Nuotr.: Zuma Press – Scanpix
Nuotr. Zuma Press – Scanpix

Madrido „Real“ Eurolygos ketvirtfinalio serijoje 3-0 įveikė Atėnų „Panathinaikos“ ir tiesiausiu keliu žengė į šio turnyro finalo ketvertą, o „Karališkojo“ klubo gynėjas Facundo Campazzo išrinktas geriausiu balandžio mėnesio krepšininku.

Facundo Campazzo

Facundo  Campazzo
Facundo  Campazzo
MIN: 23.54
PTS: 8.56 (51.37%)
REB: 2.66
AS: 4.84
ST: 1.59
BS: 0
TO: 2.16
GM: 32

Argentinietis atkrintamosiose buvo daugiausiai rezultatyvių perdavimų atliekantis (vid. 8,3) ir daugiausiai kamuolių perimantis (vid. 3) žaidėjas.

Serijoje su „Pao“ gynėjas vidutiniškai pelnydavo po 12,3 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio, išprovokuodavo po 5,7 pražangos bei rinkdavo po 24,3 naudingumo balų.

„Real“ balandį patyrė vienintelį pralaimėjimą, kai paskutiniajame Eurolygos reguliariojo sezono ture pralaimėjo Kauno „Žalgiriui“. Tuomet 28-metis pelnė 2 taškus, atkovojo 4 kamuolius bei atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

Stipriausios Senojo žemyno krepšinio lygos pusfinalyje Madrido ekipa susitiks su Maskvos CSKA.

Komentarai:
Nori rasti moterį, vieną naktį? Sveiki atvykę į >>>> www.Sexcoss.Com
2019-05-04
-4
Atsakyti
Antanas
koks defor.muotas cigoniukas
2019-05-03
Atsakyti
Gytis
Lekaviciaus ateitis, pilnai potencialo turi pasiekti toki lygi. Maziau pietietisko temparamento, kol kas prastesnis zaidimo skaitymas, bet su laiku tik gerejantis, bei geresnis metimas. Campazzo pries kelis metus nerode dar tokio zaidimo, koki rodo Lekavicius savo metu.
2019-05-03
+2
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.

Facundo Campazzo

Facundo  Campazzo
Komanda: Madrido Real
Pozicija: PG
Amžius: 28
Ūgis: 179 cm
Svoris: 75 kg
Gimimo vieta: Kordoba, Argentina