Komentarai

1 2 3 4  »
nu jau pradedat galvoti pasiteisinimus kaimieciai,kodel jusu mylimas zalgiris nepasipriesins panatinaikos. cha cha cha.
2015-11-08
Atsakyti
gal kas pliusiuka galit uzdeti, aciu is anksto.
2015-11-08
+1
Atsakyti
Arturiukas777nu jau pradedat galvoti pasiteisinimus kaimieciai,kodel jusu mylimas zalgiris nepasipriesins panatinaikos. cha cha cha.


ir iskur tokiu atciranda kaip tu ka?
2015-11-08
+7
Atsakyti
artasssssir iskur tokiu atciranda kaip tu ka?


ka tiesa akis bado, geriau galvok kaip reikes pasiteisinti,kaip panatinaikos ant 30 akiu sunesios zalgiri.
2015-11-08
-5
Atsakyti
Arturiukas777ka tiesa akis bado, geriau galvok kaip reikes pasiteisinti,kaip panatinaikos ant 30 akiu sunesios zalgiri.


Priedurni, Zalgiris zais su viena geriausiu Europoso komandu, o su kokiais sudais tavo visu spardoma vainauskine parodija zais? Geriau is anksto kurk pasiteisinimus kai po Avtodoro bei Zenito jus dar ir PAok isniekins.
2015-11-08
-2
Atsakyti
Arturiukas777ka tiesa akis bado, geriau galvok kaip reikes pasiteisinti,kaip panatinaikos ant 30 akiu sunesios zalgiri.


Nauju fantaziju atsirado? Taigi dar siandien aiskinai kad dar Nevezis parodys Zalgiriui. Vieni spangimai nepasiteisino tai dabar nauju prikurei? Ziurek kad vel Kibire busit isniekinti eilini syki.
2015-11-08
+31
Atsakyti
arturas97
ka jau drebat kavenski,siandien vos Nevezi jusu zk aplose ir tai tik po pertraukos su teiseju pagalba.Prisiminkit kaip Lietuvos rytas sutriuskino ta pati Nevezi,tad apie Panathinaikos jums nera nei ko galvot.Vistiek Liet.rytas geresni ir jo fanai geresni,kurie jau grizta Siemensa,nes pernai buvo parduota 2 400,o Gudelis sake,jog siais metais kelis kartus daugiau,be to bilietus atpigino,surinko gera komanda,kurios pagrinda sudaro Lietuvos rinktines nariai ir geriausias LKL legionierius,Argentinos rinktines izaidejas Laprovitola.O ka Zalgiris? Laprovitola>Kalnietis,Janavicius>Lekavicius,Juskevicius=Hanlan,Runkauskas(geresnis pirmas zingsnis,Kunigelis sake geriausias Lietuvoje)>Pocius,Lukauskis=Seibutis,Gailiu>Ulanovas,Giedraitis>Lipkevicius,Orelika(dar savo parodys)=Jankunas,Lavrinovicius(protingesnis)>MotuKavaliauskas(be kalbu)>Javtokas,Gudaitis>Vougiukas.
2015-11-08
-3
Atsakyti
FakePriedurni, Zalgiris zais su viena geriausiu Europoso komandu, o su kokiais sudais tavo visu spardoma vainauskine parodija zais? Geriau is anksto kurk pasiteisinimus kai po Avtodoro bei Zenito jus dar ir PAok isniekins.


panatinaikos jau penki metai kaip nera viena geriausiu europos komandu,ja rytas vis dorodavo lengvai,kaip zaisdavo eurolygoj,tad biskeli surimtek,ir nerasyk tokiu nesamoniu.
2015-11-08
-11
Atsakyti
Arturiukas777panatinaikos jau penki metai kaip nera viena geriausiu europos komandu,ja rytas vis dorodavo lengvai,kaip zaisdavo eurolygoj,tad biskeli surimtek,ir nerasyk tokiu nesamoniu.


Priedurni, ka jus dorodavote? Paskutinius du sezonus Eurolygoje jus visi dorodavo ir isniekino kad net paskutine vieta uzemete, o dabar jau ir Kibire doroja visokie avtodorai bei zenitai.
2015-11-08
+5
Atsakyti
FakePriedurni, ka jus dorodavote? Paskutinius du sezonus Eurolygoje jus visi dorodavo ir isniekino kad net paskutine vieta uzemete, o dabar jau ir Kibire doroja visokie avtodorai bei zenitai.


paskutini sezona atcimenu jis buvo tikrai prastas, viena pergale pasiekta,bet ir tai pries atenu panatinaikos,tad zalgiriuj toli iki ryto,taspatc kaip tau iki menulio.
2015-11-08
+4
Atsakyti
Arturiukas777paskutini sezona atcimenu jis buvo tikrai prastas, viena pergale pasiekta,bet ir tai pries atenu panatinaikos,tad zalgiriuj toli iki ryto,taspatc kaip tau iki menulio.


