kad Neptunas susilpnejo. Legionieriai galbut net kaip kur geresni negu praitais metais. Girdziunas, Beliauskas, Butkevius galbut labiau bus patobuleje. Mazeikos ir Sarakausko forma po biski krenta.
2016-08-30
-2
Atsakyti
Cebebe
Klimavicius bent jau sezono pradzioje zais daugiau C, nei PF
2016-08-30
+1
Atsakyti
JD
" Lietuvos vicečempionų Klaipėdos „Neptūno“ rėmėjų būrį sugrįžo ilgas krepšinio rėmimo tradicijas turintis „Švyturys"

Eiline pliucha debilui arturiukui, kuris cia po apsisikimo pries Neptuno reke, klyke kad dabar bus sakes Neptunui, baigesi Neptuno pasaka, visi remejai nusisuks ir taip toliau. tik kazkodel remejai nusisuka nuo jo dvesiancios vainausku klounados. Svyturys tiek metu reme sudryti, nusispjove ir gryzo ten kur turi buti.
2016-08-30
+3
Atsakyti
praeitu metu sudetis pries prasidedant sezonui:

PG Ewing, Girdžiūnas, Bieliauskas

SG Mažeika, Bader, Nacius

SF Butkevičius, Šikšnius

PF Zavackas, Šarakauskas, Biruta

C Grant, Galdikas tai manau tikrai sudetis bent jau nesusilpnėjo, nes Ewing geresnis su Drew, bet Bader zymiai lievesnis uz Barona, Zavacko forma jau krito, o Kačinas yra su gerais duomenimis(geresniais, nei Biruta) ir jo zaidimo kreive tik kyla, Galdikas prastesnis uz Klimavičių, Biruta, Nacius ir Jucikas trys žaidėjai nedarantys itakos zaidimui, tai nera ka apie juos diskutuoti
2016-08-30
+2
Atsakyti
DarkOgiPriekis tik rimtesnis (Gudaitis ir Gordonas), kiti grybai.


Logan blogas? tas Kedji ar kaip jis ten 100proc uz Jucika ir Kačiną geresnis. Gordonas, Gudaitis... Tie patys Giedraitis ir Gailius už mūsų 3 numerius geresni (puolime)
2016-08-30
-3
Atsakyti
Miegutis sport24.lt
Susilpnėjąs Neptūnas lyginant su praėjusiais metais. Ewingas apskritai buvo geriausias lygos legionierius. Baderis geriausias metikas lygoje. Baronas biškį kitokio stiliaus žaidėjas, bet kaip metikas Bader tikrai geresnis. Plius gynyboje geras buvo. Zavackas iki traumos buvo antras žaidėjas po Ewing. Tai kap kažkoks geltonsnapis iš NCAA gali už jį geresnis būt? Kovosit Klaipėda su Kabeliu ir Juve dėl 3 vietos. Galingasis Rytas vėl pakils kaip feniksas iš pelenų su Mesijumi Tomu Pačėsu
2016-08-30
-2
Atsakyti
To miegutis
Su kuo tos tavo raudonos parodijos komanda pakils? Jus kalbat ta pati 6 metus is eiles. Net nesugebat patekti i finala. Jau geriau eiti palaikyti kokia Rodo Rosam,vis vien savo zaidejo nei vieno, kalnas lenku ir amerikieciu.
2016-08-30
-3
Atsakyti
Baderis geras ginyboje buvo :DDDDDD vos koks staigesnis varzovo judesys arba uz nugaros palikdavo, arba prasizengdavo
2016-08-30
-3
Atsakyti
Miegutis sport24.lt
Baderis gindavosi gerai. Palauk kol pamatysi vyresniojo Barono gynybą
2016-08-30
+1
Atsakyti
Miegutis sport24.ltBaderis gindavosi gerai. Palauk kol pamatysi vyresniojo Barono gynybą


Baderis gynėsi prastai. labai labai labai prastai.
2016-08-30
-2
Atsakyti
AnonimasNa priekis kaip priekis, bet sf pvz irgi Gailius geresnis uz Siksniu, o Giedraitis uz Butkevicius.. Tik gyneju grandis Neptuno turetu buti itin stipri :)


Gal šiek tiek ir geresnis, bet gynyboje tikrai Butkevicius paimtu Giedraitį.
2016-08-30
-9
Atsakyti
MakacLogan blogas? tas Kedji ar kaip jis ten 100proc uz Jucika ir Kačiną geresnis. Gordonas, Gudaitis... Tie patys Giedraitis ir Gailius už mūsų 3 numerius geresni (puolime)


O kuo tas Loganas geras? Ateis savo saulėlydį pasitikt? :D Sorry, bet manęs Lryto galiniai žaidėjai neįtikino. Kaip sakiau, rimiausiai atrodo Gudaitis ir Gordon.
2016-08-30
+10
Atsakyti
Miegutis sport24.ltSusilpnėjąs Neptūnas lyginant su praėjusiais metais. Ewingas apskritai buvo geriausias lygos legionierius. Baderis geriausias metikas lygoje. Baronas biškį kitokio stiliaus žaidėjas, bet kaip metikas Bader tikrai geresnis. Plius gynyboje geras buvo. Zavackas iki traumos buvo antras žaidėjas po Ewing. Tai kap kažkoks geltonsnapis iš NCAA gali už jį geresnis būt? Kovosit Klaipėda su Kabeliu ir Juve dėl 3 vietos. Galingasis Rytas vėl pakils kaip feniksas iš pelenų su Mesijumi Tomu Pačėsu


Turbūt apsinešęs esi, nes kur Juventus matai pranašumą aš nesuprantu. Konkurentai tik Lrytas, Lietkabelis, kiti per viduriuką, o Šiauliai su Nevėžiu dugną matuos.
2016-08-30
-1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
«  1 ··· 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 18 19 20 21 22 ··· 24 25  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.