Nuotr.: BasketNews.lt/V.Mikaitis
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis

Atėnų „Panathinaikos“ treneris Rickas Pitino sukritikavo Graikijos klubo fanus, kurie per rungtynes rūko ir su užkuria fajerius. Tai, anot trenerio, parodo, jog sirgaliai krepšininkams jaučia per mažai pagarbos.

Šį sezoną pelnomi taškai

47%
79,0
Pelno taškų: 79,0
Taiklumas: 47,2%
Vieta lygoje: 9
Geriausias pasiekimas: 102
Blogiausias pasiekimas: 62
Daugiausia pelno: Nick Calathes

„Tai labai egocentriški ir savanaudiški žmonės. Aš rūkau cigarus golfo aikštėje, bet tuomet aplink mane nieko nėra. Bet tu esi arenoje, kurioje yra 10 tūkst. rūkančių žmonių, o žaidėjai dėl to užspringsta. Arenoje yra krepšininkai, taip pat vaikai. Jiems nerūpi, kad jauni žmonės ir atletai turi tuo kvėpuoti“, – pasisakė Pitino.

66-erių metų strategas į Atėnų „Panathinaikos“ persikėlė praėjusių metų gruodžio mėnesį ir su komanda pateko į Eurolygos atkrintamąsias.

„Manau, kad vieną dieną dėl fajerių kažkas užsidegs ir susižeis. Galvoju, kad tai yra nesąmonė. Manau, kad sirgaliai turėtų kreipti dėmesį į komandos žaidėjus ir pasistengti jiems padėti žaisti geriau“ – pridėjo Pitino.

Anot „Eurostat“, Graikija ir Bulgarija fiksuoja didžiausius rodiklius Europos Sąjungoje pagal rūkančių žmonių skaičių – jų šiose šalyse yra apie 27 procentus.

Pabrėžiama, kad Graikijos įstatymai, draudžiantys rūkyti viešose vietose, yra prastai įgyvendinami.

Komentarai:
Nori surasti mergina per vieną naktį? Sveiki atvykę į >>> www.Sexcoss.Com
2019-06-01
+4
Atsakyti
ernestas
Pries pasirasydamas surarti turejo zinoti kad vaziuoja dyrbt pas laukinius , o cia ne graikijai reik taikytis prie jo ,o jam prie graikijos.
2019-05-31
-1
Atsakyti
Heh
Sveikas atvykes i graikija xd Oly arenoj vyksta tas pats
2019-05-31
+11
Atsakyti
Ačiū, kad prenešėte apie nekultūringą, pažeidžiantį įstatymus, reklamuojantį ar kurstantį nelegaliems veiksmams komentarą.

Komentuoti

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.