Jetus nekiskit jus cia to Ryto visur .. ne ta praba... kodel kokios Dzukijos ar Nevezio nieks nekisa ? sie klubai pastaraisias metais pasieke beveik tiek pat.
2015-11-08
+25
Atsakyti
xxx
Kaip bus pamatysime, o kam tokias temas išvis kurti? Kad savo neapykantą išlieti ar šiaip panervuoti nori kitus komentuojančius žmones?
2015-11-08
+8
Atsakyti
HI
kiek jus dar su tais imbicilais susirasinesit, IGNORE!
2015-11-08
+6
Atsakyti
Arturiukas777paskutini sezona atcimenu jis buvo tikrai prastas, viena pergale pasiekta,bet ir tai pries atenu panatinaikos,tad zalgiriuj toli iki ryto,taspatc kaip tau iki menulio.


Gerai atsimeni ta vos viena pergale iskovota. Vadinasi puikiai zinai ant kiek sudo vertas tavo klubelis. Beje ne paskutinis sezonas buvo prastas, o du paskutiniai sezonai. Net Neptunas paskui geriau eurolygoje atrode nei jusu raudonasis cirkas. Paskutiniais metais Zalgiris panatinaikose nekarta buvo iviekes, o praeitame sezone net sutriuskino. Beje tu ne tas pats antracht, kuris cia praietais metais rasinejo kol neapsisudino?:DDDD Tipo nauja klona sukurei?:DDDDDD
2015-11-08
+5
Atsakyti
Durniau, jus vos isplesete pergale kazkada pries Pao kai Zalgiris praeitame sezone graikus isniekino ant 40 tsku draugiskamae turnyre Kaune, o paskui laimejo Eurolygoje:

http://www.basketnews.lt/rungtynes/ziure...

Taip kad eilini syki esi apsiktas vietoje.
2015-11-09
+5
Atsakyti
tas, kas drista lyginti PAO ar ZALGIRI su apgailetinu, mirstanciu laikrascio projekteliu, yra arba visiskas, narkotikus vartojantis ligonis, arba trolis.. bet kokiu atveju, sitas arturelis yra abu variantai - netikiu, kad kazkas budamas sveiko proto galetu rasyti tokias nesamones
2015-11-09
-2
Atsakyti
whiteside11tas, kas drista lyginti PAO ar ZALGIRI su apgailetinu, mirstanciu laikrascio projekteliu, yra arba visiskas, narkotikus vartojantis ligonis, arba trolis.. bet kokiu atveju, sitas arturelis yra abu variantai - netikiu, kad kazkas budamas sveiko proto galetu rasyti tokias nesamones


tai kad rytas tik viena sezona blogai pasirode eurolygoj,o zalgiris is metu i metus paskutinis lieka,jai ne tas nelemtas blogas sezonas ryto,tai galima drasei teikti,kad rytas padoriau sukovodavo eurolygoj negu zalgiris.
2015-11-09
-3
Atsakyti
TDaY
Nu super, PAO bus kaip reikalas motyvuoti po vadovo skirtu piniginiu baudu ir tikrai nenuvertins grupes autsaiderio zk, kaip tai padare Pinaro komanda :D Manau galim laukti naujo zk antirekordo Eurolygoje :D Duodu +25 PAO :D
2015-11-09
-3
Atsakyti
Arturiukas777
be to rytas jau pardave rekordini skaiciu abonimentu,kuris praeita sezona buvo 2 400,o si sezona komandos vadovybe sake virsytas kelis kartus,tad sudeju atpigusius bilietus galime tiketis uzpylditi Siemesa,o dar gera sudetis -beveik visi Lietuvos rinktines kandidatai,dalis Kazlausko nepelnytai ignoruotu zaideju,kuris susimoves Europos cempionato finale bus priverstas pakeist nuomone,kylantis Jucikas,o kur Runkausko pirmas zingsnis,plius Argentinos pagrindinis izaidejas,geriausias LKL legionierius,dar nusimato,kad ateis geriausias po Kurtinaicio Lietvos treneris Pacesas,kuris manau maksimaliai isnaudos Runkausko pirma zingsni,Oreliko talenta ir visus kitus.Viska sudejus Rytas>zk.
2015-11-09
-3
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.
1 2 3 4  »

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.