Paulius Jankūnas ir „Žalgirio“ komanda Mažeikiuose pergalingai užbaigė paskutinį 2014-ųjų LKL mačą
Paulius Jankūnas ir „Žalgirio“ komanda Mažeikiuose pergalingai užbaigė paskutinį 2014-ųjų LKL mačą
Nuotr. Fotodiena.lt/E.Blaževičius

Willas Cherry dar pirmojo kėlinio pabaigoje skausmingai kryptelėjo čiurną ir likusią mačo dalį praleido ant atsarginių suolo, tačiau be amerikiečio likę Kauno „Žalgirio“ (16-1) krepšininkai ėmė žaisti dar galingiau. Gintaro Krapiko auklėtiniai LKL čempionato rungtynėse išvykoje 95:47 (29:14, 25:11, 21:7, 20:15) sutriuškino „Mažeikius“ (0-19).

Pilnutėlė žiūrovų Mažeikių krepšinio salė intrigos šiose rungtynėse neišvydo – lyderiai tiesiog sumindė autsaiderius. Sužaidus kiek daugiau nei 3 min. šeimininkų ekipa pirmavo 8:6, tačiau tuomet „Žalgiris“ pasiuntė varžovus į nokautą. Gintaro Krapiko auklėtiniai atsakė spurtu 16:0 ir jau po 10 min. turėjo dviženklę persvarą.

Vėliau taikliai tritaškius mėčiusių žalgiriečių (13/25, 52 proc.) persvara augo kaip ant mielių, o visi Aloyzo Rudžio mėginimai pabudinti apsnūdusią savo komandą buvo nevaisingi.

„Žalgiris“ savo paskutinį 2014-ųjų LKL mačą baigė daugiau nei įtikinama pergale, kurią apkartino tik naujoko Cherry trauma. Kokia yra amerikiečio kojos būklė, informuosime vėliau.

Ant parketo įžaidėjas šį vakarą praleido vos 9 min., per kurias pelnė 4 taškus, atkovojo 3 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

Šiemet žalgiriečiams liko sužaisti vienas rungtynes – gruodžio 30 d. Stambule Eurolygos „Top 16“ etapą jie pradės dvikova su vietos „Galatasaray“ krepšininkais.

„Žalgiris“: Artūras Milaknis 20 (6/10 trit.), Artūras Gudaitis 11, Darius Songaila 10, Lukas Lekavičius 9, Vytenis Lipkevičius 8, Vaidas Kariniauskas 7.

„Mažeikiai“: Raimundas Danys 12, Arvydas Gydra 12, Darius Tarvydas 9, Eigirdas Žukauskas 6.

Rungtynių vaizdo reportažas:

http://www.youtube.com/watch?v=UcklvU5mFM0

Trenerių komentarai:

Danio dėjimas:

