Nuotr.: AP - Scanpix
Nuotr. AP - Scanpix

„Golden State Warriors“ vyriausiasis treneris Steve'as Kerras sunkiai tramdė emocijas, kai buvo paklaustas apie masines šaudynes Uvalde, Teksase, kur žuvo 21 žmogus, įskaitant 19 vaikų.

Šį sezoną metami dvitaškiai

56%
26,7
Pataiko: 26,7
Taiklumas: 56,0%
Vieta lygoje: 21
Geriausias pasiekimas: 36
Blogiausias pasiekimas: 12
Daugiausia pataiko: Andrew Wiggins

Kerras visada buvo ginklų kontrolės įstatymo šalininkas ir savo kalboje teigė, kad pavargo nuo to, kad politikai nieko nedaro, kad situacija Jungtinėse Amerikos Valstijose pasikeistų.

„Kada ką nors darysime? Pavargau reikšti užuojautas artimuosius praradusioms šeimoms. Pavargau nuo tylos minučių, užteks! Yra 50 senatorių, kurie atsisako balsuoti dėl ginklų kontrolės įstatymo, jis ten stovi dvejus metus. Yra vienintelė priežastis, kodėl jie nebalsuoja dėl to įstatymo – išlaikyti valdžią.

Taigi, visų jūsų senatorių, kurie atsisako ką nors daryti dėl šaudynių mokyklose, smurto, klausiu: ar savo valdžios troškimą iškelsite aukščiau mūsų vaikų, mūsų pagyvenusių žmonių, mūsų bažnyčios lankytojų? Dabar taip atrodo“, – niršo Kerras.

Studijuodamas koledže Steve'as Kerras neteko savo tėvo, kuris buvo Amerikos Beiruto universiteto prezidentas ir buvo nušautas koridoriuje prie savo biuro.

Komentarai:
del keliu durniuku uzdraust ginklus gali tik valdzia kuri bijo savo liaudies. ginkluota visuomene yra vienintelis garantas kad valdzia vykdys zmoniu, o ne savo valia. prie demokratu visuomet pradeda bandymai atimt ginkla is zmoniu, taip bus lengviau juos valdyt
2022-05-27
+4
Atsakyti
Pabliove ir tiek Obama\'s draugelis
kaip daznai buna uzsakytas straipsnis
2022-05-25
-1
Atsakyti
kut
Paverkė Keras, galės dabr instagrame laikus gauti, moralistas :D
2022-05-25
+3
Atsakyti
Taigi zinot ka jie pataria zmonems? Dar labiau apsiginkluoti, tipo kad apsiginti galetu. Isivaizduokit, ant kiek Amerikoj yra p x zmogus ir jo gyvybe. Ginklu pramone tiek isigalejus, kad nezinau, ten tik pilietinis karas gal kazka pakeistu. Tas pats ir su vaistu pramone.
2022-05-25
+1
Atsakyti
Tu progu lost belenkiek, kas liecia sita tema. Tai as faktiskai pasakiau ka ir S. Kerr, tai ka jis irgi vatnikas? Bet sakau, Lietuvoj uzvesejo absiulutu proto ubagu vada, kurie bet ka nuraso prie vatniku ir putinu. Tik pasakyk kazka negero apie USA, is kart uzpuls ir vatniku isvadins. As gi nieko neisgalvoju, as sakau kai pten yra. Ta pati S. Kerr sako ir vistiek vatniku vadina :DD
2022-05-25
+5
Atsakyti
Lionia
matyt nuginklavus liaudi, nebebus saudyniu :D visos tokios isterikos tik tam, kad nuginkluoti liaudi
2022-05-25
+11
Atsakyti
realus
ziauru kai pagalvoji. na idiotu yra visame pasaulyje. gaila, kad idiotu jau buni kai tau 18 metu.
2022-05-25
+4
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.