Nuotr.: USA Today Sports – Scanpix
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix

Geriausiu praėjusio mėnesio NBA naujoku pripažintas Niujorko „Knicks“ aukštaūgis Kristapas Porzingis prieš artėjančią dvikovą su Bruklino „Nets“ nusprendė įgelti varžovų ekipai.

„Žinau, kad mūsų sirgaliai yra geresni nei „Nets“ aistruoliai. Rungtynės su Bruklino komanda turėtų būti geros. Kol kas šį sezoną jie buksuoja, tačiau jie laimėti norės taip pat, kaip ir mes“, – kalbėjo Porzingis.

Bruklinas yra gausiaisiai apgyvendintas Niujorko rajonas, tad šių ekipų dvikovos yra ypatingos. Porzingis pasidalino mintimis apie „Nets“ sirgalius.

„Kartais matau žmones su „Nets“ kepurėmis ir jiems sakau: „Ei žmogau, nešiok „Knicks“ kepurę. Tau reikia jos.“ Aš su jais juokauju. Jų yra mažiau nei „Knicks“ sirgalių“, – teigė latvis.

Šį sezoną geriau rungtyniauja „Knicks“ ekipa. Ji per 19 mačų iškovojo 9 pergales bei 10 kartų suklupo. Tuo metu Bruklino komanda per 18 mačų pasiekė 5 pergales. Būtent Porzingis yra vienas svarbiausių „Knicks“ žaidėjų.

Ketvirtasis NBA naujokų biržos šaukimas vidutiniškai per 28 minutes pelno po 13,8 taško, atkovoja po 9,3 kamuolio ir renka po 13,9 naudingumo balo.

Komentarai:
zmogus
Tikrai taip. Nets nebera ta pati new jersey nets. Visi new yorko gyventojai palaiko knicks nuo seno, nesvarbu kokiam rajone, kad ir tam paciam brooklyne. Dabar nets nebeturi nei new jersio fanu, nei new yorko.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2015-12-04
Atsakyti
pff
Tai kad teisybe pasake, nets saleje vien Knicks fanai susirinke. Visi tikri niujokieciai palaiko knicks, o ne ruso projekta
2015-12-04
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.