Nuotr.: Image Press Agency – Scanpix
Nuotr. Image Press Agency – Scanpix

2004-ais metais Lamarą Odomą pasiekęs kvietimas prisijungti prie JAV rinktinės tapo ne tik svajonės išsipildymu, bet tuo pačiu ir didžiuliu nerimu. 39-erių buvęs profesionalus atletas tuomet vartojo narkotines medžiagas bei savo autobiografinėje knygoje atskleidė, kaip ieškojo būdų apgauti antidopingo agentūrą.

Lamar Odom

Lamar  Odom
Pozicija: PF
Amžius: 39
Ūgis: 208 cm
Svoris: 104 kg
Gimimo vieta: Niujorkas, JAV

Tada gyvenęs Los Andžele, Odomas sulaukė skambučio iš JAV krepšinio federacijos, kuri informavo, kad artimiausiomis dienomis atvyks atstovas paimti mėginius tyrimui.

„Nebuvo absoliučiai jokių šansų, jog būčiau praėjęs testą, – dalijosi Odomas. – Tą vasarą rūkiau marihuaną kiekvieną dieną.“

Panikos apimtas buvęs NBA žaidėjas iš karto ėmė ieškoti išeičių iš šios situacijos. Jam į pagalbą atėjo ir asmeninis treneris.

„Google“ platformoje pradėjome ieškoti „dirbtinis penio galas“ bei išstudijavome kelis būdus, kaip suklaidinti testavimą, – rašė Odomas. – Po išsamių paieškų užsisakėme gigantišką guminį juodą penį, kuris buvo atsiųstas jau kitą dieną.“

Atvykus oficialiam atstovui pas Odomą, NBA čempionas buvo pasirengęs: „Treneris nusišlapino į dirbtinio penio talpąJis man įdavė jį, o aš prasisegęs kelnes atsargiai jį įsidėjau tarp klyno skylės. Kad šlapimas bėgtų, teko pakartotinai spaudinėti dirbtinį penį.“

Atlikęs nešvarų darbelį kiek daugiau nei per pusmetrį stovėjusį pareigūną, Odomas jam įteikė talpą su ne savo šlapimu. Knygoje rašoma, kad agentūros atstovas paskui patikrino temperatūrą ir taip įsitikino, kad šlapimas buvo paties Odomo.

„Sveikas atvykęs į rinktinę“, – citavo Odomas.

2004 metų olimpinėse žaidynėse JAV pasidabino bronza, kai mažajame finale 104:96 įveikė Lietuvą.

Komentarai:
Norite surasti moterį vienai nakčiai? Sveiki atvykę į >>>>> www.Sexcoss.Com
2019-05-19
+4
Atsakyti
mirka3
Ka jis cia apie marichuana sneka, visi ten jie neva tik ruko... Paskui tik ligoninese daktarai pumpuoja atveztus po perdozavimu.
2019-05-18
+11
Atsakyti
ernestas
Juodas narkomanas , senai ji turejo mest lauk is krepsinio , niuchas kaip ir dauguma negru
2019-05-18
-12
Atsakyti
2004 Atenai
Vengras Fazekasas, disko metikas lyg tai irgi panasia formule turejo- aciu Dievui jam neapeajo ir Virgis Alekna pasidabino auksu
2019-05-18
+12
Atsakyti
Telecaster
nieko nebus. Senatis jau gi suėjus.
2019-05-18
-5
Atsakyti
MedaliaiLIETUVAI
turetu visa komanda but diskvalifikuota.
2019-05-18
+13
Atsakyti
Anonimas
B#biagalvis, prisipasakojo, atims is jo medali, dar kalejiman pasodins, nors narkusai apsirukusia vienodai sviecia 🤡👻 🤣
2019-05-18
+12
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.