Jordanas Crawfordas nuo šiol gins „Golden State Warriors“ garbę
Jordanas Crawfordas nuo šiol gins „Golden State Warriors“ garbę
Nuotr. AFP – Scanpix
Ruošiantis Rajono Rondo sugrįžimui, Bostono „Celtics“ tapo nebereikalingas naudingiausias komandos žaidėjas Jordanas Crawfordas. 25 metų 193 cm ūgio gynėjas per trišalius mainus buvo iškeistas į „Golden State Warriors“ klubą.

Kartu su juo į Oklandą keliasi ir MarShonas Brooksas. Už šiuos du krepšininkus „keltai“ gaus vidurio puolėją iš Majamio „Heat“ – Joelį Anthony bei du ateities naujokų biržos šaukimus. Taip pat „Golden State Warriors“ į Majamį išsiunčia Toney Douglasą.

Geriausią karjeros sezono žaidžiantis Crawfordas Bostono ekipoje pirmavo pagal naudingumo balus (12,2). Jis vidutiniškai pelnydavo po 13,7 taško, atlikdavo po 5,7 rezultatyvaus perdavimo bei atkovodavo po 3,1 kamuolio.

Šie mainai yra itin naudingi ir „Heat“ ekipai, kuri iškeitusi vos 37 minutes šį sezoną žaidusį Anthony sutaupys apie 10 mln. JAV dolerių. Kitą sezoną „centras“ būtų uždirbęs 3,8 mln. JAV dolerių.

31 metų 206 cm ūgio Anthony vidutiniškai per 3 minutes rinkdavo po 0,5 taško bei atkovodavo po 0,6 kamuolio.

24 metų 196 cm ūgio Brooksas, aikštelėje praleisdamas po 6,8 minutės, rinkdavo po 3,1 taško bei atkovodavo po 1,9 atšokusio kamuolio.

Į Majamį persikėlęs Douglasas per 10,5 minutės pelnydavo po 3,7 taško bei atkovodavo po 1 kamuolį.

Komentarai:
Stop Stop Stop... tai jei tie saukimai is tikro yra Sixers,o kaip kazkas minejo Top10 saukimai yra apsaugoti,tai vadinasi tik istrauke zemesni nei desimta saukima sixers ji praranda???
2014-01-16
-5
Atsakyti
Zudo mane toki mainai. Aciu dievui bent Rondo grys.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-01-16
+2
Atsakyti
Bostonas per ateinancius kelis sezonus prisirinke milijona pirmo rato saukimu. Be to, Rondo grizta, o nei Brooks, nei J. Crawford nera startinio penketo lygio zaidejai (((su visa pagarba puikiam statistiskai (pagal Crawford standartus) sezonui prastoje komandoje))), kuriu Bostonas tikisi gauti is drafto.

Warriors'u suoliukas neblizga komandą palikus J.Jack ir C.Landry, o vien Barnes kontribucijos neuztenka, todel Crawford gales bandyti pildyti is salies jam tinkama role nuo atsarginiu suolelio ir stiprinti kontenderius.

Heat atsikrate fanu ivardijamo 'midget center' su per dideliu kontraktu. Cempionai negali sau leisti prapangos permoketi schemoms netinkamiems zaidejams.

Is mainu visi laimi.

P.S. Katės nejaucia saldaus skonio.
2014-01-16
-7
Atsakyti
uuu
Vadinas aisku kur baynumas zais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-01-16
+5
Atsakyti
a
cia crawforda ima nes nedovicius trauma gaves jis pakeis ji
2014-01-16
+2
Atsakyti
Warriors labiausiai išlošė, nes gavo Crawford'ą. O šaukimai Top 10 protected. 76ers pralošinėja all the way dėl šaukimų taip, kad nežinia ar išvis gaus Bostonas juos.
2014-01-15
Atsakyti
Kazkur komentaruose skaiciau kad tie saukimai priklauso Sixers, jei tai tiesa tai Bostonui tikrai i nauda. Siaip visoms komandoms sie manai labai naudingi
2014-01-15
+3
Atsakyti
Majamis protingai padarė pinigų sutaupė o iš to Anthony jokios naudos
2014-01-15
+4
Atsakyti
M.Brooks jei gerai pamenu pries pora metu pirmam 10-uke buvo pasauktas New Jersey, bet nei ten nei Bostone nieko neisejo..

Siaip kazin kokie cia ateities saukimai Bostonui atiteko.Kurioms komandoms priklausantys..
2014-01-15
-9
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.