Nuotr.: Sweden-Scanpix
Nuotr. Sweden-Scanpix

Merilando policija nusprendė nušalinti nuo pareigų savo darbuotoją, kuris nufilmavo ant šaligatvio sėdintį ir į policijos klausimus atsakinėjantį buvusį NBA krepšininką Delonte Westą, kuris buvo surakintas. 

Šis video greitai pasklido JAV žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose. Dėl to, kodėl vaizdo įrašas pasklido internete, policija pradėjo tyrimą, o netrukus informavo apie policininko suspendavimą.

Policija patvirtino, kad vaizdo įraše matomas be marškinėlių sėdintis vyras yra buvęs NBA krepšininkas Westas.

Kitame pasirodžiusiame vaizdo įraše matyti, kaip Westas yra mušamas viduryje gatvės.

Policija dėl to gavo iškvietimą, o atvykę pareigūną nusprendė kruviną Westą surakinti ir apklausti.

Anot policijos, Westas pažinojo jį užpuolusį vyrą. Jie tos pačios dienos rytą buvo susiginčiję. Westas nesutiko gydytis sužalojimų bei nesikreipė dėl kaltinimų.

36-erių Westas per savo karjerą žaidė Bostono „Celtics“, Sietlo „SuperSonics“, Klivlando „Cavaliers“ ir Dalaso „Mavericks“ klubuose.

2015 metais jis viešai prakalbo apie turimą bipolinį sutrikimą.

Komentarai:
XXX
Norite susirasti merginą vienai nakčiai? Sveiki atvykę - http://getmeets.com
2020-01-22
-12
Atsakyti
riberseo
https://badoo.red - nuostabi pažinčių svetainė skirta tik suaugusiems, norintiems susirasti partnerį, norintiems pasimylėti
2020-01-22
-1
Atsakyti
Jsjsj
mentai sukos ribu nebejaucia.Lietuvoi tas pats kas jiem leidzia zmogu filmuoti,zmogaus teisiu pazeidimas.
2020-01-22
+4
Atsakyti
And1
Šiaip tai ne bajeris visai. Visiška tiesa.
2020-01-22
-8
Atsakyti
Anonimas
LeBronas savo tevu nesirupina...
2020-01-22
-4
Atsakyti
ed
Šūdas, kai taip atsitinka tokiems žmonėms, atrodo ir žaidė neblogai, ir žinomas buvo.. Ir tų pinigų uždirbo.. Laisvai galėjo kapotis kokioj Europos klube arba Kinijos lygoje ir kalt pinigus, o pasirinkimas tikrai prastas, narkotikai 100%, alkoholis! TIKRAI SUGRIAUNA GYVENIMA ! Dabar Westui reikia pagalbos ir buvusių artimų draugų ir bendraklubių !
2020-01-22
+2
Atsakyti
djgaffer
Žmogus sumuštas,kruvinas,bet jam dar antrankiai dedami,nekviečiami gydytojai ir tiesiog gatvėje apklausinėjamas.JAV mentų dažnai nesuprasi.Kartais atrodo,kad ten dirba tokie patys žmonės,kaip iš filmo "Policijos akademija".Kažkokie mėgėjai atrodo,kurie savo darbo nesupranta.
2020-01-22
+23
Atsakyti
Asd
tai kaip jam tas bipolinis sutrikimas atsirado?
2020-01-22
-4
Atsakyti
Ygrik
policininkas tai medis,zmogu musa jis filmuoja....
2020-01-22
+35
Atsakyti
Antanas
jis dar losdamas kaip dist.rofikas atrode
2020-01-22
-13
Atsakyti
Mauglis
Bipolinis sutrikimas - maniakine depresija. Nu ir nusivaziavo pacanas, gaila ziuret. O savu laiku net Lebrono motina dulkindavo ..
2020-01-22
+1
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.