Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS
Nuotr.: BNS

Sankt Peterburgo „Zenit“ (5-2) ketvirtadienį Kaune susitiks su vietos „Žalgiriu“ (5-5), o tai jiems bus jau antrosios Eurolygos rungtynės šią savaitę.

Pirmadienį nukeltas rungtynes su Vitorijos „Baskonia“ žaidusio „Zenit“ vyriausiasis treneris Xavi Pascualis prieš dvikovą Kaune guodėsi dėl įtempto tvarkaraščio.

„Dabar turime labai sunkų tvarkaraštį, o mūsų oponentai turi po 6-7 dienas pasiruošti mačui, – kalbėjo ispanas. – Atvykstame po ilgos kelionės ir neturėjome daug laiko pasiruošti, o taip pat ir praėjusi savaitė buvo dviguba. Turime atlikti gerą darbą, kad žaistume tokiu pačiu intensyvumu, kaip žais kauniečiai.“

„Žinoma, „Žalgiris“ žais aukštu intensyvumu ir turime rasti būdą, kaip sutrukdyti jų planą, – tęsė Pascualis. – Vis dėlto žinome, kad kiekvieną dieną mums yra vis sunkiau, nes esame vis labiau pavargę. 

Turime toliau skaityti žaidimą, nes laukia labai sunkus varžovas, kuris sezoną pradėjo keturiomis pergalėmis, o dabar yra patyręs tiek pat pralaimėjimų paeiliui. Jie žaidė prieš labai stiprias komandas ir dabar rungtyniaus su papildoma motyvacija. Jei neatsakysime tuo pačiu, neturime šansų laimėti.“

„Žalgirio“ ir „Zenit“ susitikimas – ketvirtadienį 20 valandą.

Komentarai:
Negaliu ziuret
Isleistu Mareka, isleistu lukosiuna, tai bent ziureciau. O dabar po 3 kelinio matyt kad teks isjungt. Tiesiog nesinori but mazochistu...
2020-11-26
+4
Atsakyti
Jankis su milu
pasitvarkys
2020-11-26
+5
Atsakyti
djgaffer
Gudrus Pasqualis,bando užmigdyti Žalgirį tokiom kalbom.🙂 Mes atseit pavargę,be jėgų,vos pasivelkam.O kai išeis į aikštelę,tai bėgios,kaip užsukti Duracell triušiai.Geras taktikas,nieko nepasakysi.
2020-11-25
-4
Atsakyti
Revizor
arba bando psichologiskai uzmigdyt zalius arba netinkamas atmazas-vtb nezaide jau senai tai oly tokiu atveju net draugisku iesko sparingui o cia pamanykit -dvi per savaite ?!
2020-11-25
-2
Atsakyti
Pascualis
Tai Jis ivardina Atvykstame po labai ilgos keliones kad mazai pasiruosimo Cia kiekvienas taip galetu skustis
2020-11-25
+3
Atsakyti
to alio
na tvirkino tevas tikrai ne ji o tave!del to ir uzaugai nusususiu rytfaniu,nupereli..
2020-11-25
-1
Atsakyti
Anonimas
Kuom gali sitas treneriukstis guostis? Tegul dziaugiasi kad visai neuzskaite techniniu pralaimejimu zenitui. Uz gazprominius pinigus perkasi sau vieta eurolygoje ir dar guodziasi jie mat gi.
2020-11-25
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.