Neptūnas 2016-2017

Komentarai

1 2 3 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 24 25  »
Nors Neptūno sezonas dar nesibaigė,nepaisant finalo serijos baigties,jie man jau čempijonai.Šį sezoną galime įvertinti įspūdingai,pasiekti visi valdybos iškelti tikslai manau net buvo viršyti,kai kurie.Taigi,galime pradėti diskutuoti,pasidalinti savo spėjimais kalbant apie pokyčius komandoje,biudžete.Mano nuomone biudžetas turėtų šiek tiek padidėti,kadangi kitam sezone eurocupas ženkliai sustiprės,bus norima gryžti į lkl finalą,kas reiškia didesnė miesto parama,nauji remėjai.
2016-06-01
-22
Atsakyti
Pg legionas/girdziunas/beliauskas

Pg/sg runkauskas

Sg juskevicius/mazeika

Sf legionas/siksnius

Pf jucikas/brolis

C legionas/grantas
2016-06-01
-11
Atsakyti
Arba kita sudėtis:

Pg:Chris Lofton/Curtis Jerells/B.Baron,M.Girdžiūnas,L.Beliauskas

Sg: M.Runkauskas/S.Jasaitis/Delninkaitis/S.Buterfield,M.Mažeika

Sf:A.Šikšnius,A.Butkevičius(nepratesus L.Kisielius/E.Bendžius)

Pf:Legionierius(J.Johnsono stiliaus šoklus,pataikantis iš vidutinio ir gerai žaidžiantis tiek veidu į krepšį,tiek nugara,Zavackas/E.Kairys/Jucikas,V.Šarakauskas

C:J.Grant(?) V.Moldoveanu(šio sezono norėtas žaidėjas iš PGE Turrow)/T.Klimavičius
2016-06-01
+12
Atsakyti
Kaip Žalgirio fanas, galiu tik pasakyti, kad smagu su jumis finale žaisti, na smagiau nei prieš Ryto antikrepšinį. Čia nors veiksmo yra. Ir galbūt palinkėčiau, jeigu nepratęs sutarties su Žalgiriu, pasiimti Pocių, gal Motumą. Aišku šiuo metinis jų uždarbis turbūt visas biudžetas Neptūno žaidėjų algų. Bet jų kainos tikrai kris, manau Pociaus apie 100k, Motumo apie 140k. Kažkurį iš jų. Vis viena biudžetas auks, bus galima šiek tiek "paišlaidauti". Manau Baderį tikrai išsaugosit, nes nestabilus keip nežinau kas, o gynyboje nekažką. Milaknis šimtą kartų geriau, bet tikiuosi, kad skolins Žalgiriui jį. :)
2016-06-01
-18
Atsakyti
Klaipėdietis
Nieko sau spangalas. Puse komandos, kuri pateko į finalą ir puikiai žaidė Eurocup, nori pakeisti kitais.

Vienintėlio dalyko ko galima norėti tai išlaikyti esamus žaidėjus ir prasčiau žaidusius pakeisti geresniais.
2016-06-01
-6
Atsakyti
;
Mazeika Sarakauskas Siksnius Beliauskas, gal dar kas, turi kontraktus kitiems metams
2016-06-01
-25
Atsakyti
to green power
Gal pasilikit sau Pociu su Motumu. Čia prajuokinai.

Aš tai asmeniškai norėčiau jog Girdžiūnas būtų pirmas įžaidėjas o Bieliauskas antras. Manau nereikia bijoti 20mečiui duoti atsakomybės, nes šitas tirkai turi talento reikia tik nenusodinti ir duoti pasireikšti. Aš pilnai tikiu jog Bieliauskas būtų super jau ateinančiais metais. O jeigu laikys dar metus ant suolo tai gali ir perlaikyti atsirasti nepasitikėjimas ir panašiai kas būna žalgiry neretai.
2016-06-01
-4
Atsakyti
;
Ir taip daznai 2 izaidejais zaidziame, tai kokia 10 minuciu galima leisti Beliauskui su Girdziunu ar Ewingu/nauju
2016-06-01
-4
Atsakyti
to green powerGal pasilikit sau Pociu su Motumu. Čia prajuokinai.Aš tai asmeniškai norėčiau jog Girdžiūnas būtų pirmas įžaidėjas o Bieliauskas antras. Manau nereikia bijoti 20mečiui duoti atsakomybės, nes šitas tirkai turi talento reikia tik nenusodinti ir duoti pasireikšti. Aš pilnai tikiu jog Bieliauskas būtų super jau ateinančiais metais. O jeigu laikys dar metus ant suolo tai gali ir perlaikyti atsirasti nepasitikėjimas ir panašiai kas būna žalgiry neretai.