Komentarai:
Anonimas tave paty supis kaip sudus kaimieti tu supistas krv pedikas atsirado dar vienas balwonas
2014-12-24
+2
Atsakyti
Anonimas
Pasiseke zalgiriui butu prapise jei nesisektu kita kart jus supis mazeikiai kaip sudus
2014-12-24
-1
Atsakyti
ir as dakarta pasikartosiu niekam neleisiu musu mylimos komandos zementi kaip jus taip sugebat as tikras fanas esu zalgirio ir net nedryskit nes kitaip as po viena pasigausiu ir taip supisiu galwa kad krv gulesit ligoninei bl
2014-12-24
-17
Atsakyti
e agirdi tu krv pedike nx as tave man atrodo pasigausiu suzinosiu kur gyweni pyderaste tu supistas jus kaip ir visi kiti daunai ir pyderastai normaliu cia nera to basketnews o tau bus pz pamatysi busi isvestas i miska ir paliktas sutrauka bl matosi kad esi senis
2014-12-24
-19
Atsakyti
to basketnews
Jusu vietoje panaikinciau galimybę komentuoti straipsnius anonimams, nes cia yra tik terpe, protu kukliems veikejams reikštis ir nesantaiką tarp fanų kurstyti. Klaiku skaityti tokius girtuokliu bukaprociu pareiškimus, kaip arvydas80. Zemas lygis..... baisu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-12-24
-22
Atsakyti
mes jus supisim kaip kokias kurvas nes lenkai yra pyderastu salis ir cia ateja komentuoja tai slyskit duchai is cia
2014-12-24
-12
Atsakyti
oi ruri ruri ra ruri ruri ruri ra
2014-12-24
+3
Atsakyti
lenkai pyderai lenkai pyderai pyderastai sukos
2014-12-24
-6
Atsakyti
nu pyderaste patikek kas tau bus lenke supistas
2014-12-24
-1
Atsakyti
to arvydas80
Auka vaikeli maziau pimpalu ciulpk gal proto daugiau bus naujametinis linkejimas:)
2014-12-24
-8
Atsakyti
neturit matau ka veikt daunai tai slyskit is cia ir kuo greiciau bl nes pz bus leekam
2014-12-24
-1
Atsakyti
db taip pyderastai krv plytfaniai musu komanda nusluos ta laikrasty supista mazai sukos i galwa tada gavot nuo musu dar gausit dar nx pastumkit ir dar musu puslapi tai jusu tas lenkinas sudegs bl
2014-12-24
-16
Atsakyti
na taip, gana pyktis juk Kucios jau dabar oficialiai. Todel prisidedu prie taves: geru visiems svenciu, skanaus Kuciu stalo, ramybes ir maziau pykciu bent per sias tris sventas dienas, o Lebronui geru siandien rungtyniu :) Susitiksim po nauju metu
2014-12-24
+1
Atsakyti
Donce3000LMbackGB21Donce3000LMbackGB21 tu ar tikrai durnas ar tokiu apsimeti, ar demesio trukumas kazkoks, nes kai samoningai pastumu ant taves pastoviai islendi "internetiniu santykiu" aiskintis ir labai piktas buni :/O apie rungtynes nera ka ir komentuot. Zalgiris padare tai ka ir turejo - sutriuskino lygos autsaiderius be didesniu pastangu, galbut kaip visada per daug atsipalaidave zaide bet suprantama - ryt Kucios, mintys jau apie sventes ir buvima su artimaisiais sukasi. Isimintiniausias momentas - naujoko trauma, kuri labai apmaudi nes gauta niekinese rungtynese. Svarbu, kad nieko rimto nebutu.Kaip pernai buvo pataikyta su juodaodziu PG taip siemet prasaunama kolkas - Wayns net oficialios sezono pradzios nesulauke, Cherry irgi kelias rungtynes suzaides trauma gavo. Bloga karma kolkas, tiketis reikia kad nebus tendencijaPirma - tai aš visai nepiktas, ir viska rašau ramiai ir net su šypsena veide :) Antra - prieš rašydamas apie santykių aiškinimasį pirma pasižiūrėk į veidrodį. Aš parašiau komentaruose vaikų darželis ir jau kitam komentare tu kimbi prie manęs, tai kaip supratau tu tai priėmei asmeniškai, nes aš tikrai neturėjau galvoje tavęs. Tai kaip čia yra su tais aiškinimaisi ir durnumais? Pats eilini kart lieki durniaus vietoje. Gero vakaro, diskutuok čia vienas, vis tiek su tavim tai daryt nelabai įmanoma ir šiaip beprasmiška.Skaitai nesamone ir net netiki kad pries tai aiskinai jog i tema rasyciau - vietoje to pradejai vel aiskintis santykius :/ Vaiku darzelis ar kaip kitaip pavadinsi, koks skirtumas - neikerti kad specialiai vaziuoju ant taves pastoviai tau islindus tai bent nedaryk savo isvadu.


Tai ko pirma pats speceliai važiuoji, o paskui jau verki?? PARODYK KUR AŠ PIRMAS TAU KĄ NORS PARAŠIAU? Pirmas tu priskabinai, o dabar jau verki čia... ir iš vis ko čia su tavim diskutuot, sulig tuo sakiniu "specialiai ant taves pastumu vos tau islindus" reikėjo baigt diskutuot nes jau tapo aišku, kad eilinis nesubrendes vaikigalis esi, užsiregistravęs čia ne komentuot apie krepšinį o tiesiog pyktis su kitais ir bandantis vaizduot erelį. Taip, kad vis tiek palinkėsiu tau gerų švenčių ir iki, nebeturiu nori diskutuot, arba kaip tu sakai važiuot ant kitų :)
2014-12-24
+18
Atsakyti
P.S. Apie santykių aiškinimasi rašai, nors pats rašai "pastumiu ant taves".... tai kaip matau tu čia visus mano komentarus labai asmeniškai priimi? Nes aš net nerašau tau ar apie tave, o tu vis kimbi prie manes ir po to rašai, kad aš kažką čia noriu aiškintis. Gi tau jau buvau kartojąs, kad atsikabink nuo manes, nes man neįdomi tavo nuomonė, o tu vėl nauja tema ir kimbi iš naujo o paskui jau verki, kad aš kažką aiškinuosi, nors viską pradedi pats.... Pamastyk pirma apie tai, ir gal kitoje temoje nebusi toks susireikšmines ir pagaliau atstosi, nes tikrai komentuodamas straipsnį neturiu omenyje tavęs, ir nepriimk tai asmeniškai jei ten nėra tavo nick.... sėkmės ir linksmų švenčių :)
2014-12-24
-6
Atsakyti
GB21Donce3000LMbackGB21 tu ar tikrai durnas ar tokiu apsimeti, ar demesio trukumas kazkoks, nes kai samoningai pastumu ant taves pastoviai islendi "internetiniu santykiu" aiskintis ir labai piktas buni :/O apie rungtynes nera ka ir komentuot. Zalgiris padare tai ka ir turejo - sutriuskino lygos autsaiderius be didesniu pastangu, galbut kaip visada per daug atsipalaidave zaide bet suprantama - ryt Kucios, mintys jau apie sventes ir buvima su artimaisiais sukasi. Isimintiniausias momentas - naujoko trauma, kuri labai apmaudi nes gauta niekinese rungtynese. Svarbu, kad nieko rimto nebutu.Kaip pernai buvo pataikyta su juodaodziu PG taip siemet prasaunama kolkas - Wayns net oficialios sezono pradzios nesulauke, Cherry irgi kelias rungtynes suzaides trauma gavo. Bloga karma kolkas, tiketis reikia kad nebus tendencijaPirma - tai aš visai nepiktas, ir viska rašau ramiai ir net su šypsena veide :) Antra - prieš rašydamas apie santykių aiškinimasį pirma pasižiūrėk į veidrodį. Aš parašiau komentaruose vaikų darželis ir jau kitam komentare tu kimbi prie manęs, tai kaip supratau tu tai priėmei asmeniškai, nes aš tikrai neturėjau galvoje tavęs. Tai kaip čia yra su tais aiškinimaisi ir durnumais? Pats eilini kart lieki durniaus vietoje. Gero vakaro, diskutuok čia vienas, vis tiek su tavim tai daryt nelabai įmanoma ir šiaip beprasmiška.


