Nuotr.: BNS
Nuotr. BNS

Patricio Garino toliau persekioja traumų giltinė. Argentiniečiui kartojasi praėjusio sezono scenarijus, dėl kurio puolėjas vėl liko be klubo.

Patricio Garino

Patricio  Garino
Pozicija: SG, SF
Amžius: 28
Ūgis: 201 cm
Svoris: 92 kg
Gimimo vieta: Mar del Plata, Argentina

Vasarą 28-erių 201 cm ūgio atletas paliko Kauno „Žalgirį“, kuriame dėl nuolatinių traumų sužaidė 10 rungtynių, ir persikėlė į Prancūziją, Nantero 92 ekipą, tačiau neseniai klubas oficialiai paskelbė, kad abipusiu susitarimu nutraukia sutartį su krepšininku.

Priežastis – trauma. Lapkritį Garino susižeidė šlaunies raumenį ir buvo skelbiama, kad be krepšinio praleis kelias savaites, tačiau reabilitacija gerokai užsitęsė: argentinietis negalėjo rungtyniauti iki šiol.

Šį sezoną Prancūzijos čempionate Garino sužaidė 8 rungtynes, per kurias fiksavo 4 taškų, 3 atkovotų kamuolių, 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir 5,8 naudingumo balo statistiką.

Garino, 2019-aisiais rungtyniaudamas Vitorijos „Baskonia“ ekipoje, nusitraukė kryžminius kelio raiščius ir nuo to laiko sužaidė vos 18 mačų. 

Komentarai:
solo
ne nu pasedejus zalgiri tiek laiko nieko neveikiant ir gaunant saibas, tai cia variantas ir kitur. uz nieko neveikima gaut saibas... o jus galvojot cia anekdotas
2022-01-27
-10
Atsakyti
Garino
Geriausias sprendimas Baigti karjera
2022-01-27
+3
Atsakyti
Really
lopai maziau trieskit. matosi visi be gyvenimo ir be darbo pasalpiniai!
2022-01-27
-4
Atsakyti
Jau net gaila jo.Žmogus nori žaisti krepšinį,tam paskyrė savo gyvenimą,bet negali to daryti dėl persekiojančių traumų šleifo.Bando vis sugrįžti,tačiau niekaip nesiseka.Stiprybės jam.
2022-01-27
+12
Atsakyti
Eh
Kitą sezoną Strelnieks dėl sveikatos problemų palikinės Nantero klubą
2022-01-27
+14
Atsakyti
Nieko tokio, gales Zalgiryje atlikt reabilitacija irdar gaus neblogus dienpinigius su penkiais nuliais
2022-01-27
+1
Atsakyti
sitas tai grynai scamas,toks vaizdas kad tiesiog simuliuoja, treniruotis nereikia,saibas gauna...
2022-01-27
-7
Atsakyti
Oficialu Patricio Garino papildys Kauno Žalgiri, pasak Motiejūno Garino su Strelnieku sudarys galinga dueta, su abiem sutartys bus pasirašytos dar 2 sezonams, Žalgiris pratęs sutartis ir su stikliniais veteranais Kalniečiu, Jankūnu, Milakniu. Žalgirio startinis stiklo penketas bus toks - Laverne, Jankūnas, Garino, Strelnieks, Kalnietis.
2022-01-27
+5
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.