Tai žinok nenustebčiau, kad ir liktų vienas iš jų susimažinęs algą, ypač Pocius. Gal netgi abu, nes sakė, kad yra patenkinti klubo vadovai ir treneriai kaip dirba Motumas treniruotėse.
2016-06-01
+10
Atsakyti
Kazys
Manau Neptūnas turėtų įsigyti dar viena asistentą trenerio,kuris išmanys skautininą.
2016-06-01
-22
Atsakyti
;
Grant Plaisted Chatkevicius

Zavackas Sarakauskas

Bendzius Butkevicius Slavinskas

Mazeika Ewing

Girdziunas Beliauskas
2016-06-02
-25
Atsakyti
gfhfhg
Manau, kad stipresnės sudėties ateinantį sezoną tikrai neturėsim, jeigu ir būtų padidintas rėmimas, komandoje turėti Grant'ą ir Ewing'ą yra kažkas fantastiško, čia vadovybei duodu 10 balų ! Nupirkti palygint už centus, o kitą sezoną jų alga šoktels gal 2-3 kartus, apskritai netikiu, kad Neptūnas kada turės du tokio aukšto lygio žaidėjus vienu metu komandoje ( tikiuosi klystu ), čia mums labai pasisekė, dar prieš sezoną sakiau, jeigu kada ir galim laimėti LKL'ą tai tik šiais metais, sudėtis yra tikrai labai gera, jeigu ne traumos, baisu net pagalvoti ką išdarynėtume.. O kas dėl ateinančio sezono sudėties, manau prioritetas yra išlaikyti esamą sudėtį, svarbiausia išlaikyti Girdžiūną, Mažeiką, Butkevičių ( tikiuosi per vasarą bent metimą patobulins ).
2016-06-02
+8
Atsakyti
Nu jau Ewingo tikrai kaina nekils ant tiek, nes jau metuose žmogus, na ir tiesiog jam ten nieks neknisa proto, gali daryti ką panorėjęs, o kitoje komandoje tikrai tiek laisvės negautų, todėl ir nerodytų tokių rezultatų, nėra stebuklas jis jau tikrai. Grant'as irgi stebuklų nerodo, bet ecupe turėtų likti :) Manau kitais metais Girdžiūną statysit į startą. Bet manau po šių metų nebeturėsite šansų laimėti LKL, tiksliau niekas nebelaimės, nes pas mus biudžetas auks, na dar pas jus turėtų manau iki 1,5mln ūgtelėti, nes lūkesčius viršijote, bet tai kur juum lygintis prie mūsų 8-9 mln eurų biudžeto būsimo, o kai skolas atiduosime tai išviso sudėtis bus EL lygio jau.
2016-06-02
-7
Atsakyti
PG Jason Rich http://basketball.eurobasket.com/player/... Šarūnas Vasiliauskas; Laurynas Beliauskas

SG Martynas Mažeika; Marius Runkauskas; Tomas Dimša

SF Arnas Butkevičius; Arvydas Šikšnius

PF Tim Blue http://basketball.eurobasket.com/player/... Vytautas Šarakauskas; Donatas Zavackas

C Gabriel Olaseni http://basketball.eurobasket.com/player/... Tautvydas Lydeka
2016-06-07
+11
Atsakyti
2
" tai išviso sudėtis bus EL lygio jau" manyciau komandos zaidziancios antrame EL detape sudetis ir taip jau EL lygio. Tuo paciu ir komandos nugalincios tokia komanda 20 tasku sudetis
2016-06-07
+8
Atsakyti
Edgaras
PG: Legionierius, Girdžiūnas, Beliauskas(?)

SG: Mažeika, Legionierius, Koks nors lietuvis (pvz.: Dimša - galintis žaisti ir SF?)

SF: Butkevičius, Šikšnius

PF: Legionierius, Šarakauskas, Zavackas (arba kitas lietuvis, tarkim Tarolis ar kažkas panašaus į Klimavičių - galinti žaisti ir už centrą, bet dėl to labai abejoju)

C: Legionierius, Legionierius/lietuvis (būtų puiku gauti Mockevičių, bet dėl to irgi labai abejoju, vienas iš variantų būtų Lydeka.. nors ir nelabai norėčiau)

HC: Adomaitis

AC: Brazys, +1 dar vienas maybeee...
2016-06-07
+2
Atsakyti
Inside
PG. Delininkaitis, Girdžiūnas, Bieliauskas ( jeigu nepavyks Delininkaičio ims Legionerių)

SG. Mažeika, Runkauskas

SF. Butkevičius, Šikšnius

PF. Legionierius, Zavackas,

C. Legionierius, Legionierius, Šarakauskas
2016-06-07
+11
Atsakyti
Valio!!! Girdžiūnas paimtas į stovyklą.
2016-06-08
+12
Atsakyti
Anonimas
Pimiausiai tai tikrai daug sansu, kad kazka is Latvijos lygos issitrauks (nes dazniausiai klubas kazkur toli nesidairo). Tai tarp kandidatu turbut bus Kris Richard, Kwamain Mitchell, Tyler Larson, Josh Harrellson, Carl Hipp, gal net kazka is latviuku Mareks Mejeris ar Arturs Berzins
2016-06-08
-22
Atsakyti
Panašu, kad šio sezono scenarijus nepasikartos dar kokius kelis metus, nes biudžetas tikrai mažės, kadangi panašu, jog Neptūnas į Eurocup nebus pakviestas. Liko 1 vieta ir kažkaip labai jau abejoju, kad ji atiteks būtent Neptūnui. Bet whatever.. vis dar tikiuosi geriausio.
2016-06-10
+53
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4 ··· 8 ··· 12 ··· 16 ··· 20 ··· 24 25  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.