Nuotr.: Basketnews.lt/D.Lukšta
Nuotr. Basketnews.lt/D.Lukšta

Kauno „Žalgirio“ kovos naujajame Eurolygos sezone bus transliuojamos per nacionalinę šalies televiziją, oficialiai praneša LRT. Susitarimas pasiektas artimiausiems trims sezonams.

Tokiam pat laikotarpiui šią vasarą naują kontraktą pasirašė ir TV3 grupė, toliau transliuosianti Eurolygos ir Europos taurės mačus.

Per nemokamą LRT kanalą taip pat bus rodomos atkrintamosios varžybos ir Eurolygos finalo ketverto turnyras.

Spalio pradžioje startuosiančio Eurolygos sezono rungtynes bus galima tiesiogiai stebėti ne tik per televizoriaus ekraną, bet ir oficialiame nacionalinio transliuotojo internetiniame portale. 

Tiesioginės transliacijos ir jų įrašai internete bus pasiekiami prisijungus iš Lietuvos teritorijos.

Prieš kiekvieną „Žalgirio“ mačą LRT žiūrovų lauks speciali laida su krepšinio žmonių, žaidėjų ir trenerių komentarais.

LRT transliuos ir Europos taurės kovas, kur varžysis Panevėžio „Lietkabelis. Tiesiogiai bus rodomos ne tik Aukštaitijos ekipos rungtynės, bet ir atkrintamosios bei finalas.

Nacionalinis transliuotojas taip pat rodys Kaune rugsėjo 12-13 dienomis vyksiantį Eurolygos kontrolinį turnyrą, kuriame kovos šeimininkas „Žalgiris“, Berlyno ALBA, Atėnų „Panathinaikos“ ir Milano „AX Armani Exchange“.