Skaitai nesamone ir net netiki kad pries tai aiskinai jog i tema rasyciau - vietoje to pradejai vel aiskintis santykius :/ Vaiku darzelis ar kaip kitaip pavadinsi, koks skirtumas - neikerti kad specialiai vaziuoju ant taves pastoviai tau islindus tai bent nedaryk savo isvadu.
2014-12-24
-10
Atsakyti
Donce3000LMbackGB21 tu ar tikrai durnas ar tokiu apsimeti, ar demesio trukumas kazkoks, nes kai samoningai pastumu ant taves pastoviai islendi "internetiniu santykiu" aiskintis ir labai piktas buni :/O apie rungtynes nera ka ir komentuot. Zalgiris padare tai ka ir turejo - sutriuskino lygos autsaiderius be didesniu pastangu, galbut kaip visada per daug atsipalaidave zaide bet suprantama - ryt Kucios, mintys jau apie sventes ir buvima su artimaisiais sukasi. Isimintiniausias momentas - naujoko trauma, kuri labai apmaudi nes gauta niekinese rungtynese. Svarbu, kad nieko rimto nebutu.Kaip pernai buvo pataikyta su juodaodziu PG taip siemet prasaunama kolkas - Wayns net oficialios sezono pradzios nesulauke, Cherry irgi kelias rungtynes suzaides trauma gavo. Bloga karma kolkas, tiketis reikia kad nebus tendencija


Pirma - tai aš visai nepiktas, ir viska rašau ramiai ir net su šypsena veide :) Antra - prieš rašydamas apie santykių aiškinimasį pirma pasižiūrėk į veidrodį. Aš parašiau komentaruose vaikų darželis ir jau kitam komentare tu kimbi prie manęs, tai kaip supratau tu tai priėmei asmeniškai, nes aš tikrai neturėjau galvoje tavęs. Tai kaip čia yra su tais aiškinimaisi ir durnumais? Pats eilini kart lieki durniaus vietoje. Gero vakaro, diskutuok čia vienas, vis tiek su tavim tai daryt nelabai įmanoma ir šiaip beprasmiška.
2014-12-24
-22
Atsakyti
GB21 tu ar tikrai durnas ar tokiu apsimeti, ar demesio trukumas kazkoks, nes kai samoningai pastumu ant taves pastoviai islendi "internetiniu santykiu" aiskintis ir labai piktas buni :/

O apie rungtynes nera ka ir komentuot. Zalgiris padare tai ka ir turejo - sutriuskino lygos autsaiderius be didesniu pastangu, galbut kaip visada per daug atsipalaidave zaide bet suprantama - ryt Kucios, mintys jau apie sventes ir buvima su artimaisiais sukasi. Isimintiniausias momentas - naujoko trauma, kuri labai apmaudi nes gauta niekinese rungtynese. Svarbu, kad nieko rimto nebutu.

Kaip pernai buvo pataikyta su juodaodziu PG taip siemet prasaunama kolkas - Wayns net oficialios sezono pradzios nesulauke, Cherry irgi kelias rungtynes suzaides trauma gavo. Bloga karma kolkas, tiketis reikia kad nebus tendencija
2014-12-24
-3
Atsakyti
MiamiBig3GB21Komentaruose kaip visada - vaikų darželis.... O jei apie rungtynes, tai gaila kad Cherry gavo trauma, norėjau pažiūrėt ilgiau kaip jis lošia.Na svarbu, kad ne rimta, bent.


Tikėkimės nepakenks žaidimui, vis gi su Wayns panašiai buvo kol galų gale iš vis išskrido į JAV.
2014-12-24
+10
Atsakyti
GB21Komentaruose kaip visada - vaikų darželis.... O jei apie rungtynes, tai gaila kad Cherry gavo trauma, norėjau pažiūrėt ilgiau kaip jis lošia.


Na svarbu, kad ne rimta, bent.
2014-12-24
-14
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.