Rajonas Rondo į Dalasą nesugrįš
Rajonas Rondo į Dalasą nesugrįš
Nuotr. AFP – Scanpix
Neapribotuoju laisvuoju agentu tapęs Rajonas Rondo supranta, jog po itin nesėkmingos sezono pabaigos Dalaso „Mavericks“ ekipoje jo vertė rinkoje ženkliai nukrito.

Siekdamas kitais metais pasirašyti pelningą kontraktą, įžaidėjas šią vasarą ketina pasirašyti sutartį vienam sezonui, per kurį vėl įrodytų savo vertę.

29 metų 185 cm ūgio krepšininką į savo gretas aktyviai siekia prisivilioti Sakramento „Kings“ komanda, kuriai padeda ir artimas Rondo draugas Rudy Gay‘us.

Praėjusį sezoną 2008 metų NBA čempionas per susitikimą vidutiniškai mesdavo po 9 taškus, atkovodavo po 5,4 kamuolio ir atlikdavo po 7,8 rezultatyvaus perdavimo.

Pranešama, jog nepavykus susitarti su Rondo, „Kings“ vadovai derėsis su Jeremy Linu, Jrue Holiday, Ty Lawsonu ir Dennisu Schroderiu.

Komentarai:
hentai
Sakiau, kad kels vertę, heh)
2015-07-01
-1
Atsakyti
žvėris
2015-07-01
+2
Atsakyti
TIKRASIS_Donce_3000_Gryzo
Edga tai totalus molis :D Peza vaikas apie amzius, norus... O ko Rondo dabar noret jei ne pinigu, kai zieda jau turi? :D Kazkoks tupas lebrono falo fanas :D
2015-07-01
-1
Atsakyti
matasad
kad jis jau turi ta zieda
2015-07-01
+1
Atsakyti
Na nežinau, Rondo vietoje net nežiūrėčiau į Kings pusė. Gay ne tas žaidėjas kuris atvestų komandą į PO ar į NBA finalus. Jeigu dar Cousinsa prarastų tai Kings iš vis nieko gero ir nebeturės. Rondo vietoje, bandyčiau su Knicks klubu tartis, aišku jeigu jie jo nori. Vis gi Carmelo dar ne 36 metai, o 31m., tai jis dar 4 sezonus žais aukštame lygyje tai faktas. Knicks buriama nauja komandą, manau su Carmelo geresnį tandemą sudarytų Rondo. Arba keliauti į Lakers, taigi Kobe jo draugelis geras, bet Lakers turi naujoką Russela kuris manau būs NBA žvaigždė, matau jo lygi kaip Irvingo kažkas panašaus :)

Bet neaišku ko Rondo nori, jam jau 29m., su Kings jis žiedo nelaimes be šansų visiškai.. Su Knicks netolimoje ateityje tikrai gali sudaryti laiminčia komandą PO. Na o jeigu Rondo reik money money ir jis nebegalvoja apie NBA žiedus, tai tada jau eis ten kur daugiausiai duoda :)
2015-07-01
Atsakyti
ridasl
Taip jis sneka nesamones. Bet is esmes jis nera eilinis zaidejas. Nebutu pagrindinis, bet I gera komanda pastacius gali lemiamu metu padaryti savo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-07-01
-5
Atsakyti
Siaip R. Rondo po metu gali gi is naujo pasirasyti sutarti su ta pacia komanda, tad nebutina jam keliauti i prasta komanda tikrai. Jam siemet irodyti reikia ne gabumus, o mokejima bendradarbiauti. Visi NBA treneriai puikiai zino, ka geroje komandoje gali sitas "vaikis".
2015-07-01
-3
Atsakyti
PKsan
Lawson'as veikiausiai dėl to taip parašė, kad jau buvo girdėjas kalbas apie tai, kad Kings intensyviai ieškos naujo pajėgaus įžaidėjo.
2015-07-01
+15
Atsakyti
1
BET ARGI LAWSONAS SAVO TWITTERY NERASE KAD VARO I SAKRAMENTA
2015-07-01
-4
Atsakyti
Sexy Polar Bear from future to nsm
jei tik 1 metu nori tai tik i silpna komanda, nes stipri nenorės zaidėjo kuris po metų galimai pabėgs
2015-07-01
+2
Atsakyti
Rondo reikalinga komanda, kur mažai žvaigždžiu, kad galetu pasiausiti biski.
2015-07-01
-3
Atsakyti
jasa
o gal jam vertetu isbandyt save kniksuose manau kniksai turetu but visai susidomeje tokiu zaideju kaip rondo ir juo labiau jei tai butu sutartis tik vienam sezonui... nei viena nei kita puse neturi ka prarast siuo atveju...
2015-07-01
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.