Komentarai:
In vino veritas
Puiku. O dar ir papildoma turini kurs. Pagarba dar ir uz tai, nes suknisti TV3 tik naudojosi monopolisto padetim ir ne pirsto tuo klausimu nesivargino pajudint. Ir cia laimi tiek ziurovai, tiek ir Zalgiriui gerai. Kadangi transliaciju teises nusipirko dar vienas lietuviskas kanalas, tai turetu ir i biudzeta daugiau pinigeliu nubyret uz TV teises is Eurolygos. Gal ir remeju pavyks daugiau pritraukt, ypac tu, kuriems rupi tik Lietuvos rinka, nes potencialus auditorijos pasiekiamumas issiples maksimaliai (net ner ka lygint ziurovu skaiciu, kurie ziuri LKL rungtynes su tais, kurie gales ziuret Eurolyga per LRT). Dabar belieka melstis, kad pati Eurolyga kaip nors, vienokia ar kitokia forma apskritai vyktu.
2020-08-26
+4
Atsakyti
Submarinas
mldc lrt. zinojau zmoniu kurie neturi uzsisake mokamu kanalu ir nematydavo runktiniu.
2020-08-26
-3
Atsakyti
Andre
Saunu, tokios ir turi buti transliacijos. O ne labas vakaras...............viso gero.
2020-08-26
-2
Atsakyti
djgaffer
Aš pats per Tv3 Sport žiūrėdavau,bet džiugu,kad pagaliau EL bus matoma nemokamai.Pažįstu ne vieną,kurie įrašus žiūrėdavo,tai pagaliau atėjo šventė ir į jų namus.Šaunuoliai LRT,pagarba didžiausia.
2020-08-26
+4
Atsakyti
Anonimas
biski gaila tv3 sporto, be zalgirio daug kas atsisakys ir premier lyga su nba jiem gali buti jau per brangi. Tikiuosi kazkokiu veiksmu ties turiniu imsis ir tokiu budu bandys vilioti klientus, o ne monopoliu kaip buvo anksciau.
2020-08-26
-7
Atsakyti
Vilius
Viso gero Go3
2020-08-26
-13
Atsakyti
Ryklys.
ne matau skirtumo didelio
2020-08-26
-1
Atsakyti
Šlapiaklynis
Seni geri laikai sugrįžta.. tik su kiek kitokiu viruso krizės prieskoniu. Puiku, kad Kauno komandos varžybų transliacijos europos fronte bus pasiekiamos laisvai visiems, be jokių papildomų paslaugų paketų užsakymų.
2020-08-26
+4
Atsakyti
Noriu priminti ,kad LRT nera nemokamas kanalas,kadangi sis kanalas gauna didziulius pinigus is valstybes biudzeto,kitaip tariant is musu visu,taip kad...
2020-08-26
-11
Atsakyti
Vakarų banda
Ačiū LRT ir Eurolygai - tai super dalykas, manau visa Lietuva to laukė seniausiai. Tai labai protingas LRT žingsnis - ir tikra dovana krepšinio mėgėjams.
2020-08-26
+12
Atsakyti
Vien
Pirmyn vilnieciai
2020-08-26
-15
Atsakyti
LRT
Ir per pertraukeles nebus reklamos o rodys sokancias mergas
2020-08-26
+3
Atsakyti
tiem kas rauda del tu dalyku
Kas cia kalba apie Tele3 kazkokius plusus? kokie gali jie buti? nebent komentatoriai daugiau nieko,Tele3 iseina pralaimetojai vieninteliai cia,is gobsumo ir meiles lietuviu krepsiniui ir monopolijos del transliaciju ,pasidare kruvas pinigu del to sporto kanalo eile mete,tikrai manau nesitikejo jie sito dalyko ,kad lrt transliuos,praras juk didele auditorija ir kruvas pinigu ,geriau rodys per mokama o per nemokama visokias nesamones ,is to sporto kanalo nieko nelike ,seniau pries eile metu buvo tikras sporto kanalas viskas gyvai daug visko ten buvo kai viasatas valde ar kokie ten pirmi valdytojai buvo ,neliko f1 ir kitu megstamu dalyku,naudojosi tuom kad zmones realiai del zalgirio ta kanala uzsisakydavo dabar to nebeliks ,valio lrt netik del to kad rodys per nemokama o todel kad parodytas vidurynis pirstas gobsuoliams ,Zalgiriui pliusai vieni daugiau auditorijos matys juos,zymiai daugiau ,buvo tokiu kurie tikrai nepirkdavo mokamu kanalu ir internete streamu neieskodavo,tai pades ir Zalgirio vardo ryskinime lietuvoje ir remeju paieskose ,todel neveltui Motiejunas eile metu norejo kad Zalgiri rodytu per nemokama ,speju su juo pagalba ir susitare per eurolyga lrt,neveltui per interviu toks laimingas mldc gm!
2020-08-26
-9
Atsakyti
mindaugas
cia gera zinia
2020-08-26
-9
Atsakyti
Klausimas tik kokia bus transliacijos kokybė. Ne vaizdo,o transliacijos,nes lrt filmuos pati,o tv3 sport filmuos Eurolygai. Bus galima palyginti kur aukstesnio lygio tv rezisieriai dirba.
2020-08-26
+5
Atsakyti
nerainys
plėšikų gauja švedų tv3-go-sportplay- pagaliau atsikratėmė.
2020-08-26
+15
Atsakyti
Kas komentuos?
2020-08-26
+7
Atsakyti
Wow
Nuostabios naujienos :) Džiaugiuosi dėl to, kiek dalykų transliuos. Bet labiausiai - kad internete žiūrint nestriginės
2020-08-26
+4
Atsakyti
Zinovas
Pagaliau. Tai kuriam laikui sutarti pasirase ? Tikiuosi ne vienam sezonui ? Gal kas nors zinot ?
2020-08-26
-9
Atsakyti
Viso gero
Go3 aciu uz demesi viso gero
2020-08-26
+6
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.